İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhaba arkadaşlar ben surmise surmise belki hatırlayanlar olur:) KK ya kızıp çıkmıştım forumdan, sonra bir daha girmedim. Bu da benim öncekli kullandığım adresti. Diğeri için talep attım açılana kadar bu adresten Size güzel bir haber vermek için girdim. bu sabah test yaptım ve silik ikinci çizginin çıktığını gördüm. ben de 40 ına girmek üzere doğal yolla hamile kalan bir kardeşcağızınızım:) kan verdim daha çıkmadı. İnanın gebeliğim devam etmese dahi üzülmeyeceğim, hayırlısı buymuş diyeceğim. Benim takık olduğum kısım kendi kendime hiç hamile kalamamış olmamdı. Bir bebeğim var 3 yaşında iki aşılma sonrası yapılan tüp bebek ile oldu çok şükür. 10 yıllık evliliğim boyunca hiç hamile kalamamış olmak hatta reglimin 1 gün bile geçmemesi aşırı canımı sıkmıştı. kan sonucum güzel çıksın ne yaptım ne ettim anlatıcam. öperim hepinizi
Hatirladim seni. Maşallah. Gerci yine de daha once anneligi tatmissin. Hic tadamamis olmaktan bin kat iyi. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Canım benim iyiyim. Yata yata geçiriyoruz bakalım:) kasılmalar sıklaştı arada bir de sancılı kasılıyor. Bugün kontrol var.
Sen iyisin umarım dönmüşsündür muhtemelen.
Döndüm, taşındım yeni evimde keyif yapıyorum.. benim için her şey yolunda.. senin kontrolün nasıl geçti.

Döndüm, taşındım yeni evimde keyif yapıyorum.. benim için her şey yolunda.. senin kontrolün nasıl geçti.
Aa yeni yıla yeni evinde giriceksin süperr.. her şeyin yolunda olmasına da ayrıca çok sevindim canım.😍

Bizim de iyi geçti kontrol. Bebiş iyi açılma yok şükür. Rahim kasılmaları için rahatlatıcı ilaç başlayabiliriz biraz daha takip et ağrılı kasılmalarını dedi. İdrar verdim pazartesi çıkıcak sonucu.

Senin tedavi ne zmn başlar inşallah..
He bu arada kaç kilo verdin kaç oldun? Başka neler yaptın kendin için? 🤗

tekrar merhaba ben mollify mollify , eski hesabım kapandı bu hesabım tekrar açıldı. Gelelim son duruma. bhcg 353 çıkmış gayeat iyi:) iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. yıllarca olmadı da ne oldu 39 yaşında hamile kaldım bu muamme çözülemeyecek tabi:) kısmet dedikleri bu sanırım. inşallah başa çıkabilirim 2 çocukla.. hormonlardan endişeler de başladı, dün gece çok az uydum mesela, resmen korktum:KK43: hayırlısıyla tüm isteyenlere diliyorum inşallah kalp atışını da duyarım 2 haftaya.. dualarımdasınız..

Amin cnm inşallah saglikka kucagina alirsin. Brn de fena grip oldum. Oksuruk de var. Doktor bu oksuruk bebek icin iyi olmaz dedi. Serum vermek istedi ama ben korktum istemedim bilemiyorum insalllah bi problem olmaz
Bende de inanilmaz bir oksuruk oldu cigerim sokuldu resmen. Oglumun oksuruk surubunu, prospan diye ayri bir bitkisel surubu ictim antibiyotik basladim 3 gune toparladi. Ama ben hamile olduğumu bilmeden yaptim bunlari bilseydim serum almayi tercih ederdim. O oksuruge o cocuk nasil tutundu bu da ayrica sasirdigim bisey. Demek ki iceride saglam yerdeler, sukur ki kolay kolay bisey olmuyo onlara:)

Bende de inanilmaz bir oksuruk oldu cigerim sokuldu resmen. Oglumun oksuruk surubunu, prospan diye ayri bir bitkisel surubu ictim antibiyotik basladim 3 gune toparladi. Ama ben hamile olduğumu bilmeden yaptim bunlari bilseydim serum almayi tercih ederdim. O oksuruge o cocuk nasil tutundu bu da ayrica sasirdigim bisey. Demek ki iceride saglam yerdeler, sukur ki kolay kolay bisey olmuyo onlara:)
Hadi ya oksuruk tutunmayi zorlastiriyor denek ben napicam. Doktora gittim gebelik durumu da olsa ilac vermem gerek dedi. Aksef antibiyotik yazdi bir de parol ama parolu kullanmam. Agriya dayanirim nolucak. Kadin dogumcuya danistim mecbur. Ona da cok guvenemiyorum ama napiym. Kullanin dedi. Kbb doktoru dusuk tehlikesi yaratir diyor. Cok uzuldum

Hadi ya oksuruk tutunmayi zorlastiriyor denek ben napicam. Doktora gittim gebelik durumu da olsa ilac vermem gerek dedi. Aksef antibiyotik yazdi bir de parol ama parolu kullanmam. Agriya dayanirim nolucak. Kadin dogumcuya danistim mecbur. Ona da cok guvenemiyorum ama napiym. Kullanin dedi. Kbb doktoru dusuk tehlikesi yaratir diyor. Cok uzuldum
Parol serbestti transfer sürecinde bile, antibiyotiği bilmem ama parolün sakıncalı olduğunu duymadım, en azından kendi doktorumdan

canım bak cevizi kır or
canım bak cevizi kır ortasında ince bi zar gibi kabuk varya ondan bi kaç tane bir bardak suda 5 dk kaynat onu iç.iyi geliyor.günde bi kaç defa yap

Agumentin kullanılıyo gebelikte ama seninkini bilmiyorum belki etken maddeleri aynıdır. ama öksürük tutunmayı zorlaştırıyo diye bişey demedim yanlış anlama:) ne kadar güçlülerse kuvettli öksürük bile zarar veremiyo dedim:)

canım bak cevizi kır ortasında ince bi zar gibi kabuk varya ondan bi kaç tane bir bardak suda 5 dk kaynat onu iç.iyi geliyor.günde bi kaç defa yap
Tmm cnm deniycem
Agumentin kullanılıyo gebelikte ama seninkini bilmiyorum belki etken maddeleri aynıdır. ama öksürük tutunmayı zorlaştırıyo diye bişey demedim yanlış anlama:) ne kadar güçlülerse kuvettli öksürük bile zarar veremiyo dedim:)
Doktor dusuk tehlikesi yaratabilir dedi oksurukicin. Isyeri hekimi de iyi degil bebek icin dedi. Ben de tutunmayi etkileyebilir gibi anladim. Öksürük baska hangi anlamda etkileyebilri ki bebegi

Tmm cnm deniycem

Doktor dusuk tehlikesi yaratabilir dedi oksurukicin. Isyeri hekimi de iyi degil bebek icin dedi. Ben de tutunmayi etkileyebilir gibi anladim. Öksürük baska hangi anlamda etkileyebilri ki bebegi
Doktorlar neden öyle dedi bilemiyorum ama resmen ciğerim söküldü öksürmekten, hayatımda da ilk defa bu kadar öksürdüm sanırım ama çok şükür hiç bişey olmadı, gerçi daha küçük ama en azından tutunmanın çok başındayım, o durduysa sen içini ferah tut. kaçıncı haftadasın bu arada? benim daha 4+3. kalp ve keseye birlikte gideyim diyorum 6. haftada görürüm de mi ikisini de?

Doktorlar neden öyle dedi bilemiyorum ama resmen ciğerim söküldü öksürmekten, hayatımda da ilk defa bu kadar öksürdüm sanırım ama çok şükür hiç bişey olmadı, gerçi daha küçük ama en azından tutunmanın çok başındayım, o durduysa sen içini ferah tut. kaçıncı haftadasın bu arada? benim daha 4+3. kalp ve keseye birlikte gideyim diyorum 6. haftada görürüm de mi ikisini de?
10 hafta 2 gun oldu benim. Kalp atisini duydugumda 6hafta 4 gündeydi. Gitmeden once yinede fikrini al doktorunun gel derse gidersin ama keseyi bi gorseydin. Daha guzel olurdu sankim

sız de erken menopoz muydu ?

kok hucre denendı mı ?

surecınızı anlatmanızı rıca etsem ayıp etmıs olmam umarım

buarada ALLAH tamamnına erdırsın gozunuzaydın darısı basıma ve basımıza ınsaallah
Rica ederim
Benim amh 3.2 di en son
Menapoz çok uzak görülüyor daha:))
14 adet yumurta toplandı, 6 tanesi 5.güne gitti
İlk denemede pozitifi gördük
Çok teşekkürler
Darısı tüm isteyenletin, emek verenlerin başına

Rica ederim
Benim amh 3.2 di en son
Menapoz çok uzak görülüyor daha:))
14 adet yumurta toplandı, 6 tanesi 5.güne gitti
İlk denemede pozitifi gördük
Çok teşekkürler
Darısı tüm isteyenletin, emek verenlerin başına

ben anladım zaten . farklılık oldugunu.

ben doktorların normal tup bebek ya da normal bır ınfertıltıte ya da normal bır gebelık basarısını merak etmıyorum

zaten aslında kok hucre tedavısınden bahsederek yazmıstım mesajımı

cunku saglıklı bır yumurtayı catlatmak ve sonuc almak da ıster bu hoca ıcın ısterse baska hocalar ıcın zaten mumkun

Selam kizlar. Nasilsiniz? Bebegin tahmini goz rengi olasiliklarini bi arastirayim dedim. O da cevremdekiler hep senin renkli gozlu olur vb dediler diye yoksa hayirli, saglikli evlat olsun da... neyse arastirirken ne goreyim. Bizim derdimiz dert degilmis kizlar. Kendimden utandim :KK45: millet cocuk sahibi olmus da bebegin gozu renkli olsun diye ordan burdan duyma bilgilerle anne sutu damlatan varmis yeni dogmus sabinin gözüne :oha: bu ulkeden umidi kesecek oldum bunu okuyunca. Millet cocuk hasreti ile yaniyor, bunlar da allahin verdigi en degerli nimete abuk subuk seyler uyguluyor.

X