İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Evet canım C....f kullanıyorum.Hayıtın da cam şişede hazır olarak satılan formunu kullanıyorum. Kalite için genelde dhea tavsiye ediyorlar ilk tüp bebek tedavimde kullanmıştım bir süre. Canım bende içeriğini paylaştığın vitamini merak ettim özelden yazabilir misin ismini rica etsem

Hayıt suyu , bitki tohumlarının özütünden oluştuğu için çok güçlü etkiye sahip o nedenle fayda sağlarken zararlı da olabilir.Çok uzun süre kullanılmamalı.Yumurtlamaya kadar kullanıp bırakmak ta fayda var.Karaciğer ve böbreği çok yoran bir bitki hayıt.
Kullandığım ürünü burada kullanan arkadaşlar da var canım. P ..... men adı .

C Capanin Gururu Teyom gidip tebrik etmezsen de kiskandi bi tebrik bile edemedi derler. Insanlarin artniyetinin sonu yok.. icjnden ne geliyorsa onu yap. Bizim neslin en buyyk sorunsali bu. Insanlar ne der diye cok takiyoruz
bearnguin ya yazdiklarina inanamiyorum. Onun cocugu yok kiskanir diye bi de yaninda konusmak nedir. Bu nasil bir hainliktir. Hain insanlar. Allah islah etsin boylelerini

nekadar kullanılıyor bu vitamin

Sorma kuzum sorma günlerce üzüntüden ağlamaktan hasta olmuştum Şuan düşününce dün yaşamışım gibi kulaklarımda çınlıyor o kadının sesi resmen onun çocuğu yok nazarı değer alın kucağından dediler nasıl vicdansız nasıl duygusuz insanlıktan nasibini almamış mahluklar üstüne diyecek birşey bulamıyorum gerçekten
Canım buarada nasılsın altın yumurtamız ne yapıyor istenildiği gibi bölündü mü donduruldu mu başka bir doktor fikri daha alacaktın önce ameliyat mı tedavi mi sorusu için gidebildin mi son durum nedir?

Benim 1.kutu bitmek üzere bu ay hiçbirşy olmadı hatta addtim bugün 4 gün gecikti hayırlısı bakalım

Bu vitaminide yumurtlama zamanına kadar kullanacaz ben 30 şase hergün içtim

Altin yımırta hakkat altın yımırta cikti beybeler. Döllenme gerceklesti ve bugun carsambayi saymazsak 3.gun. orta kalite bir embriyomuz gelisim gosterdi. 5.gunu beklemediler ve bugun donduruldu. Belki beklesek 5. Gunu gornez dedi embriolog. Bilmiyorum haberler iyi mi degil mi. Bir yandan yumurtanin olgun cikmasi, döllenmesi ve gelisim gosterip bugune gelmesi umut oldu. Bir yandan da orta kalite olmasi dusundurdu amma ben yine de mutlu olmaya calisiyorum. Mutluyum da hatta hamdolsun. Bu bile beni mutlu etti. Bir de o embriyo transfer edilip tutunsa ben kafalari yerim. Daha cok var o gunlere tabi amma benim aklim hep onda. Ya o benim bebegim olursa... simdi benden ayri. Laboratuarlarda bekliyor. Cok duygusala bagladim.

Canım bu çok güzel bir haber tabiki mutlu olacaksın o altın yumurta gör bak bebiş olacak

Çok güzel haber çok sevindim,allah tamamına erdirsin inşallaah

Canım bu çok güzel bir haber tabiki mutlu olacaksın o altın yumurta gör bak bebiş olacak
Hayirlisi cnm. Bilemedim ki. Yumurta orta kaliteymis. 5. Gune gelmeyebilir diye simdiden dondurdular. Canli coZulmeme ihtimali de oluyormus. Tabi transfer sonrasi tutunamama ihtimali de var. Yine de bugune de gelemeyebilirdi. Umut verdi yine de
L Loyadan cok tesekkur ederim cnm. Amin inşallah. Cumlemize

Çok sevindim canım. İnşallah bir aksilik olmayacak. Bebişin seni bekliyor orda

Çok sevindim canım. İnşallah bir aksilik olmayacak. Bebişin seni bekliyor orda
İnşallah canim benim. Belli mi olur. Belki de bundan sonrasi da yolunda gider...
Peki bilen arkadaslara sormak isterim. Orta kalite embriyonun tutunma ihtimali var mı? Embriolog olabilir dedi amma tabi super kalite embriyonun tutunma ihtimali daha fazla dedi

Ne kadar güzel altın yumurtanızın olması , orta kalite embriyosuna gebe kalıp doğuran pek çok kadın var.Umutlanmayı fazlasıyla hak ediyorsunuz. Yeter ki sağlığı sıhhati yerinde olan bir embriyo olsun.Allah kucağınıza vermeyi nasip etsin canım.

Bu vitaminide yumurtlama zamanına kadar kullanacaz ben 30 şase hergün içtim
Yumurtlama zamanına kadar kullanılması gerektiğine ilişkin bir bilgiye denk gelmedim.Doktoruma da danıştığımda öyle bir şey demedi.Bildiğim kadarıyla hemen hemen tüm gıda takviye ürünlerinin kullanımı bu şekilde.Hormonları doğrudan etkileyen ya da hormon içeren bir ürün olmadığı için yumurtlamaya kadar değil tüm döngü boyunca alınmalı.İçeriğindeki pek çok mineral ve vitamini zaten besinler üzerinden de alıyoruz.

Allah razı olsun cnm. Rabbim hepimize nasip etsin. Allah evlatla sinamasin. Amin.

Kuzum C kalite yumurta bile tutunabiliyor yeter ki Ol desin Rab

İnşallah onlar bebiş olur ve annesine sürpriz yapar

Kuzum C kalite yumurta bile tutunabiliyor yeter ki Ol desin Rab
Oyle mi cnm. İnşallah hayırlısi ile su aneliyati atlatip transfer surecine gelirim de tutunur bebişim
İnşallah onlar bebiş olur ve annesine sürpriz yapar
Cok tesekkur ediyorum. Su an hayattan tek beklentim bu. Allah isteyen herkese nasipetsin. Bizlere bu duyguyu yaşatsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…