İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

cok tatlısın yaa, zorlayınca gelmıyo aksam tam yatarken gelır aklına ya da baska bı gun tam farklı bısey yaparken bır anda, asla zorlayınca gelmez :) kendımden bılıyom
Vallahi ütü yapıyordum şimdi geldi aklıma :halay::halay::halay:tansiyon ilacının içindeki madde Hidroklorotiyazid. İçinde bu maddenin bulunduğu tansiyon ve kolestrol ilaçları şeker hastalığına sebep oluyor. Az önce annişle konuştum yaklaşık bir ay kadar önce ilaç raporu bitmiş raporunu yenilerken yine değiştirmişler ilacını :KK43: birlikte gittiğimizde doktorlar kafalarına göre ilaç yazıyorlar müdahele ediyorum çemkiriyorum diye söylememiş bana sayende öğrenmiş oldum canım hemen duruma el koymalıyım :super:

Vallahi ütü yapıyordum şimdi geldi aklıma :halay::halay::halay:tansiyon ilacının içindeki madde Hidroklorotiyazid. İçinde bu maddenin bulunduğu tansiyon ve kolestrol ilaçları şeker hastalığına sebep oluyor. Az önce annişle konuştum yaklaşık bir ay kadar önce ilaç raporu bitmiş raporunu yenilerken yine değiştirmişler ilacını :KK43: birlikte gittiğimizde doktorlar kafalarına göre ilaç yazıyorlar müdahele ediyorum çemkiriyorum diye söylememiş bana sayende öğrenmiş oldum canım hemen duruma el koymalıyım :super:

allah razı olsun canım, baktım annemınkınde bu etken madde yok ben de sımdı ıcerıgıne baktım hemen tesekkurler :)

flx77 flx77 evet cnm. Kucukken sucicegi,,kizamik gecirdim ancak bunlar onu hastaliktan mi saymiyolar neyse artik... bence de o hastaliklardan birinde olmus olabilir. Yumurta toplatma kosnusuna gelince tyrkiyede evli kadinin yumurta dondurmasi yasakmis malesef. O yuzden esimle ilerlemek durumundayim. Boyle uzmese seviyorum ancak beni uzdugu zaman hele ki evlat konusu ile sinadugi zaman nefret bile etmiyorum. Nötr yani...
C Capanin Gururu Teyom tek basina gitme. Annelerde gelsin. Benim esim de gelmek istemiyor hic muayenelere. Sperm ornek verirken de sorun cikardi. O gelmesin ancak anneler gelsin.yalniz cok yipranirsin

flx77 flx77 evet cnm. Kucukken sucicegi,,kizamik gecirdim ancak bunlar onu hastaliktan mi saymiyolar neyse artik... bence de o hastaliklardan birinde olmus olabilir. Yumurta toplatma kosnusuna gelince tyrkiyede evli kadinin yumurta dondurmasi yasakmis malesef. O yuzden esimle ilerlemek durumundayim. Boyle uzmese seviyorum ancak beni uzdugu zaman hele ki evlat konusu ile sinadugi zaman nefret bile etmiyorum. Nötr yani...
C Capanin Gururu Teyom tek basina gitme. Annelerde gelsin. Benim esim de gelmek istemiyor hic muayenelere. Sperm ornek verirken de sorun cikardi. O gelmesin ancak anneler gelsin.yalniz cok yipranirsin

en tehlıkelı hastalıklar bu hastalıklar zaten yuksek ates nedenıyle kaybedılen cocuklar bıle varmıs, muhtemel bu hastalıkların uzerındekı etkısı bu sekılde kalmıs canım. yumurta dondurmak ıcın bekar mı olmak gerekıyormus, enteresan yumurta toplatabılmek ıcın de bakıre olmamk lazım o zaman, e ınsan evlenecegı zamanı bılemez onceden bı garantısı olsun dıye boyle bır ıslem yaptırmaya kalksa evlenecek kısıyı buldugunda kızlıgı da kaybetmıs olacak ne sacma kanunlarımız var allahım ya. yumurta benım evlılıkle ne alaksı var yumurtamın acabası ???

en tehlıkelı hastalıklar bu hastalıklar zaten yuksek ates nedenıyle kaybedılen cocuklar bıle varmıs, muhtemel bu hastalıkların uzerındekı etkısı bu sekılde kalmıs canım. yumurta dondurmak ıcın bekar mı olmak gerekıyormus, enteresan yumurta toplatabılmek ıcın de bakıre olmamk lazım o zaman, e ınsan evlenecegı zamanı bılemez onceden bı garantısı olsun dıye boyle bır ıslem yaptırmaya kalksa evlenecek kısıyı buldugunda kızlıgı da kaybetmıs olacak ne sacma kanunlarımız var allahım ya. yumurta benım evlılıkle ne alaksı var yumurtamın acabası ???

Kocanın demek ki. Genç kızlarda yumurta dondurma var diyorlar bakarken. Onların ki karından alıyorlarmış. Birde kanser ya da önemli bir hastalık vs tedavi sürecin varsa yumurtaları donduruyorlarmış. Keyfi yok yani. Belki de kıbrısta falan vardır. Basıma bunlar geleceğini bilsem 10 yil once dondururdum.

Annemi de üzmek istemiyorum. Bir de annaannem ve babannem yatalak. Kadın zaten hep yaşlılarla uğraşıyor. Eşim sakin ama ilgisiz. En azından sinirli kavgacı değil deyip tek gidiyorum

allah sabır versın, kımbılır allah bebek ısteyen yanınızın sesıne cevap verıp hayırlı bır evlat nasıp eder ınsallah.
Sagol canim benim insallah allah cumlemize nasip etsin.
Bebek kaybi cok zormus bu kadar isterken olup ta ölmesi cok zor...
Olmayinca diyorsunuz ki olmuyor allah vermiyor ama dokuz ay karninda gorme umidi ile buyutup te her seyinizi bir kere goremeden allahin emanetini almasi oyle zor ki ... yasayan bilir. Bunu yasamayan olmuyor der sadece ozlem istek duyar bebegini kaybetmis bir anne ise reklamlardaki bebeklere dahi bakamaz bebek gorse yuregi parcalanir insanlar bilmezler dogal olarak ama siz erirsiniz hissettirmeden..
Benim oglum uc yasina girecekti yasasaydi hala bir cocuk gorsem o yaslarda yuregim yaniyor hamzam da boyle olacakti diye...
Bunlari neden yaziyorum biliyor musunuz olmayanlar hic uzulmesin diye olmamasi belki cok zor ayni zamanda ben onu da yasiyorum ama olup olmesi bu anlatilamaz bir acı ...
Yine de cok mutluyum dokuz ay evimde bir melek agirladim nefesi nefesime candi kanim kanina candi ...
Ben ve benim gibi anneler o kadar cok ki olmayan anneler uzulmesinler olmuyorsa da vardir bir hayir ...
Allaha emanet olun ...

flx77 flx77 valla oyleymis iste. Bekar kizlarda yumurta dondurma, evlilerde ise embriyo dondurma oluuormus. Muhtemelen ticarete dokulmesin diyedir. Evli kadinlarin yumurtalari kullanilarak yumurta nakli vb bisey olmasin diye herhalde. Biz de anlam veremedik. Bekarlarda karindan aliniyormus yumurta.
Senella Senella benim annem cok dedi. Yumurta dondur diye. Dinlemedik iste.
C Capanin Gururu Teyom gecmisolsun. Allah sifa versin ninelere. Annen de gelemiyorsa zor tabi tek gitmek ancak esler pek gelmiyor ya. Uzulme. Bizimki de ayni

Kızlar hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ?
Canım, benim çocuk sahibi olmayı istemek dışında ilaçsız regl olamama problemim var bu yüzden önce bu kısmı halletmeye çalışıyorum bitkisel bir macun var onu kullanıyorum hayıt suyu içiyorum propolis ve arı sütüne de başlayacağım en kısa zamanda. İşin bu zor olan kısmını çözebilirsem ardından folik asit, arı sütü, multivitamin ve mineral, omega 3 ile devam etmeyi düşünüyorum.

Konu dışı ama siz de öyle hissediyor musunuz diye sormak istedim. Birilerinin bebeği olduğunda benim olmadığı için nazardan korkarlar diye yaklaşmaya çekiniyorum. Sabah işe giderken kapıyı açtım karşı komşumun 2.bebeği dünyaya geldiği için kapıyı süslemişler. Kapıyı çalıp hayırlı olsun diyeceğim ama çekiniyorum nedense :-(

Konu dışı ama siz de öyle hissediyor musunuz diye sormak istedim. Birilerinin bebeği olduğunda benim olmadığı için nazardan korkarlar diye yaklaşmaya çekiniyorum. Sabah işe giderken kapıyı açtım karşı komşumun 2.bebeği dünyaya geldiği için kapıyı süslemişler. Kapıyı çalıp hayırlı olsun diyeceğim ama çekiniyorum nedense :-(

maalesef bazı ınsanlar gercekten oyle de dusunuyor, karsındakının ne dusundugunu bılmedıgınden ınsan cekınıyor.

Canım senin bu düşündüğünü ben kulaklarımla işittim eşimin akrabalarının da bulunduğu bir bebek mevlüdünde. Bildiğin onun kucağına neden veriyorsunuz çocuğu onun çocuğu yok nazarı değer dediklerini duydum ve duyduğuma inanamadım yanlış anlamış olabileceğimi düşünüp bir 5 dakika kalakaldım öylece sonra kaçar gibi kapıyı çekip çıktım evden günlerce göz yaşı döktüm :KK43: mümkün olduğunca katılmıyorum bu şekilde toplantılara. Ama burada durum farklı kapıdan uğrayıp hayırlı olsun diyebilirsin canım. Bu da ayrı bir sıkıntı bizler için yahuu gitsen bir türlü gitmesen başka türlü :KK43:

Canım senin bu düşündüğünü ben kulaklarımla işittim eşimin akrabalarının da bulunduğu bir bebek mevlüdünde. Bildiğin onun kucağına neden veriyorsunuz çocuğu onun çocuğu yok nazarı değer dediklerini duydum ve duyduğuma inanamadım yanlış anlamış olabileceğimi düşünüp bir 5 dakika kalakaldım öylece sonra kaçar gibi kapıyı çekip çıktım evden günlerce göz yaşı döktüm :KK43: mümkün olduğunca katılmıyorum bu şekilde toplantılara. Ama burada durum farklı kapıdan uğrayıp hayırlı olsun diyebilirsin canım. Bu da ayrı bir sıkıntı bizler için yahuu gitsen bir türlü gitmesen başka türlü :KK43:
Zaten içeri girmeyi düşünmüyorum. Ama ne bileyim düşün kapıdan demeye bile çekiniyorum. Niye yalan söyleyeyim ben de sabahtan beri ağlıyorum. Sonra da kendime kızıyorum kötü niyetliyim insanların bebeği olduğuna üzülüyorum diye

Zaten içeri girmeyi düşünmüyorum. Ama ne bileyim düşün kapıdan demeye bile çekiniyorum. Niye yalan söyleyeyim ben de sabahtan beri ağlıyorum. Sonra da kendime kızıyorum kötü niyetliyim insanların bebeği olduğuna üzülüyorum diye
Sen kötü niyetli bir insan değilsin kuzum bir başkasının bebeği oldu benim olmadı üzüntüsü, kederi, gözyaşı değil ki bu!! Benim de olsaydı aynı duyguyu ben de yaşasaydım duygusu, yoksunluk duygusu, kederlenme duygusu :KK43:

Nıye kotu nıyetlı olasın canım, sen kendı halıne aglıyosun, baskasının nıye bebegı oldu dıye aglamıyosun kı, boyle seyler dusunme bence kendını yıpratıyorsun.

Canım, benim çocuk sahibi olmayı istemek dışında ilaçsız regl olamama problemim var bu yüzden önce bu kısmı halletmeye çalışıyorum bitkisel bir macun var onu kullanıyorum hayıt suyu içiyorum propolis ve arı sütüne de başlayacağım en kısa zamanda. İşin bu zor olan kısmını çözebilirsem ardından folik asit, arı sütü, multivitamin ve mineral, omega 3 ile devam etmeyi düşünüyorum.
Bitkisel macun adı C .....fe mı canım ?
Hayıt otunun tohumunu mu demleyip içiyorsun hazır suyunu mu içiyorsun?
Propolis ve omega 3 kullanıyorum ben de.,Kullandığım şase de folik asit var ; coenzim q10, astaxanthin gibi güçlü antioksidanlar var ;çinko ,selenyum gibi mineraller ; C, B1,B2,B6 ,B12 gibi vitaminler var.O nedenle arısütünü kestim.Hepsinin birlikte yumurtalıklarımı fazlasıyla uyardığını hissediyorum.
Öte yandan kullandıklarımdan daha iyisi ,etkilisi var mı diye de araştırmaktan kendimi alamıyorum ?Yumurta kalitesini koruyabilecek, DNA hasarını önleyebilecek ürün önerilerine açığım :-):KK71:.

X