İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bir an önce sağlıkla bebekle bitirin bu günleri inşallah.37 yaşındayım çocuğum yok yaklaşık 3 yıllık evliyim.
Ben de cok korktum,zorlandim da hatta. Hele dun opuda fenalik geciricektim oncesinde. Sonra sedasyonu vediler ve olup bitti. Bi guzel uyumusum ki... cok sukur iyiyim. Baslayin kardesim bence. Bi deneyin. Ben 38 yasindayim. 1yili dolduruyoruz eylulde. Keske bastan tup denemeye baslasaydim. Daha akibeti belli olmasada benim.surecimin yine de elimden geleni yapmanin rahatligini duyardim. Gec bile kaldim.

Sözün bittigi yer. Haklisiniz. Olmuyorsa bunda da vardir bir hayir da evladin kokusunubile hayal edip koklarken kendime soz geciremiyorum. Yoksa haklisiniz. Tamamen siz haklisiniz. Allah acilarini gostermesin tabi

İnanın ilerde pişman olmamak için yapıyorum,elbette çok istiyorum anne olmayı ama başka yolları da var;ailesiz bir sürü çocuk var diyorum zaman zaman,ama bir yandan da evladımı taşımak,doğurmak istiyorum.allah hepimizin işini kolaylaştırsın inşallah,desteğiniz için teşekkür ederim

Sözün bittigi yer. Haklisiniz. Olmuyorsa bunda da vardir bir hayir da evladin kokusunubile hayal edip koklarken kendime soz geciremiyorum. Yoksa haklisiniz. Tamamen siz haklisiniz. Allah acilarini gostermesin tabi
Amin canim
Evlat bu dunyadaki en guzel meyve insallah isteyen dileyen herkese rabbim nasip eylesin...

doğal olan bir takviye sonuçta çok abartmadıgında herseyın bır faydası vardır. onemlı olan abartmamak canım.

canımcıım eş kısısını sevmıyosan da yumurtalar senın, opu ıle alınsın toplansın, gun gelır hersey daha ıyı olur bu esten cocuk ıstersın, gun gelır baska esın olur ondan ıstersın. bıraz ters bı soylem gıbı gelebılır ama hayatın hazırlayabılecegı her surprıze hazırlıklı olmak lazım. sen varken yumurtalarını gelıtır ve toplat, yarın dogan gunes ne getırır bellı olmaz guzelım.

muslumanlıkla alakalı dedıklerıne aynen katılıyorum bızım ıcın ınanc ve yasam seklınden zıyade gelenege donmus durumda dınımız. erkek hoca konusuna gelınce, kadın hocadan bın kez daha edeplı ve doktor gıbı davrandıklarına ınanıyorum kadın doktorda gordumgum muamele kadar erkek doktorda utanmadım. allah oyl kadına dusurmesın der kendı erkek doktorumu tek gecerım.

cocukken ateslı hastalık gecırmedın mı, kızamık su cıcegı, kım hatılıyor cocuklukta gecırdıgı ateslı hastalıgı belkı cok kucuktun ne alaka ılla hastaneye yatmıs olacaksın belkı havale gecırdın ertesı gun ıyı oldun o arada oldu cok da net sallıyor bu doktorlar kendın bıle ınanacaksın ne yasayıp yasamadıgına nerdeyse

dız macunundakı florur 3. gozumuz olan hıpofız bezını taşlaştırıyor ve ongoru yetenegımızı yokedıyor ayrıca ths hormunu da duzenleyen sanırım hıpofız bezı, yanı hormon dengemızı de bozuyor, en basıtı :)

ılacın ıcerıgı hatırlayınca yazar mısın canım, annem de tansıyon ılacı kullanıyor cok uzun suredır

inşallah o tek yumurta altın yumurtan olur da evladın olur canım. kendı durumumuza uzuldugumuz kadar karsımızdakıne de uzuldugumuz surece demektır kı bız hala ınsanız guzelım ne kadar dogal karsındakıne de uzulmen. kızcagıza yazık tabı bu yasta bu acıyla uzuntuyle karsılasıp tum hayatını mahvedecekler kızcagızın. hele kı dogu dıyosun allah yardımcı olsun ınsallah.

allah sabır versın, kımbılır allah bebek ısteyen yanınızın sesıne cevap verıp hayırlı bır evlat nasıp eder ınsallah.

Sorunumuz aslında başka bir şeydi. ama eşim çok duyarsız. ben araştırıyorum, ben üzülüyorum. Sanki onun hiçbir şey umurunda değil. Gerçekten yoruluyor insan. Ameliyat oldum adamın zerre umurunda olmadı. Doktora çoğunlukla tek gidiyorum. Lafa da gelince ben sen stres yapma diye öyle yapıyorum diyor. Tonla göz yaşı döküyorum o rahat rahat oturuyor.

Galiba bu adamların hepsi böyle,bir şekilde yok sayarak,normal hayatlarına devam ederek atlatmaya çalışıyorlar bu süreci.Tüm acıyı,stresi çeken biziz vereceğin bir kap sperm en fazla onda bile arıza çıkaranı biliyorum ben.

maalesef, cocuk olmazsa da bunu bır kusur olarak gorup bu kusuru kadına yuklemeye calısıyorlar, kendılerınde tedavıe dılecek bır sorun bıle olsa onu yok saymaya calısıyorlar. erkek mılletı ıste.

Aynen canım. Eylülde aşılama yapacağız sözde. Diyor ki umarım tutar. Yoksa kaç defa sperm vereceğim. Sanki benim işim çok rahat. Tamam çocuk da çocuk diye baskı yapmıyor. Ama duyarszılığı da beni mahvediyor.

Bizde aynı durumdayız valla her an hadi bana eyvallah deyip kaçasım var,korkuyorum kendimden artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…