Altin yımırta hakkat altın yımırta cikti beybeler. Döllenme gerceklesti ve bugun carsambayi saymazsak 3.gun. orta kalite bir embriyomuz gelisim gosterdi. 5.gunu beklemediler ve bugun donduruldu. Belki beklesek 5. Gunu gornez dedi embriolog. Bilmiyorum haberler iyi mi degil mi. Bir yandan yumurtanin olgun cikmasi, döllenmesi ve gelisim gosterip bugune gelmesi umut oldu. Bir yandan da orta kalite olmasi dusundurdu amma ben yine de mutlu olmaya calisiyorum. Mutluyum da hatta hamdolsun. Bu bile beni mutlu etti. Bir de o embriyo transfer edilip tutunsa ben kafalari yerim. Daha cok var o gunlere tabi amma benim aklim hep onda. Ya o benim bebegim olursa... simdi benden ayri. Laboratuarlarda bekliyor. Cok duygusala bagladim.
Sag ol cnm benim. Cektigime degdiHaberler güzel gelmiş çok iyi. Seni bekleyen bir bebegin var orda. O kadar çektiğine değdi çok şükür. Risk almamak için 3.gün dondurmuslardir iyi de yapmışlar.
Bende polip var ancak hidrosalpenks tanısı da kondu cnm. Ameliyat olucamMASLOW sanada polip demişlerdi neoldu cnm aldılarmı yoksa yanılmamı olmuş?
Ay hadi inşaallah. Şimdi okudum çok umutluyum sizin için.İnşallah canim benim. Belli mi olur. Belki de bundan sonrasi da yolunda gider...
Peki bilen arkadaslara sormak isterim. Orta kalite embriyonun tutunma ihtimali var mı? Embriolog olabilir dedi amma tabi super kalite embriyonun tutunma ihtimali daha fazla dedi
Haberler güzel gelmiş çok iyi. Seni bekleyen bir bebegin var orda. O kadar çektiğine değdi çok şükür. Risk almamak için 3.gün dondurmuslardir iyi de yapmışlar.
Altin yımırta hakkat altın yımırta cikti beybeler. Döllenme gerceklesti ve bugun carsambayi saymazsak 3.gun. orta kalite bir embriyomuz gelisim gosterdi. 5.gunu beklemediler ve bugun donduruldu. Belki beklesek 5. Gunu gornez dedi embriolog. Bilmiyorum haberler iyi mi degil mi. Bir yandan yumurtanin olgun cikmasi, döllenmesi ve gelisim gosterip bugune gelmesi umut oldu. Bir yandan da orta kalite olmasi dusundurdu amma ben yine de mutlu olmaya calisiyorum. Mutluyum da hatta hamdolsun. Bu bile beni mutlu etti. Bir de o embriyo transfer edilip tutunsa ben kafalari yerim. Daha cok var o gunlere tabi amma benim aklim hep onda. Ya o benim bebegim olursa... simdi benden ayri. Laboratuarlarda bekliyor. Cok duygusala bagladim.
Sağol kuzum paylaşığın için. Ben de tansiyon ilacı kullanıyorum, çocuk düşündüğüm için ADALAT verdiler, baktım içeriğine:Vallahi ütü yapıyordum şimdi geldi aklımatansiyon ilacının içindeki madde Hidroklorotiyazid. İçinde bu maddenin bulunduğu tansiyon ve kolestrol ilaçları şeker hastalığına sebep oluyor. Az önce annişle konuştum yaklaşık bir ay kadar önce ilaç raporu bitmiş raporunu yenilerken yine değiştirmişler ilacını birlikte gittiğimizde doktorlar kafalarına göre ilaç yazıyorlar müdahele ediyorum çemkiriyorum diye söylememiş bana sayende öğrenmiş oldum canım hemen duruma el koymalıyım
Cumartesi günü benim de Aret Hocada randevum var, bakalım nasıl bir süreç bekleyecek beni...
Çok sağol canım, hepimizininşallah senın de, surecın hızlı kolay ve guzel ılerler canım, dualarım sızlerle ve tum guzel haber bekleyen bekleyen arkadaslarım ıle
Cok tesekkur ederim :)Ay hadi inşaallah. Şimdi okudum çok umutluyum sizin için.
Gercekten dibe vurdum ve tekrar ciktim. Ben de aynisini dusunuyordum. 1 hafta onceki durum ilesimdi arasinda daglar kaadar fark varoff işte bu, allah dibe vurdurmadan ayağa kaldırmıyor demek gerçekten. çok sevindim inşallah çok güzel olur devamı da canım. maşallah tebrik ediyorum.
Cok tesekkurler. Sen de basliyorsun tup bebek surecine. Haydi hayirlisi.MASLOW gözün aydın, çok sevindim, orta kalitede olup tutan çok kişi var, ameliyatını olup, iyileşip, sağlıkla içinde büyüt bebeğini
Cok tesekkur ederim :)
Gercekten dibe vurdum ve tekrar ciktim. Ben de aynisini dusunuyordum. 1 hafta onceki durum ilesimdi arasinda daglar kaadar fark var
Cok tesekkurler. Sen de basliyorsun tup bebek surecine. Haydi hayirlisi.
Ewet, ben de başlayacağım. 1 ay doğal deneme süremiz kaldı, eylül adetiyle başlayacağız, aynen hayırlısı, hepimiz için öyle olsunCok tesekkur ederim :)
Gercekten dibe vurdum ve tekrar ciktim. Ben de aynisini dusunuyordum. 1 hafta onceki durum ilesimdi arasinda daglar kaadar fark var
Cok tesekkurler. Sen de basliyorsun tup bebek surecine. Haydi hayirlisi.
Canım şu natural ilaçsız tüp bebeği sordunmu öyle birşey düşünüyorum demiştinCumartesi günü benim de Aret Hocada randevum var, bakalım nasıl bir süreç bekleyecek beni...
Nasıl gidiyor çalışmalar varmı gelişme en yakın zamanda bizlerde sürprizler patlatalım inşallahinşallah senın de, surecın hızlı kolay ve guzel ılerler canım, dualarım sızlerle ve tum guzel haber bekleyen bekleyen arkadaslarım ıle
Nasıl gidiyor çalışmalar varmı gelişme en yakın zamanda bizlerde sürprizler patlatalım inşallah
24 Ağustostaki görüşmede soracağım. şartlarım uygundur umarım natural, ilaçsız tüp bebeğeCanım şu natural ilaçsız tüp bebeği sordunmu öyle birşey düşünüyorum demiştin
Bu ay kocalar dolunayın etkisine girmiş herhaldebende calısma pek yok kuzum, kocayla aramız sıkıntılı, ınsallah guzel surprızler gelsın sızlerden guzelım, bu grupta tanıdıgım herkesın haberıne ayrı bır sevıncle heyecan duyuyorum, cok ortak noktamız var ve bırbırımızı en ıyı bız anlayabılıyoruz. umarım herkes en kısa surede guzel haberler paylasır allahın ıznıyle
Bu ay kocalar dolunayın etkisine girmiş herhalde