İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Haberler güzel gelmiş çok iyi. Seni bekleyen bir bebegin var orda. O kadar çektiğine değdi çok şükür. Risk almamak için 3.gün dondurmuslardir iyi de yapmışlar.

Haberler güzel gelmiş çok iyi. Seni bekleyen bir bebegin var orda. O kadar çektiğine değdi çok şükür. Risk almamak için 3.gün dondurmuslardir iyi de yapmışlar.
Sag ol cnm benim. Cektigime degdi
En azindan bir umut var
MASLOW sanada polip demişlerdi neoldu cnm aldılarmı yoksa yanılmamı olmuş?
Bende polip var ancak hidrosalpenks tanısı da kondu cnm. Ameliyat olucam

Ay hadi inşaallah. Şimdi okudum çok umutluyum sizin için.

off işte bu, allah dibe vurdurmadan ayağa kaldırmıyor demek gerçekten. çok sevindim inşallah çok güzel olur devamı da canım. maşallah tebrik ediyorum.

Sağol kuzum paylaşığın için. Ben de tansiyon ilacı kullanıyorum, çocuk düşündüğüm için ADALAT verdiler, baktım içeriğine:
Etkin madde: 30 mg nifedipin  Yardımcı madde(ler): Hidroksipropil metil selüloz (Hipromelloz), polietilen oksit, magnezyum stearat, sodyum klorür, kırmızı demir oksit, selüloz asetat, polietilen glikol 3350, hidroksipropil selüloz, propilen glikol, titanyum dioksit yazıyor. Hidroklorotiyazid yok, annemin kullandığı ilacın içeriğine bakayım.

Ay hadi inşaallah. Şimdi okudum çok umutluyum sizin için.
Cok tesekkur ederim :)
off işte bu, allah dibe vurdurmadan ayağa kaldırmıyor demek gerçekten. çok sevindim inşallah çok güzel olur devamı da canım. maşallah tebrik ediyorum.
Gercekten dibe vurdum ve tekrar ciktim. Ben de aynisini dusunuyordum. 1 hafta onceki durum ilesimdi arasinda daglar kaadar fark var
MASLOW gözün aydın, çok sevindim, orta kalitede olup tutan çok kişi var, ameliyatını olup, iyileşip, sağlıkla içinde büyüt bebeğini
Cok tesekkurler. Sen de basliyorsun tup bebek surecine. Haydi hayirlisi.

Gercekten dibe vurdum ve tekrar ciktim. Ben de aynisini dusunuyordum. 1 hafta onceki durum ilesimdi arasinda daglar kaadar fark var

maşallah canım, ınsallah cok daha guzel olacak allahın ıznıyle. moral bozmadan devam

Ewet, ben de başlayacağım. 1 ay doğal deneme süremiz kaldı, eylül adetiyle başlayacağız, aynen hayırlısı, hepimiz için öyle olsun

Nasıl gidiyor çalışmalar varmı gelişme en yakın zamanda bizlerde sürprizler patlatalım inşallah

bende calısma pek yok kuzum, kocayla aramız sıkıntılı, ınsallah guzel surprızler gelsın sızlerden guzelım, bu grupta tanıdıgım herkesın haberıne ayrı bır sevıncle heyecan duyuyorum, cok ortak noktamız var ve bırbırımızı en ıyı bız anlayabılıyoruz. umarım herkes en kısa surede guzel haberler paylasır allahın ıznıyle

Bu ay kocalar dolunayın etkisine girmiş herhalde

Bu ay kocalar dolunayın etkisine girmiş herhalde

valla sanırım kaynana ve kocaların yıldızları pek bı zayıf, gerıleyen merkurun pesıne takılıyor bı manyaklasıyor, buyuyen ayın pesıne takılıyor gergınlesıyor, bızım yıldızlarımız ne sabıt duruyor kımseye takılmaya hakları yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…