İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Olmazsın canım benim Semra Hanım da çok iyi bir doktor tahlillerin de yaptırabildiğin kadarını götürürsün eksikleri de bir an önce tamamlarsın. Sigara içmemeye çalış doktorunun verdiği takviyeler dışında bir şey kullanma pozitif düşünce olumlama ve duaaa

Selam güzel hanımlar, herkese iyi pazarlar umarım herkes iyidir. Burada Aydında olan bir arkadaşımız vardı doktorundan çok memnundu bana özelden ulaşıp doktor ismini verebilir mi acaba. Aydın Türkiye’de aileme yakın belki Türkiye’ye gittiğimde görünebilirim. Teşekkür ederim ilginize şimdiden herkese iyi günler dilerim.

Siz bildiginizi iyi niyetle paylasmisiniz. Ben elbette ister uygularim ister uygulamam. Zorlamadiginizi ve iyi niyetle bizle bilginizi paylastiginizi anliyorum da ben de kendi durumumu paylastim. Inancsiz biri degilimdir ama herseyin olacagina varidigina inaniuorum galiba. Tabi bir baskasinin bizim iicin ettigi dua kiymetlidir de zaten cevremde dua isteyecegim biri de yok ama belkim panicatak ve can9e bize dua ederler :)

Ederim ediyorum tabii❤

Icmiyorum bu aralar. Zaten fsh 13 cikmis. Riske atmak istemiyorum bundan sonra

Eğer ben hamile kalırsam ve doğuma gidebilirsem dua ederim isteyenler öyle bir durum olursa özelden isim isterim isim isim dua ederim emin olun. Allah kolaylıklarla nasip etmiş olsun yeter ki. İnancınızı sorgulamadım zaten bu benim haddim bile değil. Kul kulu yargılayamaz zaten. Sadece ben dua edemiyorum yazmışsınız bende bunun siz tarafından değil başka hamile doğum yapacak biri tarafından yapılacağını belirtmek adına yazdım. Sevgiler. Bize dua ederlerse çok makbule geçer. Allah edenden de etmeyenden de razı olsun. Ben dua ederken de kendime dilerken benim gibi olan tüm cemil cümle kullarına diye dua ederim. Rabbim kabul etsin İnşallah

Kızlar bakın size ne buldum Umut dolu iki arkadaşımız

İyi haftalar hepinize
Iyi haftalar kizceler.
Bugun tup bebek icin gorusmeye gidiyorum bi heyecanliyim, valla simdi yazarken bil kalp atislarim degisiyor. Bilmiyorum umutluyum galiba ya da semra hanima duydugum guvein etkisi ile elimden geleni yapmis olduguma inanacagim icin huzurluyum. Yoksa biliyorum ki tedavi ile de olmama ihtimali var ama bunu dusunmek istemiyorum. Ben elimden geleni yapiyorum ve gerisini de allaha birakiyorum. Haydi bismillah

õ Hadi bakalım hayırlı olsun canım tedavin seni ilk ve tek tedavide pozitif sonuca götürecek kahramanın Semra Kahraman olacak inanıyorum ben gelişmelerle ilgili bilgi ver bize de

õ
Hadi bakalım hayırlı olsun canım tedavin seni ilk ve tek tedavide pozitif sonuca götürecek kahramanın Semra Kahraman olacak inanıyorum ben gelişmelerle ilgili bilgi ver bize de
Durum cok cok ic acici degil amma bakalim. Benim tuplerde yapisiklik vardi. Daha dogrusu sag tupte ama onceki doktorlar cok da sıkınti olmaz demislerdi. Semra hoca ise baya hayiflandi boyle yanlis teshis konmasina. Ciddi bir yapisiklik var ve baya sivi birikmis icerde, orda sislik yapmis dedi. Laparaskopi olacagim yani. Belki 4 -5 ay sonra transfer yapilabilrcek arkadaslar. Nasil doktorluk bu amlamadim. Cok uzgunum cok

Bence üzülmene gerek yok.. giden gitti çünkü.. 4 5 ay hiç bişey zaten bayadır bekliyordun. En azından tedavin belli oldu.. şimdi her şey daha iyi olucak..

Rabbim hayırlısı ile evladına kavuşmayı nasip etsin. Çok sevindim olumlu düşün olumlu olsun İnşallah

Bence üzülmene gerek yok.. giden gitti çünkü.. 4 5 ay hiç bişey zaten bayadır bekliyordun. En azından tedavin belli oldu.. şimdi her şey daha iyi olucak..
Dile kolay be canim... 8 ayı çöpe atmisim. Onca cabam bosa gitmis, bosa bunca zaman umid etmisim. Bunlari okuyana kolay gelir de yasayana cok zor

Hayirlisi olsun. Insallah guzel haberler aliriz. Topigimiz canlandi som donemde 3arkadasimiz hamile kaldi. Darisi isteyen diger arkadaslara

MASLOW çok geçmiş olsun, neyseki anlaşıldı sorun ve çözümsüz değil, bence o kısmı düşün. 4 ay sonra transfer olsan ve tutsa çok iyi olacak ve hiç de geç değil bence. Ben 42 yaşıma gireceğim, 1.5 yıldır tüp bebek yapmamak için direniyorum, Eylül ayında tüp bebek yaptıracağız eğer 2 ay içinde doğal olmazsa. Sen de bu geçen 8 ayı doğal yoldan olması için kendinize tanıdığınız şans olarak düşün.
Bu arada muayene esnasında mı anladı Semra hn tüplerdeki yapışıklılığı ve sıvı birikmesini yoksa HSG sonucuna göre falan mı

Merhabalar arkadaslar..

31 yasindayim, bu ay basladik denemeye bizde, ovulasyon testi ile takip ettim. suanda adetime 10 gun var ve sabirsizlaniyorum, hatta erken test yaptim bile- tabiki negatif cikti.. bazi belirtiler var gibi gibi ama psikolojikte olabilir..

1 aydirda bazi takviyeler aliyorum coenzim Q10, hayit otu, folik asit, d vitamini gibi.
size sorum ari sutu bal polen propolis kullanan var mi aranizda? marka secmekte zorlaniyorum, gecen ay 1 kutu bitirdim anavarza markaydi. degistirmek istiyorum eger oneriniz varsa cok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…