Merhaba,
Herkes burada mi?
panic_attack @seheryeli77 @lyly bearnguin @dennisgo @croiselle @Efembahya can09e ve buraya eklemeyi unuttugum herkes (kusura bakmayin).
2,5-3 aylik bir aradan sonra geri geldim ve guzel haberlerle geldim :) Oncelikle boyle uzun bir ara vermek bana ve psikolojime iyi geldi. Vucuduma da iyi geldi. Tabii ki kotu bir ruh halimde olusumun bu site veya buradaki arkadaslarla hic bir ilgisi yoktu. Ancak zaten hali hazirda nur topu gibi bir depresyonum var(di), bir de bebek konusuna odaklanmak beni cok germisti. O yuzden bir ara vermeye karar vermistim. Sonra kizim hastalandi, hala ne oldugunu pek iyi bilemiyoruz. Ellerinde ve ayaklarinda bir takim uyusmalar oluyor, bunun derdi, memleketin derdi ve baska dertler vs derken zaman gecti. O yuzden umarim kimse kirgin ve kizgin degildir. Dedigim gibi ne bu site ne de buradaki arkadaslarla bunun bir ilgisi yok.
Simdi herkes buradaysa sizinle guzel haberlerimi ama daha da onemlisi tavsiyelerimi paylasayim. Ben su anda 3 aylik hamileyim (nazar boncugumu da koyayim
). Hamile kaldigimi ogrendikten sonra sizlere haber vermek icin 8.haftayi beklemeye karar verdim. Cunku Ekim ayindaki dusugum 8.haftaya gecerken olmustu. O esnada
panic_attack a da cevap verdigimi hatirliyorum; 12-13 gun sonra geri gelecegeim diye. Iste o esnada 8. haftayi bekliyordum. 8.haftadaki kontrolde hersey normal cikti ancak hayat asiri derecede yogun gecmeye basladi. Oncelikle cok agir bir hamilelik oldu bu, diger iki hamileligime hic benzemiyor. 5, 6, 7, ve 8. haftalar asiri mide bulantisindan yattim, ki hala da devam ediyor. Dun aksam cok kotuydum misal. Ben hamileliklerimde mide bulantisi nedir bilmeyen insanim ama bu sefer ayaga kalkmaya halim yoktu. Daha sonra da kizimin rahatsizligi vs derken. 12.haftaya vardik. Onumuzdeki hafta kontroller var. Eger hala kalp atisi varsa ve hersey yolundaysa genetik testler de yapilacak ve Haziran basinda rahat bir nefes alacagim. Bu genetik test sonuclari gelmeden hala kendimi rahat hissetmiyorum.
Bir sonraki mesajimda yaptiklarimi yazacagim, bende ise yaradi. Umarim sizlerde de ise yarar :)