Selam kızlar. Stres yok bize yasak germeyelim birbirimizi. Sonuç olarak hepimiz panik atak ve cani09e yi merak ettik ne olduğunu anlamaya çalıştık. Hatta ben mesajlarını taradım ne yazdılar diye bir türlü bulamadım. Sonra yönetimin açıklamasıyla rahatladık. Ordaki beğeni iyi yaptınız ceza verdiniz beğenisi değildi ki açıklama yapılmış olmasının beğensiydi. Ben begendim mi begenmedim mi hatirlamiyorum ama oraya beğeni verenlerin verme nedeni budur. Kimse kimseyi burda sevmediğini düşünmüyorum ben ki şikayet olsun. Burda herkes kader birliğinde ne yapabiliizi paylaşıyoruz.
Şimdi bugün bende profesöre gittim.
Yumurta reverzim az bildiğimiz şey. Kimyasal gebelik iyi bişey devamı gelebilir demek oluyormuş. Kaliteli yumurta döllenir diyor. Tüplerde spremlerde sorun yok diyor. Kalite ile ilgili vitaminler verdi onlar kullanılacak. Rahim filmimde altta çöküntü varmış bundan kaynaklanıyor olabilir dedikimyasal gebelikler için. Bunla ilgili ameliyat dedi. Pıhtılaşma sorunum varmış hamile kalir kalmaz ilaç basliycakmisim. Asprin kullanmama gerek yokmuş o pıhtılaşma değilmiş benimki. Bunun dışında kırmızı et, beyaz ekmek ve süt grubu yiyecekleri hiç yemiycekmisim.
Anti tpo Tsh s4 cd56 testlerini yaptirmami istedi.
Gene normal
tüp bebek yöntemi kullanacakmış yani iğneli. Ben normal yaptığınızı duydum dedim. Onu istiyorum dedim. Ona ben karar vereyim dedi. Dedim 1 yumurta ile opu yapılıyor yumurtam az dedim. 1 yumurta görürsem yapmam. 2-3 Gördüm mu yaparım dedi. O ilaçsız tedavi en son aşamada yapılıyor dedi.
Bir de muhasebeci olduğumu duyunca işi bırak dedi. Kaç tane muhasebeci hastam var dedi, çocukları olmuyor dedi. Bu muhasebecilerde bisey var dedi. Stresten sanırım dedi. 2 kilo ver dedi bir dahaki aya kadar dedi. Aşılamaya gerek yok dedi zaten olmuş sizin dedi. Boşa para verirsiniz dedi.