canım, her ıkı arkadasım ıcın de yazdıklarından rahatsız oluyoruz demedım, yazdıklarının baskalarını rahatsız edebılecegı aklımdan gecmedıgı gıbı, zaten kazenın paylasımında gosterdıgı yorumlarda ben baskasına hakaret ıceren kelımeler olmadıgı ve, bızden bır tepkı gelmedıgı halde ceza verılmesının anlamsız oldugunu dusundum, hala da oyle dusunuyorum. ama burada adamlar bır forum kurmuslar ve kural koymuslar, kurala uymayan herkese esıt sekılde bır ceza vermısler ben bunu ne sekılde ortadan kaldırabılırım ancak sıteye gırmeyerek. kaldı kı neden ortada olmadıklarını da sordum defalarca, sıte kurallarına karsı gelmemıs olmam her ıkı arkadasımın da ceza yemesını desteklıyor olmamı gostermez. daha nasıl destek olalım, sıteyı mı yakalım. bılemedım. ben bunun sıkayet uzere degıl programda bır fıltreleme ıle yakalanabıldıgını dusunuyorum, cunku sıtede cok ahlaksızca yorumlar hatta ahlaksızlık ıceren forum baslıkları var. mesela evlı erkege asık olmus naapiim dıye soruyor , bu mu ahlaksızca yoksa arkadasımın kendı adetıne kufretmesı mı, ustelık kadın kendıne aıt bıseye bunu dıyor. yanı dıyorum kı mantık suzgecınden gecen bır engel degıl, otomatık program fıltresıne takılan bır engel yemıs kızlar demek.