İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Solgarin varmis.eczanelerde vardir

Senella dennisgo kizlar bugun randevum vardi hastane de,hem laparoskopi hem histekropi yapicaklarmiş tupun saglam yumurtalikla tupe yakin ortalarin da birsey var dediler sıvi toplanmiş etrafında tani koyamadik asabim bozuldu iyice biydan sorunumu ogrenip cozucekler diye rahatladim ama,korkular sardı o nedir yaa simdi operasyon icin gün belirleyip aricaklar.

doktorumla bağlantiya gecip sorucaklarmış nasil beni ihmail etmis,agrimla ilgilenmemiş arastirmamiş,agriyla alakali bir suru kaydin var cok beklemis bu durum dediler. baya tepki gosterdiler. sinirimden agladim

Menopoza girme konusunda, geçen gün bir doktor konuştu Zahide'nin programında.. uyuyan 2-3 bin yumurtası olurmuş menapoza giren kadınların..
Ayrıca yeni bir yöntemden bahsettiler.. PRP diye çok iyi sonuç veren yeni bir yöntemmiş, araştırın kızlar.. daha önce farklı amaçlarla kullanılmış, bu yıl tüp bebek tedavisinde denenmiş, başarılı olduğu söyleniyor

Aynen bende imrenirdim kendimde yasadim cok sukur.ama doktor dandik cikti ya en 5000 olunca gel hem alttan baktirmak istemezsiniz o yuzden hepsi birden olsun diye teee 15nisana randevu verdi.belkide en iyisi boyledir surekli takip etmektense...
sen yinede bu sürede arada kan ver bence,sağlık ocağında,bir de gebeliğin ilk başında kontrollerin sıkı olması genelde zarar getirmiyor,bir sıkıntı olduğunda önlem alınması açısından,kese göründükten sonra sorun yok,çok sık gitmeye gerek yok,zaten onlar kalp atışı için 15 gün sonraya veriyor ama,keseyi gör bence,zaten senin değerine göre haftaya kese görünür inşAllah

Ayy insaAllah ya korkuyorum...dua edin nolur banada

ben propolisi bişeye karıştırmadan ağzıma damlatıyorum,sen arısütünü balsız yedinmi hiç

İnsallah canım, rabbim o günleri de göstersin. Burada nette de görebiliyorsun her gün durumunu, doktor arayıp ayrıca bilgilendiriyor. Dün şöyle oldu. Gün içinde başlaması gereken şekillenme baslamadi, akşam arayıp geceniz rahat geçsin, başladı sekil almaya dediler. O konuda ben de net değilim, çok bilmek iyi değil gibi, ama bilgi almak da istiyor insan. Zor isler iste, bol sabırlı

Ayy insaAllah ya korkuyorum...dua edin nolur banada
biz ederiz tabiki canım sana,korkacak bişey yok yafu,şahane maşAllah hamilesin,değerin çok güzel,bunları düşün,iyi düşün iyi olsun,ama korkup ihmal etme,keseyi gör sonra geniş geniş beklersin

Aaa süper hadi hayırlsı rahim dinlensin bu arada

Evet çok çalıştırdık, dinlensin azıcık Valla tek yumurtaya kalınca hop oturup hop kalktık. İnsallah senin hepsi gelir o seviyeye, rahat rahat geçirirsin su günleri. Aradılar mi seni bugün

Çok sevindim bu habere

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi o doktoru da ihmali de düşünme lütfen. Çok şükür bak sorunu bulmuşlar, teşhis olmadan tedavi yok. Su gibi geçsin gitsin insallah hayırlısıyla. O doktoru da hep beraber Allah’a havale ediyoruz.

VosVos35 hangi folic asit kullandın bende alacam ama birsürü marka var

Ağrım var kızlar, lekelenme de başladı. Bi gevşeme de başladı. O yüzden test yapmadım.
Bi yandan seviyorum ya regl olmayı. Negatif sonuca rağmen gecikince, düzenden çıkınca bi problem oldu sanıyorum iğnelerden, hormonlardan dolayı.
Bu hesaba göre benim yumurta aşılamadan 2 gün sonra çatlamış. Takviye lambadalar da işe yaramamış :))
Açılın tüpçü güzeli geliyööörrr!

ya ben poleni tüketemiyorum, çok kötü tadı. Bir de günde 1-2 tatlı kaşığı deniyor. O kadar poleni ağızda çiğne çiğne.. Mümkün değil, çok mide bulandırıcı. Kolay yolu var mı bu işin?

Asla yanlış anlamayız, aksine paylaşman hoşumuza gidiyor, bilgi paylaştıkça güzel. Onun için burdayız. Sen de düşünüp üzme artık kendini, dermansız dert olmasın hiç biri.

Kizlar folic asid kullaniyo sanirim herkes dimi? Ben kullanmiyorum,baslasam diyorum :)
Peki basladik kullanmaya aylarca devam ettik gebelik olusmadi, surekli kullanmada bi sakinca var midir ki? Bu ilac isi sIkIntI hep
ben ılk 2 ay mıyosıtol posıtıve kullandım, sımdı bır aydır folbıol kullanıyorum, bı olcum yaparız bır ıkı aya daha hamıle kalmazsam yuksek cıkarsa bırakırım dıye dusunuyorum ama, bılmem yanlıs mı

Ya sen gerçekten test yapmadın mi İnsallah tüpe gerek kalmadan kendiliğinden gelsin hooppp diye

Her şey gönlünden geçen gibi sonuçlansın, mayısa güzel haberlerini alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…