Solgarin varmis.eczanelerde vardirİlk defa duyuyorum kullanayım desem nerede bulacağım boşverdim gitti :)
Bu hafta bal polen arı sütüne ayrı içtiğimiz propolisten damlatma hatasına düştüm. Bildiğin zehir. Her yediğimde diyorum bırak kaliteli yumurta üretmeyi menapoza gireni hamile bırakır :)
Menopoza girme konusunda, geçen gün bir doktor konuştu Zahide'nin programında.. uyuyan 2-3 bin yumurtası olurmuş menapoza giren kadınların..İlk defa duyuyorum kullanayım desem nerede bulacağım boşverdim gitti :)
Bu hafta bal polen arı sütüne ayrı içtiğimiz propolisten damlatma hatasına düştüm. Bildiğin zehir. Her yediğimde diyorum bırak kaliteli yumurta üretmeyi menapoza gireni hamile bırakır :)
sen yinede bu sürede arada kan ver bence,sağlık ocağında,bir de gebeliğin ilk başında kontrollerin sıkı olması genelde zarar getirmiyor,bir sıkıntı olduğunda önlem alınması açısından,kese göründükten sonra sorun yok,çok sık gitmeye gerek yok,zaten onlar kalp atışı için 15 gün sonraya veriyor ama,keseyi gör bence,zaten senin değerine göre haftaya kese görünür inşAllahAynen bende imrenirdim kendimde yasadim cok sukur.ama doktor dandik cikti ya en 5000 olunca gel hem alttan baktirmak istemezsiniz o yuzden hepsi birden olsun diye teee 15nisana randevu verdi.belkide en iyisi boyledir surekli takip etmektense...
Ayy insaAllah ya korkuyorum...dua edin nolur banadasen yinede bu sürede arada kan ver bence,sağlık ocağında,bir de gebeliğin ilk başında kontrollerin sıkı olması genelde zarar getirmiyor,bir sıkıntı olduğunda önlem alınması açısından,kese göründükten sonra sorun yok,çok sık gitmeye gerek yok,zaten onlar kalp atışı için 15 gün sonraya veriyor ama,keseyi gör bence,zaten senin değerine göre haftaya kese görünür inşAllah
ben propolisi bişeye karıştırmadan ağzıma damlatıyorum,sen arısütünü balsız yedinmi hiçİlk defa duyuyorum kullanayım desem nerede bulacağım boşverdim gitti :)
Evet benim taze transfer oldu. İlginçmiş öyle sabah akşam bilgi vermeleri. Bence burada az bilgi veriyorlar o da kötü belki ama daha çok bilgi daha çok gerilim sanki %5 diye değer verse ne olur vermese ne olur :)
Neyse sonuçta güzel olan dondurma aşamasına gelmesi Mayıs’ta sana sıkıca tutunur umarım canım
biz ederiz tabiki canım sana,korkacak bişey yok yafu,şahane maşAllah hamilesin,değerin çok güzel,bunları düşün,iyi düşün iyi olsun,ama korkup ihmal etme,keseyi gör sonra geniş geniş beklersinAyy insaAllah ya korkuyorum...dua edin nolur banada
Aaa süper hadi hayırlsı rahim dinlensin bu arada
Sakın onu düşünme, ben sadece merak ettiğim için sordum, bizim klinikte tedavi gören biriyle tanıştım 2bc miş embriyosu bizim yaşlarımızda kızı 1 yaşında şimdi, arkadaşının 4bb miş tutmamış mesela, önemli olan Blast olmasıydı
Senella dennisgo kizlar bugun randevum vardi hastane de,hem laparoskopi hem histekropi yapicaklarmiş tupun saglam yumurtalikla tupe yakin ortalarin da birsey var dediler sıvi toplanmiş etrafında tani koyamadik asabim bozuldu iyice biydan sorunumu ogrenip cozucekler diye rahatladim ama,korkular sardı o nedir yaa simdi operasyon icin gün belirleyip aricaklar.
doktorumla bağlantiya gecip sorucaklarmış nasil beni ihmail etmis,agrimla ilgilenmemiş arastirmamiş,agriyla alakali bir suru kaydin var cok beklemis bu durum dediler. baya tepki gosterdiler. sinirimden agladim
VosVos35 hangi folic asit kullandın bende alacam ama birsürü marka varMenopoza girme konusunda, geçen gün bir doktor konuştu Zahide'nin programında.. uyuyan 2-3 bin yumurtası olurmuş menapoza giren kadınların..
Ayrıca yeni bir yöntemden bahsettiler.. PRP diye çok iyi sonuç veren yeni bir yöntemmiş, araştırın kızlar.. daha önce farklı amaçlarla kullanılmış, bu yıl tüp bebek tedavisinde denenmiş, başarılı olduğu söyleniyor
ya ben poleni tüketemiyorum, çok kötü tadı. Bir de günde 1-2 tatlı kaşığı deniyor. O kadar poleni ağızda çiğne çiğne.. Mümkün değil, çok mide bulandırıcı. Kolay yolu var mı bu işin?İlk defa duyuyorum kullanayım desem nerede bulacağım boşverdim gitti :)
Asla yanlış anlamayız, aksine paylaşman hoşumuza gidiyor, bilgi paylaştıkça güzel. Onun için burdayız. Sen de düşünüp üzme artık kendini, dermansız dert olmasın hiç biri.Ya kızlar çok bilmişler gibi buraya çok şey yazıyorum bazen kendimi kötü hissediyorum yanlış anlarsınız diye ama 3,5 yıllık evliyim 3 yıldır çok şey yaşadım maalesef, yaşamadığım kalmadı demiycem çünkü bu lafı söyledikçe başıma başka bişey geldi,
Kimyasal gebelik,polip, histeroskopi,boş gebelik, kalbi duran düşük, düşük nedeniyle kromozom tahlili,pıhtılaşma testi, immünoloji testleri,hematoloji testleri,tüp bebek tedavisi, embriyoya pgt, embriyoda kromozom bozukluğu, dış gebelik şüpheli hamilelik ve tekrar düşük, tekrar tüp tedavisi, memede kitle, mamografi,meme ultrasonu kısaca sırasıyla yaşadıklarım bunlar ve bunları yaşarken yaşadığım korkular nedeniyle her şeyi araştırmak zorunda kaldım, 16 yıl ilaç sektöründe çalıştığım için zaten bir çok şeye hakimdim ve doktorlara güvenim biraz düşük mesleğim gereği çok bilgim oldu keşke olmasaydı, cehalet mutluluk diyorlar ya kesinlikle öyle ama şartlar beni cahil bırakmadı, dün gece şu meme olayını yazınca yatağa yattığımda bunlar geldi aklıma başladım yine ağlamaya, umarım ve inşallah daha kötülerini yaşamam, allah hiç birimize yaşatmasın, dün gecem kötü geçince içimi dökmek istedim, affınıza sığınarak
ben ılk 2 ay mıyosıtol posıtıve kullandım, sımdı bır aydır folbıol kullanıyorum, bı olcum yaparız bır ıkı aya daha hamıle kalmazsam yuksek cıkarsa bırakırım dıye dusunuyorum ama, bılmem yanlıs mıKizlar folic asid kullaniyo sanirim herkes dimi? Ben kullanmiyorum,baslasam diyorum :)
Peki basladik kullanmaya aylarca devam ettik gebelik olusmadi, surekli kullanmada bi sakinca var midir ki? Bu ilac isi sIkIntI hep
Ağrım var kızlar, lekelenme de başladı. Bi gevşeme de başladı. O yüzden test yapmadım.
Bi yandan seviyorum ya regl olmayı. Negatif sonuca rağmen gecikince, düzenden çıkınca bi problem oldu sanıyorum iğnelerden, hormonlardan dolayı.
Bu hesaba göre benim yumurta aşılamadan 2 gün sonra çatlamış. Takviye lambadalar da işe yaramamış :))
Açılın tüpçü güzeli geliyööörrr!
Her şey gönlünden geçen gibi sonuçlansın, mayısa güzel haberlerini alalım.Her gün arayıp detaylı bilgi veriyorlar canım. Dün sekil almaya gün içinde başlaması gerekiyordu, başlamadı, akşam aradılar %5 başladı diye. Sabah aradılar dondurmuşlar. Mayıs ortası transfer. Senin hemen koymuşlardı dimi, bizim merkezde bekletiyorlar bir buçuk ay.