İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

bende progesteronun çok belirleyici olduğuna inanmıyorum,
zaten arkadaşın iki günü kalmış,inşAllah gönlünce olur diyelim

Arkadaşlar merhaba. Tavsiyenize ve tecrübeleriniz e ihtiyacım var. Ben haftaya 1,5 aylığına il dışına çıkacağım işimden dolayı. Yani eşim olmayacak. Döndükten sonra inşallah tüp bebeğe başlayacağım. O yüzden şimdi dra çıkmadım. Bu süre zarfında Kendim beslenme olarak veya vitamin olarak yapabileceğim birşey varmı. Tavsiye lerini zi almak istiyorum. Birde ilaçsız tüp bebek
deneyen varmı ileri yas grupları için daha iyimiş diyorlar.

Gunaydinlar
Ne kadar guzel bir gun ❤
Beni merak etmissinizdir hemen rapor vereyim aile hekimligine gittik kizim icin saglik raporu istemisler okuldan.. 2 tup kan aldilar.. saglik bakanligi isi siki tutuyor zannimca yarin ogleden sonra da sonuclar alincakmis. Gelmisken sana da bakalim dedi mamografi dedi b12 dedi mamografi icin daha bekleyelim dedim. B12 de kendi merak etti de bakti hizli bi dusus olmus dedi.. b12 plus kullandigimi soyledim... mamografi de adetten sonraya kaldi, gebelik testi gunum gecmedigi icin bakmaya gerek gormedi kendi hanimi da 40inda dogurmus liseye gidiyor simdi dedi. Olur bence dedi.. hareket onerdi

kız b12 neden düşmüş takviyeye rağmen

ohooo o almış başını gitmiştir muhtemelen,d vitaminine de baktırsaydın,hazır gebe kalacan inşAllah,o da önemli
o iyiydi en son damla kullanıyorum ona bakmadı 32 falan çıkmıştı, hala cumartesileri 10 15 damla kullanıyorum.. demir de iyi dedi ona da adetliyken 8 9 gün devam et içmeye demişlerdi ona da devam ediyorum.

ama 335ten 167ye düşüş düşündürücü gerçekten b12de emilimde sıkıntı olabilir dedi artık bu sonuca göre ne dicek bakalım.

ben b12 dusukken 20 gunluk kullanımda 127 den 666 ya (benexol hap) ile çıktıgını gordum. sonrakı ay doktora tekrar b12 tahlılı yaptırmak ıstedıgımı soyledıgımde 20 gunluk kullanımda bu kadar yukseldıyse kesınlıkle bagırsaklarda b12 emılımınde sorun yaratacak bı rahatsızlık olmadıgını, bu nedenle ıyı bır yukselıs yakaladıgını, bu mevcut vıtamının hemen dusen bır deger olmayacagı ıcın tekrar b12 tahlılı yaptırmama gerek olmadıgını soylemıstı ve tahlıl yapmadı. eger ılaca ragmen yukselmıyorsa bagırsaklarda emılım problemı vardır dedı sonuc olarak. sanırım buna gore farklı testler yapacaklarır sana gulum

anlatamadım sanırım kuzu yaa, 167 çıkan değer şubatta ölçülen değer, benexol yaramadı başka bir hap kullanmaya başladım onu da 20 tane içmişim bi bakalım b12 ne durumda dedi. umarım yükselmiştir başka testlere gerek kalmaz.

inşallah yukselmıstır kuzum ya, ben yanlıs anlamısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…