bende progesteronun çok belirleyici olduğuna inanmıyorum,Bende 40 ustu cıktı hamılelık olmadı, gec dollenme ıse adet olman gerekn gunde bıle yapsan test negatıf cıkıyor, bır de her test aynı kalıtede degıl sanırım, bıraz daha sbredıp bekle bence kendını strese sokmadan
kız b12 neden düşmüş takviyeye rağmenGunaydinlar
Ne kadar guzel bir gun ❤
Beni merak etmissinizdir hemen rapor vereyimaile hekimligine gittik kizim icin saglik raporu istemisler okuldan.. 2 tup kan aldilar.. saglik bakanligi isi siki tutuyor zannimca yarin ogleden sonra da sonuclar alincakmis. Gelmisken sana da bakalim dedi mamografi dedi b12 dedi mamografi icin daha bekleyelim dedim. B12 de kendi merak etti de bakti hizli bi dusus olmus dedi.. b12 plus kullandigimi soyledim... mamografi de adetten sonraya kaldi, gebelik testi gunum gecmedigi icin bakmaya gerek gormedi kendi hanimi da 40inda dogurmus liseye gidiyor simdi dedi. Olur bence dedi.. hareket onerdi
YOK daha öncesinde işte 167ye düşmüştü ondan sonra kullanmaya başladım bi bakalım ne durumda dedi.kız b12 neden düşmüş takviyeye rağmen
ohooo o almış başını gitmiştir muhtemelen,d vitaminine de baktırsaydın,hazır gebe kalacan inşAllah,o da önemliYOK daha öncesinde işte 167ye düşmüştü ondan sonra kullanmaya başladım bi bakalım ne durumda dedi.
o iyiydi en son damla kullanıyorum ona bakmadı 32 falan çıkmıştı, hala cumartesileri 10 15 damla kullanıyorum.. demir de iyi dedi ona da adetliyken 8 9 gün devam et içmeye demişlerdi ona da devam ediyorum.ohooo o almış başını gitmiştir muhtemelen,d vitaminine de baktırsaydın,hazır gebe kalacan inşAllah,o da önemli
Dicilek sen ankarada Kutay beyemi gidiyorsun, nasıl bir Dr ilgisi alakası yaklaşımı bilgi verebilir misin cnmpanic_attack sen hamile misin kan testi yaptır artık. Abartma. Bizi de merakta bırakma üf.
tüm şartlar olgunlaştı diyebilirizo iyiydi en son damla kullanıyorum ona bakmadı 32 falan çıkmıştı, hala cumartesileri 10 15 damla kullanıyorum.. demir de iyi dedi ona da adetliyken 8 9 gün devam et içmeye demişlerdi ona da devam ediyorum.
yani bahçe tarla artık ne dersek uygun inşallah o üç aylık spermler de oluşmuştur o ay bu ay olsuntüm şartlar olgunlaştı diyebiliriz
ama 335ten 167ye düşüş düşündürücü gerçekten b12de emilimde sıkıntı olabilir dedi artık bu sonuca göre ne dicek bakalım.kız b12 neden düşmüş takviyeye rağmen
tüm şartlar olgunlaştı diyebiliriz
İnşAllah kuzum,gönlünce olsun ve de hayırlısıylayani bahçe tarla artık ne dersek uygun inşallah o üç aylık spermler de oluşmuştur o ay bu ay olsun
ama 335ten 167ye düşüş düşündürücü gerçekten b12de emilimde sıkıntı olabilir dedi artık bu sonuca göre ne dicek bakalım.
anlatamadım sanırım kuzu yaa, 167 çıkan değer şubatta ölçülen değer, benexol yaramadı başka bir hap kullanmaya başladım onu da 20 tane içmişim bi bakalım b12 ne durumda dedi. umarım yükselmiştir başka testlere gerek kalmaz.ben b12 dusukken 20 gunluk kullanımda 127 den 666 ya (benexol hap) ile çıktıgını gordum. sonrakı ay doktora tekrar b12 tahlılı yaptırmak ıstedıgımı soyledıgımde 20 gunluk kullanımda bu kadar yukseldıyse kesınlıkle bagırsaklarda b12 emılımınde sorun yaratacak bı rahatsızlık olmadıgını, bu nedenle ıyı bır yukselıs yakaladıgını, bu mevcut vıtamının hemen dusen bır deger olmayacagı ıcın tekrar b12 tahlılı yaptırmama gerek olmadıgını soylemıstı ve tahlıl yapmadı. eger ılaca ragmen yukselmıyorsa bagırsaklarda emılım problemı vardır dedı sonuc olarak. sanırım buna gore farklı testler yapacaklarır sana gulum
Her yerde yapılıyormu acaba. Aslında en sağlıklı olan o. Bülent tıraş İstanbula. Ben Ankaradayım. Tayinim çıktı doğuya yazın ev taşıyacam ne yapacağımı şaşırdım herşey alt üst oldu rabbim yardım etsin bu yaz ankara herşey halletmem lazım taşınmadan@Engineerr06 Mini tüp bebek tedavisi, ben de çok istiyorum.
https://www.bulenttiras.com/mini-tup-bebek-nasil-yapilir
inşallah yukselmıstır kuzum ya, ben yanlıs anlamısımanlatamadım sanırım kuzu yaa, 167 çıkan değer şubatta ölçülen değer, benexol yaramadı başka bir hap kullanmaya başladım onu da 20 tane içmişim bi bakalım b12 ne durumda dedi. umarım yükselmiştir başka testlere gerek kalmaz.