- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
Ankara Timur Gürganı da araştırır mısın. O da doğal yoldan denenmesi gerektiğine inanan bir tüp bebek uzmanı. Vaktin varsa gidip görüş derim. Çok araştırmıştım Timur Bey'i.Her yerde yapılıyormu acaba. Aslında en sağlıklı olan o. Bülent tıraş İstanbula. Ben Ankaradayım. Tayinim çıktı doğuya yazın ev taşıyacam ne yapacağımı şaşırdım herşey alt üst oldu rabbim yardım etsin bu yaz ankara herşey halletmem lazım taşınmadan
Hadi geçmiş olsun, bol şans, güzel haberlerle..Kızlar çıktım anca narkoz etkisi falan iyiyim çok şükür 13 yumurta toplandı Allah’ıma bin şükür umarım çoğu güzel güzel bölünüp sağlıklı embriyo olur yarın arayıp bilgi verecekler
Benim göğsümde de fibroadenom var, miyom yani. Kesin o da klomen ve 1 kür kullandığım merional iğneden almıştır nasibini. Bu adetim geçsin kontrole gideceğim, ocak sonu gitmem gerekiyordu.Geçmiş olsun canım. Allah iyilik versin.Nedir bu kistlerden çektiğimiz bendede çok sayıda var. Hazirandan beri 2 biopsi yaptırdım şubatta da tekrar bir emar çekildi iyi çıktı şükür yaza tekrar kontrole gideceğim. Bu stresler bizi mahvediyor zaten. Allah önce sağlık sıhhat versin hepimize sonrada bebiş.
:) Valla olmayacak diye düşünmekten olmayacağına inandırdık artık kendimizi. Ondan bu çekincen inşallah olmuştur bu defa. Sağlıklı senin gibi heyecanlı bir evladın olsun.Yaptırmıcem. 1 hafta gecikirse yaptırırım. Kimyasal gibi bişi olmuştur gene.
Ölüm gibi bi şey oldu ama kimse ölmedi hesabı :))
Evet cok azaldi ama devam geneYesilElmaTT sen ne yaptın canım, son durum nedir? Lekelenme devam mı?
:) Valla olmayacak diye düşünmekten olmayacağına inandırdık artık kendimizi. Ondan bu çekincen inşallah olmuştur bu defa. Sağlıklı senin gibi heyecanlı bir evladın olsun.
Ay canım inşallah sen naptın kan falan tekrar verdin mi göğüs ağrsı var mıcilekliturta_33 Kuzum geçmiş olsun. Sayı gayet iyi, kaliteleri de on numara olsun, deli gibi bölünsünler ve dondurucularda da saklanacak kadar çok olsunlar inşallah :)
Çok teşekkür ederim canımHadi geçmiş olsun, bol şans, güzel haberlerle..
inşallah vardır sana süprüz yapıyorduurr.. ben de öyle hayal kuruyordumm değilimdir değilimdir diye beklesem ve o gelmiş olsa 6 7 haftalıkken öğrensemmBen Aralık ayında, ikinci yani sonuncu yumurta takibimi yaptırdığımda bat'tan 2 gün sonra bile testlerde çizgiyi görmüştüm ve değerim 7,4 çıkmıştı. Sonra da kan testinden 2 gün sonra regl oldum. Doktorum kimyasal gebelik dedi.
Bu seferki daha da silik çıktığı için yine yakında regl olacağımı düşünüyorum. Yoksa yine meraktan koşar verirdim kanı. :)
ihmal etme git canım.Benim göğsümde de fibroadenom var, miyom yani. Kesin o da klomen ve 1 kür kullandığım merional iğneden almıştır nasibini. Bu adetim geçsin kontrole gideceğim, ocak sonu gitmem gerekiyordu.
Kızlar çıktım anca narkoz etkisi falan iyiyim çok şükür 13 yumurta toplandı Allah’ıma bin şükür umarım çoğu güzel güzel bölünüp sağlıklı embriyo olur yarın arayıp bilgi verecekler
ay kız ınsallah lekelenmedır yaaaKizlar cmt den beri lekelenme seklinde devam eden akintilar hala kirmiziya donusmedi.normalde regl dongum 27-28gun olmasina ragmen gecen ay 30.gunde olmustum.bgn 28.gun(bat) hala gelen giden yok.ara ara peceteye reglin son gunleri gibi soluk kahveler bulasiyo okdr.nie boyle oldum ben ya
Cancığım bu ay gelmiyecek ikimizde aynı zamanlarda yumurtladık. Ben ümitliyim.inşallah vardır sana süprüz yapıyorduurr.. ben de öyle hayal kuruyordumm değilimdir değilimdir diye beklesem ve o gelmiş olsa 6 7 haftalıkken öğrensemm
ama öyle bi şansım yok, adetim geliyor gününde ve benim gelir gelir diye bekleyecek durumum olmuyor.. e eskisi gibi laylaylom da değil ki, ha gelir ha gelir diye bekleyim, biliyorum düzenli ve gününde gelir işte..
O niye olurki.ilk kez boyle bisey gelio basima.lekeler gelir ardina sokulurdum ben hemen.ama cmtden beri kahve pembe lekeler gelio prenses diana hala yokay kız ınsallah lekelenmedır yaaa
Ayy hadi insallah kuzu. senin bat kac.. kocalari ayni vakitler mi sıkıstırdıkCancığım bu ay gelmiyecek ikimizde aynı zamanlarda yumurtladık. Ben ümitliyim.Kupalar bizim. Sevinç çığlıklarımızı atacağız inşallah.
O niye olurki.ilk kez boyle bisey gelio basima.lekeler gelir ardina sokulurdum ben hemen.ama cmtden beri kahve pembe lekeler gelio prenses diana hala yok
Yerlesme yasayanlarda cok evet.bilemedim valla.omru hayatim boyunca ilk kez boyle bisey oldu hayirlisi bakalm datlumcanım benım yerlesme kanaması olabılır, sökülmedıyse ınsallah, cok umıtlıyım senden gıııı
Sen daha bisiy yapmiyo musun kuzu test mest kan falanO niye olurki.ilk kez boyle bisey gelio basima.lekeler gelir ardina sokulurdum ben hemen.ama cmtden beri kahve pembe lekeler gelio prenses diana hala yok
İnşallah çok sağol tatlımsüpeerrr, inşallah sağlıklı sağlıklı buyurler canım