İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ankara Timur Gürganı da araştırır mısın. O da doğal yoldan denenmesi gerektiğine inanan bir tüp bebek uzmanı. Vaktin varsa gidip görüş derim. Çok araştırmıştım Timur Bey'i.

Benim göğsümde de fibroadenom var, miyom yani. Kesin o da klomen ve 1 kür kullandığım merional iğneden almıştır nasibini. Bu adetim geçsin kontrole gideceğim, ocak sonu gitmem gerekiyordu.

Yaptırmıcem. 1 hafta gecikirse yaptırırım. Kimyasal gibi bişi olmuştur gene.
Ölüm gibi bi şey oldu ama kimse ölmedi hesabı :))
:) Valla olmayacak diye düşünmekten olmayacağına inandırdık artık kendimizi. Ondan bu çekincen inşallah olmuştur bu defa. Sağlıklı senin gibi heyecanlı bir evladın olsun.

:) Valla olmayacak diye düşünmekten olmayacağına inandırdık artık kendimizi. Ondan bu çekincen inşallah olmuştur bu defa. Sağlıklı senin gibi heyecanlı bir evladın olsun.

Ben Aralık ayında, ikinci yani sonuncu yumurta takibimi yaptırdığımda bat'tan 2 gün sonra bile testlerde çizgiyi görmüştüm ve değerim 7,4 çıkmıştı. Sonra da kan testinden 2 gün sonra regl oldum. Doktorum kimyasal gebelik dedi.

Bu seferki daha da silik çıktığı için yine yakında regl olacağımı düşünüyorum. Yoksa yine meraktan koşar verirdim kanı. :)

inşallah vardır sana süprüz yapıyorduurr.. ben de öyle hayal kuruyordumm değilimdir değilimdir diye beklesem ve o gelmiş olsa 6 7 haftalıkken öğrensemm
ama öyle bi şansım yok, adetim geliyor gününde ve benim gelir gelir diye bekleyecek durumum olmuyor.. e eskisi gibi laylaylom da değil ki, ha gelir ha gelir diye bekleyim, biliyorum düzenli ve gününde gelir işte..

ay kız ınsallah lekelenmedır yaaa

Cancığım bu ay gelmiyecek ikimizde aynı zamanlarda yumurtladık. Ben ümitliyim. Kupalar bizim.Sevinç çığlıklarımızı atacağız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…