- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Ama seyi dedigin iyi oldu iyi yukseldiyse emilimde problem yok anlamina geliyormus ya.. bi de benim cabuk tuketme huyum var dolduruyorsun 8 9 aya bitiyor:)inşallah yukselmıstır kuzum ya, ben yanlıs anlamısım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama seyi dedigin iyi oldu iyi yukseldiyse emilimde problem yok anlamina geliyormus ya.. bi de benim cabuk tuketme huyum var dolduruyorsun 8 9 aya bitiyor:)inşallah yukselmıstır kuzum ya, ben yanlıs anlamısım
hadi gözün aydın canım, bol lambadalı günler sizi bekler miyom ve kisti de önemsemedi sanırım..günaydınlar;
benim de kan tahlillerinde sıkıntı çıkmadı. ama mr sonuçlarına göre miyom, kist falan var bir şeyler. doktor start verdi, bu aydan umudum yok, ama önümüzdeki ay için umutluyum.
hadi gözün aydın canım, bol lambadalı günler sizi bekler miyom ve kisti de önemsemedi sanırım..
peki senin mamografi çekildi mi?
geçmiş olsun. Rabbim kötüsünden korusun..geçtiğimiz kasım ayında memeden operasyon geçirdim, her yerim kist anasını seveyim
KİSTLERgeçtiğimiz kasım ayında memeden operasyon geçirdim, her yerim kist anasını seveyim
Bilgili birisi gibi. Memnunum. Önce tüm tetkikleri yapıyor. Kafasından geçen herşeyi aktardığını düşünmüyorum. Bu nedenle eksik gedik var mı bilemem.Dicilek sen ankarada Kutay beyemi gidiyorsun, nasıl bir Dr ilgisi alakası yaklaşımı bilgi verebilir misin cnm
KİSTLER
Olası Neden: Acı veren eski bir filmi tekrar tekrar seyretmek. Acıları beslemek. Sahte büyüme.
Yeni Düşünce Modeli: Zihnimin sinemaları güzel filmler gösteriyor. Çünkü ben seçiyorum. Kendimi seviyorum.
düşünce gücü olumlama sayfasından.. bi düşün bakalım
Tşk ederim cevabın için. İleri yaş grubuna sıcak bakıyomu peki bazı drlar 40 yaşı duyunca moral bozuyorlarBilgili birisi gibi. Memnunum. Önce tüm tetkikleri yapıyor. Kafasından geçen herşeyi aktardığını düşünmüyorum. Bu nedenle eksik gedik var mı bilemem.
Sonra da gerekli ne yapılabilir diye bakıyor.
Tavsiye ederim.
Hadi gözünaydın, 13 yumurta gayet güzel, hepsi döllenip 5. Güne gitsin inşallahKızlar çıktım anca narkoz etkisi falan iyiyim çok şükür 13 yumurta toplandı Allah’ıma bin şükür umarım çoğu güzel güzel bölünüp sağlıklı embriyo olur yarın arayıp bilgi verecekler
Geçmiş olsun canım. Allah iyilik versin.Nedir bu kistlerden çektiğimiz bendede çok sayıda var. Hazirandan beri 2 biopsi yaptırdım şubatta da tekrar bir emar çekildi iyi çıktı şükür yaza tekrar kontrole gideceğim. Bu stresler bizi mahvediyor zaten. Allah önce sağlık sıhhat versin hepimize sonrada bebiş.geçtiğimiz kasım ayında memeden operasyon geçirdim, her yerim kist anasını seveyim
panic_attack sen hamile misin kan testi yaptır artık. Abartma. Bizi de merakta bırakma üf.
İnşallah canım benim çok sağol sadece antibiytik verdilerHadi gözünaydın, 13 yumurta gayet güzel, hepsi döllenip 5. Güne gitsin inşallah
hadi geçmiş olsun amin inşallah.Kızlar çıktım anca narkoz etkisi falan iyiyim çok şükür 13 yumurta toplandı Allah’ıma bin şükür umarım çoğu güzel güzel bölünüp sağlıklı embriyo olur yarın arayıp bilgi verecekler
Teşekkür ederimhadi geçmiş olsun amin inşallah.
Kızlar çıktım anca narkoz etkisi falan iyiyim çok şükür 13 yumurta toplandı Allah’ıma bin şükür umarım çoğu güzel güzel bölünüp sağlıklı embriyo olur yarın arayıp bilgi verecekler
Çok sağol tatlım seninkilerden ne haberAy ne güzel masallah canım, geçmiş olsun. Hepsi sağlıkla ilerlesin insallah