İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ozguvenli,zeki ve mantikli bir burc kova.

En anlasamadigim burc Aslan. Ilgi delisi ve her zaman her durumda gozbebegi ve lider olma cabasi deli ediyo beni :)) Karsilastigim Aslanlardan bahsediyorum, burda bu burctan bi arkadas varsa alinmasin lutfen :)

Bilmiyorum, ben cocugumun Ikizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burclarindan biri olmasini isterim. Ama bu ay olursa Basak olacak. Basak kadini yine fena degil de erkegi hic cekilmiyor. Memur kilikli hepsi.

Bilmiyorum, ben cocugumun Ikizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burclarindan biri olmasini isterim. Ama bu ay olursa Basak olacak. Basak kadini yine fena degil de erkegi hic cekilmiyor. Memur kilikli hepsi.

Evet bu başak oluyor değil mi, terazi için bi daha ki ay çalışmak lazımdı. Nasibimizdr hangi burç var acep. Neyse ben dün doktora gittim adetin yedinci günü yumurta göremedi. Ama aynı gün sabah akıntı vardı yumurta akı şeklinde, rahimde kalın dedi. Yumurtlamış olabilir miyim sizce. Ya da gecen ay cok kasiklarim agridi tup bebek ilaclarindan birden fazla yumurtlayip kalmadi mi acaba bu aya. Gene de klomen verdı kullan dedi.

Rahim filmi cekelim hiç çekilmediyse dedi. Bir dahaki ay dedim.

Var içinde yazıyor. Bende öyleyim ama beni işte telefonda iş için çok konusturduklari için eve gelince hiç istemiyorum.

Valla ben şeker yumurta kalitesini bozduğunu duyduğumdan beri eskisi kadar aram yok. Canım istese de almıyorum. Ama gene ufak tefek yiyorum. Ben nerdeyse 15 yıldır günde 1 çikolatalı gofret yerdim işteyken. Belki de yumurta rezervime bu zarar verdi. Caya şeker atıyorum o hala var. Bi de kek vs bir yerde denk gelirsem yiyorum.

Bu ay ve önümüzdeki ay iyi çalışmak lazım. 3.ayı pas geçelim. Akrepler akrep gibi sokar adamı. Dost gibi görüntülerine aldanmamak lazım.

Evet liderlik çabası çok fazla. tanidigim butun aslanlarda var bu. Ama aslan burcu dort ayaginin ustune dusup sansli da oluyorlar. Sirf şanslı olsun diye aslan burcu olsun isterim. Ama geçti bu ay geçti benden.

Akreplerle ben de anlaşamıyorum.

Benim bu ayki tutar da 40 haftalık olursa Başak, 39 haftalık olursa Aslan oluyo. Ayar çekilir ona :)
Başak'ı pas geçmek için Aralık'ta rahim filmi çekilecek. Bi sorun çıkmazsa da Terazi olması için Ocak'ta aşılama yapılacak.

Allahim su halimize bak :))))) Az once kocama sordum, bizim oglanin burcu ne biliyor musun, diye. Yuzume bakiyor bon bon.

Erkeklerin hayati ne kolay ya

Bende gecen ay dusuk kanamasi bittikten 3-4 gun sonra bu seffaf akinti basladi ve 3 gun surdu! Moralim cok bozuk olmasina ragmen, deneyelim dedik ve denedik bu akintinin oldugu gunler boyunca. Sonra doktora gittim bir kac sefer, kan tahlillerime gore yumurtlama olmamis dusukten sonra, ya da dogru bir yumurtlama olmamis hormonal duzen birbirine girdigi icin.

Yani demem o ki ben o kadar emindim ki yumurtlama olduguna...Gerci senin durumun farklidir, sen normal adet duzenindesin. Seffaf akintinin oldugu gun ve 36 saat sonrasinda herhangi bir zaman yumurta atilabilir. Pas gecmeyin.

Benim adetlerim 25-26 gunde bir olur. 10 ve 11. gun yumurtlama oluyor, 14 gun de lutheal faz suruyor.

Ya bu seker meselesini ben de okudum. Yumurta kalitesi icin ben de dert ediyorum ama yemeden duramiyorum. Gerci ben biraz bu ay abarttim, belki de 42 gun bekledim adet gormeyi, ondan olabilir. Allahim cikolatali goferti ben de cok severim, cayi sekersiz icerim ama. Tadini bozuyor bence, sicak sicak sekerli.

Kizlar selam
Bende folic1 iciyordum hamileyken onerilendi.. bitti folbiol verdi eczaci daha ucuz diye onu aldim.. 5mg 400mcg fark ne oluyor bana soyler misiniz?

Bel sirt agrilarim pik yapti agrilarim da var ama enerjikim ... sol gogsum sizliyor bildigin.. aksam da annem salca sos yapmis puufff ne yaptin diye mutfaga girdim aman yarabbim ne koku dedimm.. salca sadece dedi...:))
Kendimi kandiriyor muyum acabaa?? Insallah hamileyim dedim icimden:)

Ay hadi insallaaaah! :))))))))) Ne zaman test yapacaksin?

Bir gelisme var mi? Adet gordun mu yoksa hala bekliyor musun? Cok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…