İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

:KK70: :KK70: :KK70:
ilahi Marjo ... yaa ben o konuda şanssızım... hiç bir türlü yediremezsin.. mümkün değil...

Evet ben sansliyim. Gerci benimki de fazla istahli. Sibirya'da soyle guzel yemek var, boyle guzel tatli var de, inan bir yolunu bulur gider. Gerci ben de sirf guzel bir yemek icin seyahat edebilirim.

Ayrica fazladan artmis folik asitlerim vardi, onlari da ona kakaladim. Televizyona bakarken suyla goturuyorum yanina, hepsini yutuyor :) Bu folik asit erkek spermine de yararliymis, yeni bir calisma yapilmis, hareketliligini aritriyormus cinko ile birlikte.

Evet ben sansliyim. Gerci benimki de fazla istahli. Sibirya'da soyle guzel yemek var, boyle guzel tatli var de, inan bir yolunu bulur gider. Gerci ben de sirf guzel bir yemek icin seyahat edebilirim.

Ayrica fazladan artmis folik asitlerim vardi, onlari da ona kakaladim. Televizyona bakarken suyla goturuyorum yanina, hepsini yutuyor :) Bu folik asit erkek spermine de yararliymis, yeni bir calisma yapilmis, hareketliligini aritriyormus cinko ile birlikte.
sizinkiler bişeyden anlamıyorlar galiba :))
arkadaşımın eşi de öyleydi biber salçası sevmiyor benim aşkım diye diye, biber salçalı çorbayı gözümün önünde içirirdi,, mümkün mü benim kocam biber salçasını tanımayacak :KK53:

sizinkiler bişeyden anlamıyorlar galiba :))
arkadaşımın eşi de öyleydi biber salçası sevmiyor benim aşkım diye diye, biber salçalı çorbayı gözümün önünde içirirdi,, mümkün mü benim kocam biber salçasını tanımayacak :KK53:

Yok yok anliyor da, bazi ozel durumlar disinda cok huysuzluk yapmiyor. Asiri derecede sogan dokunur mesela. Ama seninki biraz nazli yetistirilmis yemek konusunda herhalde :)

Benimki de iştahlı. Evlenene kadar sebze yemeyen adam şimdi kereviz, enginar, ot kavurması ne versem yiyo. Ege'den evlenirsen bahçedeki çimi yemeye hazır olacan malum. :))
Bi de içindeki maddeleri neye iyi geldiğini falan bi sayıyorum sen öyle diyosan öyledir sayın hocam diyip bitiriyo hepsini. :)) Yeni vitamin aldım karı koca içecez ona göre dedim tamam onu da içelim diyo. Yoksa sinirlenirim valla ben, yapmam çocuk mocuk. Eve eşya almıyoruz neticede, bebenin temeli sağlıklı olmalı.

Benimki de iştahlı. Evlenene kadar sebze yemeyen adam şimdi kereviz, enginar, ot kavurması ne versem yiyo. Ege'den evlenirsen bahçedeki çimi yemeye hazır olacan malum. :))
Bi de içindeki maddeleri neye iyi geldiğini falan bi sayıyorum sen öyle diyosan öyledir sayın hocam diyip bitiriyo hepsini. :)) Yeni vitamin aldım karı koca içecez ona göre dedim tamam onu da içelim diyo. Yoksa sinirlenirim valla ben, yapmam çocuk mocuk. Eve eşya almıyoruz neticede, bebenin temeli sağlıklı olmalı.
Kendisine bakar zaten benim bisiy vermeme gerek kalmaz da..
Genlerimize de guvenmek gerek diye dusunuyorum bir taraftan.. kizim misal 9.5 yasinda 4u gecmedi antibiyotik ictigi hastaneye desen yine 4 5 defa gitmisizdir...

Kocam da oyle hic hastaneye gitmedi 2 defa acillik oldu o kadar.. sperm testi falan da yapilmadi.. git bi kan ver diyorum ki isyerinde aliyorlarmis.. yok ac karna gidemem cay icmeden acilamiyorum diyor..

Kendisine bakar zaten benim bisiy vermeme gerek kalmaz da..
Genlerimize de guvenmek gerek diye dusunuyorum bir taraftan.. kizim misal 9.5 yasinda 4u gecmedi antibiyotik ictigi hastaneye desen yine 4 5 defa gitmisizdir...

Masallah kizina. Benim kizim cok kulak enfeksiyonu gecirdi ama kulak seklinden kaynaklaniyormus, iltahaba musaitmis. Ama simdi 6 yasina geliyor ve son iki senedir cok azaldi kulak enfeksiyonu.

Masallah kizina. Benim kizim cok kulak enfeksiyonu gecirdi ama kulak seklinden kaynaklaniyormus, iltahaba musaitmis. Ama simdi 6 yasina geliyor ve son iki senedir cok azaldi kulak enfeksiyonu.
amin canım sağol..
yıkanırken dikkat etmek gerek ki kulağına su kaçmasın kulak tıkacı falan mı kullansan..

Senella Senella

Yoo hiçbi belirti yok. Standart hayatıma devam ediyorum. Geçen ay iki yumurta varken dikkat ettim de noldu sanki, hiç. :))

Hicbir belirti olmaması da belirtiye işaret:)) daha yeni çıkacak belirtiler. Birinde en baştan hissettim. Birinde hiç belirti yoktu kasik ağrısı vs. Ama ikisinde de en bariz belirti eve gelir gelmez uyuklama ve aşırı koku alma. Belki 10 gün varken bunlar oluyor. Ama ben kendimi yormaya devam ettim sonuç kimyasal gebelik.

Merhaba herkese,

En sonunda regl oldum. Dun hafif hafif baslamisti, bugun coskuyla geliyor. Adet gordum diye sevinecegim aklima gelmezdi yani :)

Simdi hesapladim, ovulasyon gunleri haftaya haftasonuna geliyor ve esim Hollanda'da olacak konferans icin :işsiz: Bu demektir ki bu aydan bir urun alamayacagiz. Ama neyse, adet gordugume de sukurler olsun. Parmaklarim, bacaklarim sismisti artik su tutmaktan.

Hadi gözün aydın. Bu ay terazi bir dahaki ay akrep mi oluyordu. Akrepse boşver pas gecsin zaten :)

Yerlesme zamaninda da mi dikkat gerekiyor... bende bi ara agri kesici bile icmiyordum ne o varsa bi zarar vermesin diye sac da boyatmadim... sonra amaan dedim.. en mantiklisi normal yasantiya devam etmek... baksana millet hopluyor zipliyor agir tasiyor sac boyatiyor :)) olacaksa her turlu geliyor...
Bu arada folik asidi her gun mu icmek gerekiyor.?

Ben multivaminin içinde folik asit de var diye içmiyorum bayagidir. panic_attack panic_attack sayın hocam bu konuda ne der.

Ahaha sesli güldüm. Öğğk piss o yesin! :KK70:
Bende koptum ya, o yesin diyor birde. Adamları çocuk için kullanırken hiç demiyoruz:)) canım sen öncede başka forumlarda da yazdın mi? Bir yazım potansiyeli gördüm sende.

Tabii ya onlar yesin. Perde asmayacaklarsa, kavanoz kapagini acmayacaklarsa, poleni yemeyeceklerse niye evlendik?

Bence de :)) onları da yapıyorlar şükür.

Ben ayrica vakti gecmis yogurt, peynir falan ne varsa onune yigiyorum kocamin. Zaten istahli. Yiyor hepsini.

Adama kastın nedir marjo :)) valla o hastalanmasın onun kaprisyle doktoruyla uğraşamam. Onlar sağlam olsun ki bize baksınlar.

:KK70: :KK70: :KK70:
ilahi Marjo ... yaa ben o konuda şanssızım... hiç bir türlü yediremezsin.. mümkün değil...

Al benden de o kadar. Dolapta 3.güne kalan yemeği yemez. Dün incir getirdim önüne gelsene diyorum, ne zamandan o incir diyor. Geçen kuruyemiş aldık ya o zaman aldım dedim. Ondan sonra yedi birde niye getirmedin şimdiye kadar dedi.

Keçiboynuzu pekmezi her gün içeceksin diyorum. Ben vermesem içmez. Ilac icmez b12 düşük ilaç verdi doktor içmez.

Valla bizde de öyle. Ben onu yemem dediği herşeyi yedi ve öğrendi. Sen tabi buraya yaptığın gibi adama açıklama yapıyorsan, tamam ver içeyim ver yiyeyim diyerek direkt götürüyordur. Aynen çocuk diye ihtiyaçlarımızı alamıyoruz. O bi netlesse önümüze bakıcaz.

Senella Senella Multivitamin içinde en az 400 mg varsa ayrıca kullanmana gerek yok kuzum.

Daha önce forumlarda nette yazmışlığım yok valla. Çok eski üyeyim ama burda da yaklaşık 8 aydır yazıyorum. Yazmayı severim ben. Genel olarak çok konuşkan bi tip değilimdir. Gerektikçe konuşurum, saatlerce sessiz takılabilirim. Telefon konuşmasından da nefret ederim mesela ama mesajlaşma, whatsapp vs benlik icatlar. İstediğim zaman cevaplama ve istediğim kadar ifade edebilme özgürlüğünden olsa gerek. :)

Senella Senella Multivitamin içinde en az 400 mg varsa ayrıca kullanmana gerek yok kuzum.

:)

600 mg'in daha iyi oldugunu duydum ben. Bazi kisiler 800 bile aliyorlarmis ama bana biraz abarti geldi. Ben soyle yapiyorum: multivitaminin icinde 400 var. 200'de yarim folik asit icerek ekliyorum. Ediyor 600. Hamile kalmayi bile kolaylastiriyormus bir anlamda. Bakalim artik.

Ya burda birisi bana tatli krizleri ile basetme yontemleri soyler mi? Aranizda tatliyi kesmis, kesebilmis olan var mi? Sigarayi bile cat diye biraktim, bu cikolata daha fena birsey ya. Sinsi.

Son düzenleme:
Hadi gözün aydın. Bu ay terazi bir dahaki ay akrep mi oluyordu. Akrepse boşver pas gecsin zaten :) [/QUOTE .!.:
Eger bu adet sonrasinda basarili bir Belcika-Turk ortak yapimi ortaya cikabilirse Basak burcu olacak. Annem bir basak, o yuzden emin degilim... Bundan bir sonrakinde olursa Terazi (benim oglum ve ben Teraziyiz). Ondan sonrakinde olursa Akrep. Akrep pek tanidigim yok benim.

Hicbir belirti olmaması da belirtiye işaret:)) daha yeni çıkacak belirtiler. Birinde en baştan hissettim. Birinde hiç belirti yoktu kasik ağrısı vs. Ama ikisinde de en bariz belirti eve gelir gelmez uyuklama ve aşırı koku alma. Belki 10 gün varken bunlar oluyor. Ama ben kendimi yormaya devam ettim sonuç kimyasal gebelik.

Hadi gözün aydın. Bu ay terazi bir dahaki ay akrep mi oluyordu. Akrepse boşver pas gecsin zaten :)

Ben multivaminin içinde folik asit de var diye içmiyorum bayagidir. panic_attack panic_attack sayın hocam bu konuda ne der.

Bende koptum ya, o yesin diyor birde. Adamları çocuk için kullanırken hiç demiyoruz:)) canım sen öncede başka forumlarda da yazdın mi? Bir yazım potansiyeli gördüm sende.

Bence de :)) onları da yapıyorlar şükür.

Adama kastın nedir marjo :)) valla o hastalanmasın onun kaprisyle doktoruyla uğraşamam. Onlar sağlam olsun ki bize baksınlar.

Al benden de o kadar. Dolapta 3.güne kalan yemeği yemez. Dün incir getirdim önüne gelsene diyorum, ne zamandan o incir diyor. Geçen kuruyemiş aldık ya o zaman aldım dedim. Ondan sonra yedi birde niye getirmedin şimdiye kadar dedi.

Keçiboynuzu pekmezi her gün içeceksin diyorum. Ben vermesem içmez. Ilac icmez b12 düşük ilaç verdi doktor içmez.

Eger bu adet sonrasinda basarili bir Belcika-Turk ortak yapimi ortaya cikabilirse Basak burcu olacak. Annem bir basak, o yuzden emin degilim... Bundan bir sonrakinde olursa Terazi (benim oglum ve ben Teraziyiz). Ondan sonrakinde olursa Akrep. Akrep pek tanidigim yok benim.

A kizlar burclardan konusulmus, een sevdigiiimm :)
Terazi iyidir mi diyorsunuz? Peki Yay, Oglak, Kova nasil?
Tqbi annenin burcu onemli anlasma acisindan biraz da :)
Ben Bogayim

Oglaklar alinmasin ama ben pek anlasamiyorum. Yaylari pek severim, cok kazik yemis olmama ragmen kendilerinden. Kova da benim kocam (kufur gibi oldu).

Annem yay kocam yengec kizim ve ben bogayiz.. bogalari nasil bilirdiniz :KK54:
Bu ay olursa agustosta dogum gorunuyor aslandan oncesi hangi burctu o olur... oyle cok su burctan olsun diye takintim yoktur ama mayis dogumlu olmasini isterdim ben ve kizim gibi...
Akrep tanidiklarim var iyi bi burc bence..:KK53:

Bebeklikten yetişkinliğe en sorunsuz burç kova. Kova iyidir. Kova mikemmeldir. En büyük kova! :))
Benim ömrü hayatımda anlaşabildiğim bir tane bile oğlak olmadığı için oğlaklardan uzak duruyorum. Bu sebeple Nisan ayında korunuyoruz. :)
Aslan iyidir, terazi iyidir, yay iyidir, koç iyidir, ikizler de fena değil. Gerisi benim için problem :) Duygusal, fazla sakin burçlarla aram iyi değil. Tabi bunlar benim için yani kova burcu için geçerli :)

X