- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
Ben ayrica vakti gecmis yogurt, peynir falan ne varsa onune yigiyorum kocamin. Zaten istahli. Yiyor hepsini.
Adam Hulk'a dönüşecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ayrica vakti gecmis yogurt, peynir falan ne varsa onune yigiyorum kocamin. Zaten istahli. Yiyor hepsini.
ilahi Marjo ... yaa ben o konuda şanssızım... hiç bir türlü yediremezsin.. mümkün değil...
sizinkiler bişeyden anlamıyorlar galiba :))Evet ben sansliyim. Gerci benimki de fazla istahli. Sibirya'da soyle guzel yemek var, boyle guzel tatli var de, inan bir yolunu bulur gider. Gerci ben de sirf guzel bir yemek icin seyahat edebilirim.
Ayrica fazladan artmis folik asitlerim vardi, onlari da ona kakaladim. Televizyona bakarken suyla goturuyorum yanina, hepsini yutuyor :) Bu folik asit erkek spermine de yararliymis, yeni bir calisma yapilmis, hareketliligini aritriyormus cinko ile birlikte.
sizinkiler bişeyden anlamıyorlar galiba :))
arkadaşımın eşi de öyleydi biber salçası sevmiyor benim aşkım diye diye, biber salçalı çorbayı gözümün önünde içirirdi,, mümkün mü benim kocam biber salçasını tanımayacak
Yok her seyden anlar her seyi bilir :)Yok yok anliyor da, bazi ozel durumlar disinda cok huysuzluk yapmiyor. Asiri derecede sogan dokunur mesela. Ama seninki biraz nazli yetistirilmis yemek konusunda herhalde :)
Kendisine bakar zaten benim bisiy vermeme gerek kalmaz da..Benimki de iştahlı. Evlenene kadar sebze yemeyen adam şimdi kereviz, enginar, ot kavurması ne versem yiyo. Ege'den evlenirsen bahçedeki çimi yemeye hazır olacan malum. :))
Bi de içindeki maddeleri neye iyi geldiğini falan bi sayıyorum sen öyle diyosan öyledir sayın hocam diyip bitiriyo hepsini. :)) Yeni vitamin aldım karı koca içecez ona göre dedim tamam onu da içelim diyo. Yoksa sinirlenirim valla ben, yapmam çocuk mocuk. Eve eşya almıyoruz neticede, bebenin temeli sağlıklı olmalı.
Kocam da oyle hic hastaneye gitmedi 2 defa acillik oldu o kadar.. sperm testi falan da yapilmadi.. git bi kan ver diyorum ki isyerinde aliyorlarmis.. yok ac karna gidemem cay icmeden acilamiyorum diyor..Evet ben sansliyim. Gerci benimki de fazla istahli. Sibirya'da soyle guzel yemek var, boyle guzel tatli var de, inan bir yolunu bulur gider. Gerci ben de sirf guzel bir yemek icin seyahat edebilirim.
Ayrica fazladan artmis folik asitlerim vardi, onlari da ona kakaladim. Televizyona bakarken suyla goturuyorum yanina, hepsini yutuyor :) Bu folik asit erkek spermine de yararliymis, yeni bir calisma yapilmis, hareketliligini aritriyormus cinko ile birlikte.
Kendisine bakar zaten benim bisiy vermeme gerek kalmaz da..
Genlerimize de guvenmek gerek diye dusunuyorum bir taraftan.. kizim misal 9.5 yasinda 4u gecmedi antibiyotik ictigi hastaneye desen yine 4 5 defa gitmisizdir...
amin canım sağol..Masallah kizina. Benim kizim cok kulak enfeksiyonu gecirdi ama kulak seklinden kaynaklaniyormus, iltahaba musaitmis. Ama simdi 6 yasina geliyor ve son iki senedir cok azaldi kulak enfeksiyonu.
Senella
Yoo hiçbi belirti yok. Standart hayatıma devam ediyorum. Geçen ay iki yumurta varken dikkat ettim de noldu sanki, hiç. :))
Merhaba herkese,
En sonunda regl oldum. Dun hafif hafif baslamisti, bugun coskuyla geliyor. Adet gordum diye sevinecegim aklima gelmezdi yani :)
Simdi hesapladim, ovulasyon gunleri haftaya haftasonuna geliyor ve esim Hollanda'da olacak konferans icin Bu demektir ki bu aydan bir urun alamayacagiz. Ama neyse, adet gordugume de sukurler olsun. Parmaklarim, bacaklarim sismisti artik su tutmaktan.
Yerlesme zamaninda da mi dikkat gerekiyor... bende bi ara agri kesici bile icmiyordum ne o varsa bi zarar vermesin diye sac da boyatmadim... sonra amaan dedim.. en mantiklisi normal yasantiya devam etmek... baksana millet hopluyor zipliyor agir tasiyor sac boyatiyor :)) olacaksa her turlu geliyor...
Bu arada folik asidi her gun mu icmek gerekiyor.?
Bende koptum ya, o yesin diyor birde. Adamları çocuk için kullanırken hiç demiyoruz:)) canım sen öncede başka forumlarda da yazdın mi? Bir yazım potansiyeli gördüm sende.Ahaha sesli güldüm. Öğğk piss o yesin!
Tabii ya onlar yesin. Perde asmayacaklarsa, kavanoz kapagini acmayacaklarsa, poleni yemeyeceklerse niye evlendik?
ilahi Marjo ... yaa ben o konuda şanssızım... hiç bir türlü yediremezsin.. mümkün değil...
Benimki de iştahlı. Evlenene kadar sebze yemeyen adam şimdi kereviz, enginar, ot kavurması ne versem yiyo. Ege'den evlenirsen bahçedeki çimi yemeye hazır olacan malum. :))
Bi de içindeki maddeleri neye iyi geldiğini falan bi sayıyorum sen öyle diyosan öyledir sayın hocam diyip bitiriyo hepsini. :)) Yeni vitamin aldım karı koca içecez ona göre dedim tamam onu da içelim diyo. Yoksa sinirlenirim valla ben, yapmam çocuk mocuk. Eve eşya almıyoruz neticede, bebenin temeli sağlıklı olmalı.
Hadi gözün aydın. Bu ay terazi bir dahaki ay akrep mi oluyordu. Akrepse boşver pas gecsin zaten :) [/QUOTE .!.:Eger bu adet sonrasinda basarili bir Belcika-Turk ortak yapimi ortaya cikabilirse Basak burcu olacak. Annem bir basak, o yuzden emin degilim... Bundan bir sonrakinde olursa Terazi (benim oglum ve ben Teraziyiz). Ondan sonrakinde olursa Akrep. Akrep pek tanidigim yok benim.
Hicbir belirti olmaması da belirtiye işaret:)) daha yeni çıkacak belirtiler. Birinde en baştan hissettim. Birinde hiç belirti yoktu kasik ağrısı vs. Ama ikisinde de en bariz belirti eve gelir gelmez uyuklama ve aşırı koku alma. Belki 10 gün varken bunlar oluyor. Ama ben kendimi yormaya devam ettim sonuç kimyasal gebelik.
Hadi gözün aydın. Bu ay terazi bir dahaki ay akrep mi oluyordu. Akrepse boşver pas gecsin zaten :)
Ben multivaminin içinde folik asit de var diye içmiyorum bayagidir. panic_attack sayın hocam bu konuda ne der.
Bende koptum ya, o yesin diyor birde. Adamları çocuk için kullanırken hiç demiyoruz:)) canım sen öncede başka forumlarda da yazdın mi? Bir yazım potansiyeli gördüm sende.
Bence de :)) onları da yapıyorlar şükür.
Adama kastın nedir marjo :)) valla o hastalanmasın onun kaprisyle doktoruyla uğraşamam. Onlar sağlam olsun ki bize baksınlar.
Al benden de o kadar. Dolapta 3.güne kalan yemeği yemez. Dün incir getirdim önüne gelsene diyorum, ne zamandan o incir diyor. Geçen kuruyemiş aldık ya o zaman aldım dedim. Ondan sonra yedi birde niye getirmedin şimdiye kadar dedi.
Keçiboynuzu pekmezi her gün içeceksin diyorum. Ben vermesem içmez. Ilac icmez b12 düşük ilaç verdi doktor içmez.
A kizlar burclardan konusulmus, een sevdigiiimm :)
Terazi iyidir mi diyorsunuz? Peki Yay, Oglak, Kova nasil?
Tqbi annenin burcu onemli anlasma acisindan biraz da :)
Ben Bogayim