İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bir kac gun erken gelse, kucuk bir aslancik olur. Pek severim aslan burclarini :)

Ben de ucuncu hep erken gelir diyorlar, ondan umitliyim. Bir hafta erken gelse Agustos 21 :)

Neyse, once bir hamile kalabilelim de...

Bir kac gun erken gelse, kucuk bir aslancik olur. Pek severim aslan burclarini :)

Ben de ucuncu hep erken gelir diyorlar, ondan umitliyim. Bir hafta erken gelse Agustos 21 :)

Neyse, once bir hamile kalabilelim de...

Aynen öyle. Sağlıklı olsun, bizimle olsun.

Bal tarcın çörek otu ben kullandım. O ay gebe kaldım. Ama kimyasal oldu. O ay adetin 2 veya 3. Günü raze incir yedim 4-5 tane ikisi birlkte etkili mi oldu bilmem.

Ben tek incir yiyince adetim gecikiyor yaramıyor bana galiba. Fazla yediğimde o ay hem yumurtlama geç oluyor hemde tutmuyor.

Meryem ana eli otu kullandınız mi östrojen iceriyormus.

Birde bu ay bal tarçın çörek otu kullandım.

Ben bitkisel, yani alternatif tıpla ilgili hiçbir şey denemedim ki işe yarayabileceğine de inanıyorum. O kısma seneye yazın falan geçmeyi düşünüyorum.

Ben bitkisel, yani alternatif tıpla ilgili hiçbir şey denemedim ki işe yarayabileceğine de inanıyorum. O kısma seneye yazın falan geçmeyi düşünüyorum.

Gene bir plan var :)) Herşeyi programladin mi?
Bi laf vardı. Hayat sen plan yaparken başına gelenlerdir. Kimbilir ne zaman başımıza gelicek. Seneye yaza kalmadan belki bebiş gelir bakarsın.

Bende hiç kürleri sevmem yapamam diye düşünürdüm. Bayağı uzak durdum. Ama sonunda yaptım. Clife ballı macun yedim bir adet dönemi. Ikıncı ay yiyemedim tatildeydim yanımda götürmemiştim. Orda incir yedim ve bal tarcin çörek otu yumurtlamaya kadar. Ve hemen hemen hergün meryem süresi dinledim. Birde yumurtlamam bittikten sonra progestan hap kullandım. Ben hep tutunmada sorunum olduğunu düşündüğüm için.

Bu arada bende terazi burcuyum. Ben de akrep burcu ile anlaşamam geçen sene o ayı pas geçmeyi düşünmüştüm bir kaç ilişkide korunmuştum. Bu ay olursa aslan mi oluyor.

Benim ovu testim koyulaşıyor, gebelik negatif kist mi oldu acaba.

Evet kafamda sürekli kendiliğinden bi plan oluşuyo niyeyse. Şu şöyle olursa şöyle yaparım, böyle olursa bunu yapmam falan :)
Bu ay tutarsa ya aslan ya başak oluyo kuzum.
Terazi iyidir yaa. Kızları güzel, erkekleri yakışıklı ve ince ruhlu olur. Hiç hödük terazi görmedim mesela. :)

270 lira çok pahalıymış. millet ev araba alır taksitle biz taksitle ilaç derdindeyiz. :) şu tüpe verdiğim parayla vitamin deposu olurmuşum

Bende terazilerden çok memnunum. :) Ama çok mu çile çekiyorlar sanki. Ince ruhlu olduklarından tüm dertler onları buluyor.

Aslında olacaksa Aslan olup şanslı olsun. Aslanlar çok şanslı bence.

Arkadaşlar merhaba,Bende de tükrük yoluyla ovulasyon takibi yapan alet var.Ne yazık ki ben kullanamadım.Zaten takip etsemde sonuç değişmiyor.İhtiyacı olan bir arkadaşa hediye etmek istiyorum.Belki sebep olurum da duasını alırım:)İhtiyacı olan arkadaşım bana özelden ulaş.

Ben ilgilenebilirdim ama yurtdisindayim, astari yuzunden daha pahaliya gelir. Hem belki daha da cok ihtiyaci olan baskasi vardir.

Sizin de durumunuz degisecek ve bebeginiz olacak. Vazgecmeyin :)

Ben de teraziyim ve bu ince ruhluluk meselesi cok dogru. Benim oglum da terazi, onda da ayni durum var. Hayat gerci zamanla agac kabuguna donduruyor insani terazi de olsan olmasan da, o ayri.

Kızlar son 5 gündeki ovulasyon testlerim. En alttakini bugün sabah yaptım.

Bu da ovulasyon zamanı olan. Sanırım 13. Ovulasyon.

Ne diyorsunuz ikinci bir yumurta mi? Yoksa nurtopu gibi kistim mi oldu.

Eklentiler

• Screenshot_20181125-183956_Gallery.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 66

Bence 12 ve 13 yumurtlama gunuymus. 15'de biraz daha koyulasmis bir onceki gune gore sanki ama 16'da yine siliklemis. Iki kere yumurtlamis olabilir misin? Bir sagdan bir soldan. Insallah ikizlerin olur.

Bence 12 ve 13 yumurtlama gunuymus. 15'de biraz daha koyulasmis bir onceki gune gore sanki ama 16'da yine siliklemis. Iki kere yumurtlamis olabilir misin? Bir sagdan bir soldan. Insallah ikizlerin olur.

Benim kuzenime boyle oldu sanirim: yumurtlama gunlerinde korunmuslar. Sonra korunmamislar ve ikinciye yumurtlamis megerse...

Onda sorun yokta bence de ovulasyonum o zamandı. Peki ilk yukardaki foto 21 ve 25 kasım arası tekrar neden koyulaşıyor. Yeni yumurtlama mi acaba. Ayın 16sindan beri ilişki yaşamıyorum.

Onda sorun yokta bence de ovulasyonum o zamandı. Peki ilk yukardaki foto 21 ve 25 kasım arası tekrar neden koyulaşıyor. Yeni yumurtlama mi acaba. Ayın 16sindan beri ilişki yaşamıyorum.
senellaa bence de ikinciye yumurtluyosun madem tesler boyle niye degerlendirmiyosun şekerim :)

Ben 21 ve 25 Kasim hangisi goremedim ama bana ikinciye yumurtlama olmustur gibi geldi. Acaba hamilelik durumda ovulasyon testleri pozitif oluyor mu? Ben dusuk yaptiktan sonra "ovulasyon testi kullanma, yalanci pozitif alirsin," demisti doktor. Bosuna umitlendirmek istemem ama...

Her ne ise umarim hayirli olmustur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…