İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

senellaa bence de ikinciye yumurtluyosun madem tesler boyle niye degerlendirmiyosun şekerim :)

Hamilelik durumunda köyü oluyor. Ben denedim doğru o. Ama bende gebelik negatif.

Bence yeni bir yumurtlama durumu var. Boş geçmeyin. :) Bende ovulasyon testleri hiç yanılmadı. Ne diyosa o.

Geçtim boş arkadaşlar :) dün hadi koyu madem yapayım dedim. Bir ahşap lukensim vardı ona vernik atayim dedim. Sprey vernik varmış bir milyoncuda neyse alalım dedim. Eşimin eline verdim sıktı bitirdi evi bir gaz sardi. Icinde ne gazi varsa. Her tarafi actik. Öksür öksür zehirlenicem diye o is yatti :)) Bugun niyet ettim babam aksamustu aradi size gelicem Allah Allah annemle kavga etti bizde mi yaticak acaba o zaman bugün ki planda iptal. :) yatmadı adam gitti ama benim modum kaçtı. Akşam üstü yaptığımda koyu çıktı bu kadar lh pik yapmaz yumurtlama olsa.

Daha onceki hamileligimdeki lh ve hcg fotosu atıyorum. Iki gün kala sanırım.

Eklentiler

• Screenshot_20181126-020044_Photos.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 72
Merhabalar günaydın, doktora gitmiştim tsh değeri aklıma takılıyordu şükür 2,4 çıktı değerim devlet hastanesinde yaptırdım, normalde 3,6 idi arkadaşım engel oluyor, değer yüksek demişti 9 ay önce yaptırmıştım tabiki, özel bir ilaç falan kullanmadım acaba diyorum hastaneden hastaneye labaratuar sonuçları değişiyormu..
bu arada haftasonu yakınlarım geldi misafirliğe kendisi hamile sabah uyandığımızda seni rüyamda gördüm dedi ve 2-3 kere test yapıyoruz 3. de ise hamile olduğum çıkıyormuş. Bugün bende ünlü birini gördüm şu an hamile zaten onunla bir arabada gidiyordum :))) nasıl bilinçaltıma yerleştiyse bu hamilelik :)) Çevremde evli olanların çocukları var bir tek benim şu an bebeği olmayan, vade ne zaman bilmiyorum Rabbim hayırlara vesile kılsın

İğnenin yapıldığı gün dahil bugün 6.günüm. Ne zaman yapmaya başlasamki idrar testlerini :)) Tabiki 10-12. günden sonra. Ortalama çatlatma iğnesinin 14. günü regl oluyorum

İğnenin yapıldığı gün dahil bugün 6.günüm. Ne zaman yapmaya başlasamki idrar testlerini :)) Tabiki 10-12. günden sonra. Ortalama çatlatma iğnesinin 14. günü regl oluyorum

Bence sabirli olupr, ya beklenen adet gunu ya da bir gun sonrasi apmak her zaman hem cebin acisindan hem de kesin sonuc acisindan daha yararli. Soylemesi kolay tabii, insan bekleyemiyor biliyorum.

Arkadaslar aranizda daha onceden dusuk tecrubesi yasamis olan var mi?

Ben 1.5 yıllık süreçte 3 defa idrar testi, 2 defa kan testi yaptım. Nedense bu defa o isteğim arttı:) Ama 12. günden önce yapmam

Ben varım malesef. İlki kendiliğinden düştü diğerleri 9 hafta içinde kalpleri durdu kürtajla aldılar

Ben varım malesef. İlki kendiliğinden düştü diğerleri 9 hafta içinde kalpleri durdu kürtajla aldılar

Canim cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Kendime de kaybettigim bebege de hala uzuluyorum. Sana ozelden mesaj atabilir miyim? Burasi dusuk hakkinda konusmak icin acilmis bir konu olmadigindan...Burada guzel seyler konusalim :) Mesela buradaki herkes bir sene icinde tombik tombik bebeklerini kollarina alacak :)

Bende düşük yaptım bir tanede kürtajım var

Bat günü yap canım. Bana uyma :)
Zaten döllenmeden 10 gün sonra kana geçiyormuş. Kandan idrara geçmesi için de iki üç gün eklense otomatikman adet tarihinde öğrenebileceksin. Hatta direkt kan testi yaptır o gün.
Adet döngün kaç gün oldu şimdi iğneyle? 23-24 günlük kısa döngüde adetten önce idrarda pozitif göremezsin dedi doktorum bana.

Aa neden öyle ki. Benim adet günüm hep kısadır 26.gün adet olurum. Ben adetten onc E hep test yaparum. 6 gün kala çıkar.

Senella Ne biliyim, geç döllenme olursa hayal kırıklığı olmasın diye zaar :) iğneyle de mi 26 gün? Benim normalde 27 gündür, iğneli ay 23 güne düştü yumurta erken büyüdü diye. Bu ay nasıl olacak bakalım.

Bugün 5 iğneden sonra doktora kontrole gittim. Bu gece bi iğne daha yap yarın yine gel dedi. Rahim kalınlığı yine harika nazar değmesin dedi. Yine iki yumurta var. Şimdilik soldaki yumurta 15 mm. , sağdaki 12,5 mm.ymiş. Arkadan 2 tane daha geliyo bunları şımartma dedi. :) Onlar da büyümeden 15'liğe göre çatlatma ayarı yapalım dedi. Bakalım yarın ne kadar olcaklar. Bu ay adet tarihine kadar iki günde bir ilişki olsun dedi. Hmm ok dedim :))
Bu arada benden önceki hastası bebeğin cinsiyetini öğrenmek için gelmişti. Kendisinin yaptığı bi tüp bebekmiş, ablasını da tüp bebek yöntemiyle yapmış. Her ay uğraşmak istemeyip tüp bebek için gelen çok hastam var dedi. 6 ay olmayınca parası neyse yaptırıyolarmış. Dedim ben Bahçeciye giderim diyodum, sizin tüp bebek yaptığınızı bilmiyodum dedim. Mayısa kadar olmazsa, hiçbi yere göndermem, İzmir Smyrna Tüp Bebek Merkezi'de ben yapıcam tüp bebeği sana dedi. Sonra o benden önce gelen kadınla konuştum. 6 ay iğneli takipten sonra yine benim doktorla tüp bebeğe geçmişler. İki çocuğu da ilk tüp bebek denemesinde tutmuş. Hatta doktor demiş "bir gün yumurta ölçümü bitecek bebeğin boyunu ölçmeye başlayacağız." Dedim bana da öyle diyo, evrene mesajla hamile bırakıyo demek ki kadın :))

Evet
Evet haklısın. Yazabilirsin.insallah mevlam evlerimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin tez zamanda

Kaç iğnede 15 mm oldu. Adetin kaçıncı günü.
Valla iğneli hatırlamıyorum. Ama çatlamadan sonra 14.gün adet olmuştum. Benim zaten 11 12 gün yumurtlama günüm. Belki de erken çatlıyor.

Benim bir klinikte gittiğim doktorda öyle demişti ben yaparım diye kadına ihtimal vermeyip bahceci de heba ettim. Yumurta takibini takip edip toplamayi florance de yapicam demisti bana. Yok canim bu konuda uzman yerlere gitmeliyim dedim. Belki de onlar daha basarili. Bu arada burda bahceci ye gittim diyen arkadaşla benim doktorum aynı cıktı. Ikimizde memnun kalmamışız ilgilenenlere duyrulur.

5 günlük 75lik doz iğneyle 15 mm. Adetin 3. Günü başladım iğneye. Bugün 8. Gündü yani. İstediğim hızda gidiyo büyüme dedi doktorum. Bakalım yarın kaç olacak çatlatma iğnesi yap diyecek mi. O doktorun adını bana özelden yazar mısın canım. Arkadaşım bi de onda zaman kaybetmesin eğer doktoru o olacaksa.

19.iğneyi yapar bence. Muhtemelen 11.12. Günü bulursun. Batında 25 26 yi bulur. 23 günde olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…