İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Tamam işte gayet iyisin :)

Bak yaa :)

Yumurtlamam geçti benim. Gündüz bişey yoktu, akşamüstü eve geldim yemek yedim. Iki taraftan dolu dolu ağrılar şişkinlik var. Bugün çalışırken şu gibi akintim da oldu eve geldim geçti. Birde titreme vurdu, elektrikli ısıtıcı çalıştırdım da ısındım.

Geçen ay yumurta topladılar ya enfeksiyon gibi bişey olmaz inşallah. Korktum biraz.

Bak yaa :)

Yumurtlamam geçti benim. Gündüz bişey yoktu, akşamüstü eve geldim yemek yedim. Iki taraftan dolu dolu ağrılar şişkinlik var. Bugün çalışırken şu gibi akintim da oldu eve geldim geçti. Birde titreme vurdu, elektrikli ısıtıcı çalıştırdım da ısındım.

Geçen ay yumurta topladılar ya enfeksiyon gibi bişey olmaz inşallah. Korktum biraz.

Yok kız sanmam. Ateşin var mı? Belki yumurtluyosundur, vücut isyan etmiştir al sana yumurta diye. :)

Yok kız sanmam. Ateşin var mı? Belki yumurtluyosundur, vücut isyan etmiştir al sana yumurta diye. :)

Biraz var. Gene mi yumurta :))

Yok öyle ben ikinci yumurtlamıyorum hep âdetlerim normal zamanda gelir. Yumurta bile olsa çalışma yapacak dermanim yok. Koca düz duvara tirmanacak geçen haftadan beri ilişkiyi yasakladım çünkü :))

Sen doktor olmak istiyorsun ya bende ev tipi ultrason cihazı icat etmek istiyorum, pratik ucuz herkesin alacağı türden. Yumurtlamayı gebeliği hepsini anliycaz, acabalardan kurtulacaz

Biraz var. Gene mi yumurta :))

Yok öyle ben ikinci yumurtlamıyorum hep âdetlerim normal zamanda gelir. Yumurta bile olsa çalışma yapacak dermanim yok. Koca düz duvara tirmanacak geçen haftadan beri ilişkiyi yasakladım çünkü :))

Sen doktor olmak istiyorsun ya bende ev tipi ultrason cihazı icat etmek istiyorum, pratik ucuz herkesin alacağı türden. Yumurtlamayı gebeliği hepsini anliycaz, acabalardan kurtulacaz

Eger su gibi akinti varsa cok tebrik ediyorum, cunku bende on 20li yaslarimda oluyordu. 30'lara baslayinca bitti. Yani super bir dogurganlik gostergesi. Sakin bu geceyi ve yarini es gecmeyin. Yorgun morgun, deneyin. Yarin uyursun gerekirse.

Eger su gibi akinti varsa cok tebrik ediyorum, cunku bende on 20li yaslarimda oluyordu. 30'lara baslayinca bitti. Yani super bir dogurganlik gostergesi. Sakin bu geceyi ve yarini es gecmeyin. Yorgun morgun, deneyin. Yarin uyursun gerekirse.

Adetime 6-7 gün var yumurtlama olacağını sanmıyorum. O şeffaf uzayan akıntı ayın 12.sinde oldu. Bu simdi idrar kaçırıyormuşum gibi çamaşırım ıslanıyor peceteye silince de beyaz renkte. Eve gelip yattığımdan beri yok akıntı.

Arkadaşlar elimde yaklaşık 25 adet ovulasyon testi var şuan tüp bebek tedavisinde olduğum için ihtiyacım olmayacak. Herhangi bir bedel talep etmeksizin isteyene kargo ile göndereceğim. İlgilenenler özelden ulaşabilir :KK15:
Ovulasyon testleri sahibini buldu bugün itibariyle yola çıktı bilginizeee :KK66:

Arkadaslar merhaba yine,

Size birsey sormak istiyorum. Aranizda bal-tarcin-corek otu karisimini duyan ve/veya kullanan birisi var mi? Varsa deneyimlerinizi ogrenebilir miyim?

Benim adetim bugun basladi. Daha dogrusu koyu lekelenme basladi, yarin artik tamamen gelir herhalde. Bu bal-corek otu-tarcin karisimi adetin ikinci gunu itibari ile ac karnina yenip yumurtlama gunune kadar kullaniliyormus ve yumurtlamaya yardimci oluyormus.

Denesem mi bilemedim. Ben herhalde dusukten sonra gecen ay yumurtlamadim. Doktorum oyle dedi: Hormonlarin bir tuhaf, hersey birbirine girmis, tam bir yumurtlama olmamis, dedi.

Neyse, deneyen varsa haberleri bekliyorum :)

Cok guzel bir haftasonu herkese!

Bimiyorum, siz de bir bakin isterseniz:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...tarcin-kurunu-uygulayip-gebe-kalanlar.510288/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bal-corekotu-tarcin-mucizem-nurummmm.575443/

"...ben 7 aydır bebiş istiyodum ve 7 ay toplamda 4 kere adet oldum 28 gunde herkesin adet olduğu dönemde yumurtluyoddum oda kalitesiz olmasına sebep oluyomuş ki bi kerede kimyasal gebelik yaşadım b u kuru kullandığım ay normal zamanda yumurtladım ve daha yeni yumurtlamam gereken gunde yani 28.gunde hamile oldumu öğrendim ve topikten sevcan ve pambik arkadaşımızda kullandıkları ay hamile kaldılar mutlaka tavsiye ederim"

Ben deneyecegim herhalde.

Arkadaslar merhaba yine,

Size birsey sormak istiyorum. Aranizda bal-tarcin-corek otu karisimini duyan ve/veya kullanan birisi var mi? Varsa deneyimlerinizi ogrenebilir miyim?

Benim adetim bugun basladi. Daha dogrusu koyu lekelenme basladi, yarin artik tamamen gelir herhalde. Bu bal-corek otu-tarcin karisimi adetin ikinci gunu itibari ile ac karnina yenip yumurtlama gunune kadar kullaniliyormus ve yumurtlamaya yardimci oluyormus.

Denesem mi bilemedim. Ben herhalde dusukten sonra gecen ay yumurtlamadim. Doktorum oyle dedi: Hormonlarin bir tuhaf, hersey birbirine girmis, tam bir yumurtlama olmamis, dedi.

Neyse, deneyen varsa haberleri bekliyorum :)

Cok guzel bir haftasonu herkese!
Merhaba canım :KK15:
Ben bal tarçın çörekotunu deneyenlerdenim. Önceleri adetin 2. günü başlayıp 12. güne kadar sabah akşam ve taze hazırlamak kaydıyla 2 tatlı kaşığı tüketiyordum. İlaçsız adet göremeyen biri olarak bir faydasını görmedim. Uzunca bir süre denemedim ardından bu ay yaklaşık bir aylık kullanmak üzere büyük bir kavanoza çörekotlarını çekerek ilave edip yaptım. Ve yaklaşık 25 gün sabah ve akşam tükettim ve yine bir faydasını görmedim :KK43:
Yalnız zeytinyağında bir gece beklettiğim kuru inciri her sabah aç karnına tüketerek 3 yıldır gelemeyen adetim bir sağlıklı olgun yumurta oluşturduğu için eylül ayında geldi. Ben size zeytinyağında inciri tavsiye ederim arkadaşım...

Merhaba canım :KK15:
Ben bal tarçın çörekotunu deneyenlerdenim. Önceleri adetin 2. günü başlayıp 12. güne kadar sabah akşam ve taze hazırlamak kaydıyla 2 tatlı kaşığı tüketiyordum. İlaçsız adet göremeyen biri olarak bir faydasını görmedim. Uzunca bir süre denemedim ardından bu ay yaklaşık bir aylık kullanmak üzere büyük bir kavanoza çörekotlarını çekerek ilave edip yaptım. Ve yaklaşık 25 gün sabah ve akşam tükettim ve yine bir faydasını görmedim :KK43:
Yalnız zeytinyağında bir gece beklettiğim kuru inciri her sabah aç karnına tüketerek 3 yıldır gelemeyen adetim bir sağlıklı olgun yumurta oluşturduğu için eylül ayında geldi. Ben size zeytinyağında inciri tavsiye ederim arkadaşım...

Merhaba,

Cok tesekkur ederim cevabin icin. Kilo aldirdi mi incir-zeytinyagi? Kiloyu alir sonra geri veririm, o onemli degil de fazla kilo da gebelige engel oluyor, ondan soruyorum.

:)) Yok 6 aydır deniyoruz. 7. Süreç bugün başlayacak. Takviyeleri 3 aydır alıyorum.
Planı yaptık biz. :)
Bu ay yine denenecek.
Aralık'ta rahim filmi ve korunma.
Sorun çıkmazsa Ocak'ta doktorum da tamam derse aşılama.
Şubat pas.
Mart başı yine deneme.
Mart sonu pas.
Nisan sonu tüp, Mayıs da kabul edilirse tüp.
Tüp için kesinlikle Nisan sonu ya da Mayıs istiyorum ki tutarsa bebiş Kova burcu olsun :))

Bu arada adet periodum 23 güne düştü yumurtalar iğneyle erken olgunlaştığından. O yüzden bazı aylara iki regl denk geliyo. :)

Cok komik ben de burca gore deneme yapmaya calisiyordum :))) ama artik vazgectim. Ne olursa olsun diyorum, hem bebek hem de hamilelik saglikli olsun da...

Benim kizim koc, oglum terazi burcunda (ben terazi, kocam kova). Ben de ikizler ya da aslan olsun diye hayaller kuruyordum ama bu ay tutturursak basak olacak sanirim ve hatta annemin dogum gununde gelme ihtimali var :I

Neyse, saglikli olsun da isterse Subat 29'da dogsun. Fark etmez.

Cok komik ben de burca gore deneme yapmaya calisiyordum :))) ama artik vazgectim. Ne olursa olsun diyorum, hem bebek hem de hamilelik saglikli olsun da...

Benim kizim koc, oglum terazi burcunda (ben terazi, kocam kova). Ben de ikizler ya da aslan olsun diye hayaller kuruyordum ama bu ay tutturursak basak olacak sanirim ve hatta annemin dogum gununde gelme ihtimali var :I

Neyse, saglikli olsun da isterse Subat 29'da dogsun. Fark etmez.

Biz hala burç ayarlaması yapıyoruz. Eşimin de isteği öyle. Ben kova burcuyum, eşim koç, yükselenlerimiz terazi. Bu ay tutarsa ve 39 haftalık olursa aslan (hadi inş) , 40 haftalık olursa başak :/ Aralıkta rahim filmi çekilsin deme sebebimiz başak olmasın diye. Ocakta aşılama isteme sebebimiz terazi olsun diye. Böyle böyle ilerliyoruz. Sağolsun doktorum da bizle aynı kafada. :)) Sizin ailecek burçlarınız gayet iyi. Bizim tutturmaya çalıştığımız burçlar hep :)

Biz hala burç ayarlaması yapıyoruz. Eşimin de isteği öyle. Ben kova burcuyum, eşim koç, yükselenlerimiz terazi. Bu ay tutarsa ve 39 haftalık olursa aslan (hadi inş) , 40 haftalık olursa başak :/ Aralıkta rahim filmi çekilsin deme sebebimiz başak olmasın diye. Ocakta aşılama isteme sebebimiz terazi olsun diye. Böyle böyle ilerliyoruz. Sağolsun doktorum da bizle aynı kafada. :)) Sizin ailecek burçlarınız gayet iyi. Bizim tutturmaya çalıştığımız burçlar hep :)

Simdi aramizda basak burcu arkadaslar vardir, kimse yanlis anlamasin ama ne bileyim ben de herhalde aslan ya da terazi'yi basak'a tercih ederim. Simdi hesaplama yaptim eger bu ay hamile kalirsak dogum Agustos 28'e denk geliyor. Benim kizim neredeyse iki hafta gec dogdu. Oglan da tam gununde geldi. Belki bu onden gelirse aslan olur. Yani 39 ya da 38 haftalik olursa.

Ay ya da ne olursa olsun artik, bedenen ve zihnen saglikli, iyi huylu, uyuyan, yemek yiyen bebek olsun da (benim kizim hic uyumazdi) :)

Merhaba,

Cok tesekkur ederim cevabin icin. Kilo aldirdi mi incir-zeytinyagi? Kiloyu alir sonra geri veririm, o onemli degil de fazla kilo da gebelige engel oluyor, ondan soruyorum.[/QUOTE
Hayır canım zeytinyağında incir kilo aldırmıyor Demir, kalsiyum, fosfor, magnezyum, potasyum mineralleri, A, B1, B2 gibi vitaminleri içeriyor oldukça sağlıklı. Mutlaka dene derim. İbrahim Saraçoğlunun önerdiği kuru incir kürünü uygulamıştım o çok kilo aldırmıştı bana.
Zeytinyağında incirin hazırlanışını da tarif edeyim canım bir kuru inciri ortadan ikiye ayrıp küçük bir kavanoza koyup soğuk sıkım zeytinyağını üzerine geçene kadar dolduruyorsun ve ağzını kapatıyorsun sabah aç karnına tüketiyorsun sabah kavonozdan aldığın incirin yerine hemen bir tane daha koyuyorsun ve ertesi gün sabah tüketiyorsun bu şekilde devam ediyorsun zeytinyağıda yaklaşık 15 günde bitiyor azaldığında tekrar üzerine ilave ediyorsun. Buarada ben bir değil iki incir koyuyordum kavonoza birini ben birini eşim tüketiyorduk. Bir süre sonra eşim devam etmedi ama ben devam ediyorum. İşallah şifa olur canım :dua:

Simdi aramizda basak burcu arkadaslar vardir, kimse yanlis anlamasin ama ne bileyim ben de herhalde aslan ya da terazi'yi basak'a tercih ederim. Simdi hesaplama yaptim eger bu ay hamile kalirsak dogum Agustos 28'e denk geliyor. Benim kizim neredeyse iki hafta gec dogdu. Oglan da tam gununde geldi. Belki bu onden gelirse aslan olur. Yani 39 ya da 38 haftalik olursa.

Ay ya da ne olursa olsun artik, bedenen ve zihnen saglikli, iyi huylu, uyuyan, yemek yiyen bebek olsun da (benim kizim hic uyumazdi) :)

Başak kötü burç diye değil ki evde uyuşmazlık çıkar diye. Ana dağınık, baba dağınık yazık çocuk delirmesin :)) Kova olsun diye isterken erken doğar da Oğlak olursa mesela yine problem. Eşimin de benim de geçmişte özel hayatta ve iş hayatında sorun yaşadığı herkes oğlak. Öyle bişi olursa çocuğu camiye bırakırız diye kafa buluyo benle ajshsh

Başak kötü burç diye değil ki evde uyuşmazlık çıkar diye. Ana dağınık, baba dağınık yazık çocuk delirmesin :)) Kova olsun diye isterken erken doğar da Oğlak olursa mesela yine problem. Eşimin de benim de geçmişte özel hayatta ve iş hayatında sorun yaşadığı herkes oğlak. Öyle bişi olursa çocuğu camiye bırakırız diye kafa buluyo benle ajshsh

Inanamiyorum, benim de engellemeye calisacagim bir burc varsa o da oglaktir. Hayatimda kim olduysa oglak burcu, anlasamadim (bir kisi haric). Bir de pek bir sıkıcı oluyorlar.

Ben de cok duzenliyimdir, daginikliga katlanamam. Benim burcum terazi, yukselenim akrep ama ay basak burcunda miymis ne ben dogdugumda, belki onu etkisidir. Ya da babamin, asker gibiydi evde biz kucukken cunku.

Kusura bakmayin burayi burc muhabettine cevirdik :)

Son düzenleme:

Sizin bu ay tutarsa yaklasik dogum tarihini ne zaman diye veriyor? Benimkisi Agustos 28 (40.hafta), ufff annemle ayni gune gelmesin de artik bittik yani oyle birsey olursa.

Sizin bu ay tutarsa yaklasik dogum tarihini ne zaman diye veriyor? Benimkisi Agustos 28 (40.hafta), ufff annemle ayni gune gelmesin de artik bittik yani oyle birsey olursa.

23 Ağustos diyo benim 40 hafta için. Tam sınırdaki gün. :)

Adet döngüsüne göre hesap birkaç gün değişiyor. Standart hesaplama 28 günde bir adet gören birine göre hesaplanıyor ama ben 23 günde bir görüyorum.
Pratik hesaplama son adet tarihinin üzerine 7 gün ekleyip 3 ay gerideki ayı baz alma şeklinde.

X