- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
senellaa bence de ikinciye yumurtluyosun madem tesler boyle niye degerlendirmiyosun şekerim :)
Ben 21 ve 25 Kasim hangisi goremedim ama bana ikinciye yumurtlama olmustur gibi geldi. Acaba hamilelik durumda ovulasyon testleri pozitif oluyor mu? Ben dusuk yaptiktan sonra "ovulasyon testi kullanma, yalanci pozitif alirsin," demisti doktor. Bosuna umitlendirmek istemem ama...
Her ne ise umarim hayirli olmustur :)
Hamilelik durumunda köyü oluyor. Ben denedim doğru o. Ama bende gebelik negatif.
Bence yeni bir yumurtlama durumu var. Boş geçmeyin. :) Bende ovulasyon testleri hiç yanılmadı. Ne diyosa o.
Geçtim boş arkadaşlar :) dün hadi koyu madem yapayım dedim. Bir ahşap lukensim vardı ona vernik atayim dedim. Sprey vernik varmış bir milyoncuda neyse alalım dedim. Eşimin eline verdim sıktı bitirdi evi bir gaz sardi. Icinde ne gazi varsa. Her tarafi actik. Öksür öksür zehirlenicem diye o is yatti :)) Bugun niyet ettim babam aksamustu aradi size gelicem Allah Allah annemle kavga etti bizde mi yaticak acaba o zaman bugün ki planda iptal. :) yatmadı adam gitti ama benim modum kaçtı. Akşam üstü yaptığımda koyu çıktı bu kadar lh pik yapmaz yumurtlama olsa.