İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhaba!

Anne olma yolundaki mecaranizda bol sans diliyorum :) Insallah bir sene icinde bebegini kollarina alirsin.

Ari sutunu katkisiz bicimde tuketmeye calisin. Bu cam kapsullerin icinde gelenlerde portak suyu vs gibi bir suru gereksiz sey var ve ari sutu sadece %9 seviyesinde. Biraz daha pahali ama katkisiz ari sutu alin sabah aksam yarim cay kasigi yiyin. Benim esim aricilik da yapiyor, onu soylediklerinden aktariyorum. Katkili ari sutunun hic bir etkisi kalmiyor diyor.
Merhaba, arısütü cam da satılanlar birçok kişi fayda sağladığı için aldım bende, özellikle kulnananlar var, suya katılarak içiliyor yada meyvesuyu eğer bildiğimz marka varsa bana yazarmısınız onu da araştırabilirim
bu arada güzel dileklerin için teşekkürler ümid ediyorum buraya yazan arkadaşlar ve ben de en yakın zamanda bir netice alırım okunan sela, yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Selam kızlar..

tüp bebek bölümünde paylaşmıştım..ama burası tam yerinde sanki..
bende 41 yaşındayım Şubar 28 de 41 de bitecek..
16 yaşında bir oğlum var.. şuan ikinci bebek düşüncesindeyim..yaklaşık 6 aydır deniyorum.. ama yok.. Ankara'da bir doktor ismi lazım diil..eşime direk senin karının çocuğu olmaz dedi.. tüp bebek de mi olmaz deyince, hayır olmaz çünkü yumurtalığı yok, dedi.
çok üzüldük çok :KK43: tek söz etmeden iş yerlerimize gitmek üzere ayrıldık. tüm gün tek söz konuşmadık :KK43: ama inancımız tam Allah büyük. sonra tüp bebek merkezine gittik.. ilaçlarla iğnelerle tam 6 yumurta oldu. hemen toplayalım dediler. toplama işlemi yapıldı anestezi ile.. hemen de sonuç çıktı..hepsi kalitesiz yoksa donduracaktı.. bir daha deneyecekti riske atmamak için.. çok üzüldüm :KK43:(( şimdi ise ilaç tedavisine başladı.. adette olmuyordum yaklaşık 1 yıldır. tam kan istedi.sonuçlar normal hepsi.vitamin testi de yaptırdım onu haftaya alcam.. bu arada adet oldum ilaçlarla..2 gün sürdü şükürler olsun.
adet bitimi ertesi hsg çekildi çok canım yandı :KK43: ona daha bakılmadı. sonuç nasıl bilmiyorum.cd bende..ilaç redavisi bitince hepsi ile tekrar bir kontrole gideceğim.. bana yazdığı ilaçlar; omepaQ10, ginera, duphaston,bıosteron,folik asit.. ben de inofolic aldım daha yeni bu arada ona başladım. ginera 21 gün kullanacağım..8 aralık bittiği gün ve ben o gün tekrar gideceğim işte hepsi ile birlikte.
çok endişeliyim dilerim Rabbim sizi de beni de sevindirsin..dilerim buradan müjdeleriz birbirimizi.

Selam kızlar..

16 yaşında bir oğlum var.. şuan ikinci bebek düşüncesindeyim..yaklaşık 6 aydır deniyorum.. ama yok.. Ankara'da bir doktor ismi lazım diil..eşime direk senin karının çocuğu olmaz dedi.. tüp bebek de mi olmaz deyince, hayır olmaz çünkü yumurtalığı yok, dedi.
çok üzüldük çok :KK43: tek söz etmeden iş yerlerimize gitmek üzere ayrıldık. tüm gün tek söz konuşmadık :KK43: ama inancımız tam Allah büyük. sonra tüp bebek merkezine gittik.. ilaçlarla iğnelerle tam 6 yumurta oldu. hemen toplayalım dediler. toplama işlemi yapıldı anestezi ile.. hemen de sonuç çıktı..hepsi kalitesiz yoksa donduracaktı.. bir daha deneyecekti riske atmamak için.. çok üzüldüm :KK43:(( şimdi ise ilaç tedavisine başladı.. adette olmuyordum yaklaşık 1 yıldır. tam kan istedi.sonuçlar normal hepsi.vitamin testi de yaptırdım onu haftaya alcam.. bu arada adet oldum ilaçlarla..2 gün sürdü şükürler olsun.
adet bitimi ertesi hsg çekildi çok canım yandı :KK43: ona daha bakılmadı. sonuç nasıl bilmiyorum.cd bende..ilaç redavisi bitince hepsi ile tekrar bir kontrole gideceğim.. bana yazdığı ilaçlar; omepaQ10, ginera, duphaston,bıosteron,folik asit.. ben de inofolic aldım daha yeni bu arada ona başladım. ginera 21 gün kullanacağım..8 aralık bittiği gün ve ben o gün tekrar gideceğim işte hepsi ile birlikte.
çok endişeliyim dilerim Rabbim sizi de beni de sevindirsin..dilerim buradan müjdeleriz birbirimizi.

Merhaba,

Burda herkese soyledim, size de soyleyeyim. Benim kuzenim hic beklemedigi anda 40 yasinda hamile kaldi. Hic bir sey icin gec degil. Burda konusulan bazi takviyeler var, ki doktorun da yazmis, onlari kullan. Ozellikle Q10 + Omega 3 olani.

Fazla kilonuz varsa o da etki ediyor. Ben yine oturup iki dilim cikolatali ekmegi goturdum az once ama su adetim gelsin ve gecsin kilo vermeye calisacagim. 2-3 kilo verip bile faydasini gorenler var (fazla yaglar hormon salgiliyor ve bu da hamile kalmayi engelliyor).

Burdaki herkes bir, bir bucuk sene icinde bebeklerini kollarina alacak. Goreceksiniz.

Sevgiler,

Selam kızlar..

Bu arada doktorunuz da ne kadar kabaymis. Agac kabugu gibi, hissiz adam. Benim burda bir jinekologum vardi, adam robot gibiydi. Hamileyken sonlara dogru kontrol esnasinda kanamaya sebep olmustu da biraktim sonra. Boyle tipleri gorunce birak herseyi gir tip fakultesine, doktor ol, hem insan hem doktor nasil olunur goster diyor icimden bir ses...

Selam kızlar..

Canım RAbbim emekleri zayi etmesin.. İnşallahh olur yaa...

Bu arada doktorunuz da ne kadar kabaymis. Agac kabugu gibi, hissiz adam. Benim burda bir jinekologum vardi, adam robot gibiydi. Hamileyken sonlara dogru kontrol esnasinda kanamaya sebep olmustu da biraktim sonra. Boyle tipleri gorunce birak herseyi gir tip fakultesine, doktor ol, hem insan hem doktor nasil olunur goster diyor icimden bir ses...
göstersene.. hiç bir şey için geç değildir :rapci:

Ben araştırmıştım bunu aylar önce.
İçinde şöyle diyor.
EPA: 300 mg, DHA: 230 mg + 100 mg da koenzim vardı. Koenzim miktarı yeterli ancak omega 3 değerleri orantısız.
Gebelik öncesinde en lazım olan şey dha. O da bir tablette en az 500 mg olmalı. Beyin ve sinir sistemi gelişimi için dha önemliyken, kalp sağlığı vs için epa önemli. Gebelik için önerilen oran mesela şu: 500 mg dha, 200 mg epa.

Peki ne alayim bunları içeren. Omega 3 ilacım yok şu an. Diğer multivitamin Previt Positive bu nasıl peki. Bir sebile ölmez diye bir tanınmış bir kadın var. Ben ilk gördüm youtube de izledim. Bir kac defa tüp bebek yapmış. Olmamış birinde ikizleri 5 aylık kaybetmiş. Sonra vazgeçmiş normal yolla hamile kalmış vitamin kullanmış buraya ekliyorum. Bunların içeriğine dr bakarmisin. Videoyu izleyin fırsatınız varsa.

Eklentiler

• Screenshot_20181019-205250_YouTube.jpg
    Screenshot_20181019-205250_YouTube.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 89
Peki ne alayim bunları içeren. Omega 3 ilacım yok şu an. Diğer multivitamin Previt Positive bu nasıl peki. Bir sebile ölmez diye bir tanınmış bir kadın var. Ben ilk gördüm youtube de izledim. Bir kac defa tüp bebek yapmış. Olmamış birinde ikizleri 5 aylık kaybetmiş. Sonra vazgeçmiş normal yolla hamile kalmış vitamin kullanmış buraya ekliyorum. Bunların içeriğine dr bakarmisin. Videoyu izleyin fırsatınız varsa.

Videoyu akşam izlerim canım.
Dün doktorumun bahsettiği omega 3 ve antioksidan ikilisinden oluşan Astalife adlı takviyeyi araştırdım. İçindeki dha miktarı çok iyi 500 mg dha var. Ek tablet olarak astaksantin var 16 mg. O da önemli bi antioksidandır. Balık yağının kaynağını öğrenmek için firmaya mail attım. Cevaplamışlar sağ olsunlar. Cevap şu:

Merhaba,
Balık yağı kaynağı Atlantik okyanusudur. Küçük balıkların gövdesinden elde edilmektedir. Alman BASF kökenli ve standardizasyonundadır.

Ürün Gıda Tarım Bakanlığı onaylı üründür. Türkiye'de birçok üniversite ve önde gelen tüp bebek merkezlerinde ürünümüz kullanılmakta olup ürünle ilgili kanıtlı klinik çalışmalar yer almaktadır.

Sağlıklı günler dileriz.

Bi de Progeny F var içerik çok iyi, yok yok. Yanında ek olarak omega 3 tabletleri de var. Almanya çıkışlı o da. Onlara da mail attım balık yağı ile ilgili. Cevap bekliyorum.

Progeny M ile birlikte alınabilir aslında o çift olarak fayda gören çok olmuş.

Koenzim konusunda araştırmalarım devam ediyo çünkü niyeyse koenzim tabletletleri hep titanyum dioksit içeriyo. Ama ben içmeye devam ediyorum. Titanyumdan kaçış yok zaten. Leblebide bile var. :/

Listede gördüğüm krill yağı yukarda omega 3e ilave etmişler dediğim astaksantin denen antioksidan işte. Kırmızı ve kabuklu deniz canlılarına kırmızı rengi veren maddenin adı.
Bence omega 3ümüzü bulduk.
Koenzim olarak da solgar ın ubiquinol ürününü alabiliriz 100 mg. yeterli.
Multivitamin araştırmalarım devam ediyor. Demir, D vitamini ve B vitamini grubu da önemli çünkü. D vitamini eksikse hamile kalınamıyor mesela.

Vitamin patlaması olmuş burda:) Prowomen vitaminimden vazgeçmem :))) Eşime de promen-K almak lazım aslında. Bal+polen+arısütü+propolis karışımımızdan yiyor eşim de. Keçiboynuzu özünü sevmedi hiççç

DSC_1301.JPG
DSC_1302.JPG

Progeny F'te de titanyum dioksit var. :KK43: Halbuki bunun normal tabletlerini biz içelim,omega 3 tabletlerini de eşlerimize içirelim, kendimiz de 500 dha lık olan takviyeyi içeriz diyecektim.

Titanyum dioksit konusunda yeni araştırmalar yapayım ben. Belki de basının abartmasıdır.

Vitamin patlaması olmuş burda:) Prowomen vitaminimden vazgeçmem :))) Eşime de promen-K almak lazım aslında. Bal+polen+arısütü+propolis karışımımızdan yiyor eşim de. Keçiboynuzu özünü sevmedi hiççç

:)) Bacım prowomenın kutusundaki ya da prospektüsündeki ayrıntılı bilgi fotosunu atar mısın bana?

Listede gördüğüm krill yağı yukarda omega 3e ilave etmişler dediğim astaksantin denen antioksidan işte. Kırmızı ve kabuklu deniz canlılarına kırmızı rengi veren maddenin adı.
Bence omega 3ümüzü bulduk.
Koenzim olarak da solgar ın ubiquinol ürününü alabiliriz 100 mg. yeterli.
Multivitamin araştırmalarım devam ediyor. Demir, D vitamini ve B vitamini grubu da önemli çünkü. D vitamini eksikse hamile kalınamıyor mesela.

Maşallah ya burda bir cevher var. Anladığım kadarıyla krill olan omega yi alalim. Burdaki solgar q enzimi alicaz birde di mi. Peki bu selenyum muhabbeti.

Cikiyorum ışten akşam gelicem buralar. Benim vitaminin içeriğine bakmadın atayim içerik kismini

Maşallah ya burda bir cevher var. Anladığım kadarıyla krill olan omega yi alalim. Burdaki solgar q enzimi alicaz birde di mi. Peki bu selenyum muhabbeti.

Cikiyorum ışten akşam gelicem buralar. Benim vitaminin içeriğine bakmadın atayim içerik kismini

Baktım previt positive içeriğine. Vitamin mineral içeriği iyi ama tatlandırıcı ve titanyum dioksit var mı bilgi bulamadım. o kutunun üzerinde ya da içinde yazıyodur.

Titanyum dioksit çoğu tablette var. O yüzden kaçış yok onu elemekten vitamin kalmadı :)) zaten yediğimiz undan diş macunumuza kremlere kadar özellikle beyaz olan her şeyde var. Antioksidanlarımızla onları atarız heral bünyeden :) bi de sülükle atılıyomuş öyle bişi okudum ajajshs

Kullandığın vitamine devam edebilirsin bence. Bitince north vital ya da progeny f alabilirsin.
Ek olarak astalife (balık yağı) ve solgar ubiquinol. :KK66:

Baktım previt positive içeriğine. Vitamin mineral içeriği iyi ama tatlandırıcı ve titanyum dioksit var mı bilgi bulamadım. o kutunun üzerinde ya da içinde yazıyodur.

Titanyum dioksit çoğu tablette var. O yüzden kaçış yok onu elemekten vitamin kalmadı :)) zaten yediğimiz undan diş macunumuza kremlere kadar özellikle beyaz olan her şeyde var. Antioksidanlarımızla onları atarız heral bünyeden :) bi de sülükle atılıyomuş öyle bişi okudum ajajshs

Kullandığın vitamine devam edebilirsin bence. Bitince north vital ya da progeny f alabilirsin.
Ek olarak astalife (balık yağı) ve solgar ubiquinol. :KK66:

Bu kadının kullandığı krill olan balık yağı o iyi değil mi? En son yazdığını mi alayim yani Astalife olan yani.

Bu kadının kullandığı krill olan balık yağı o iyi değil mi? En son yazdığını mi alayim yani Astalife olan yani.

Astalife'ın içinde dha ile birlikte var krill yağındaki madde. Ayrıca alma yani. :KK66:

Astalife'ta hem krill yağı hem balık yağı var. Üstelik içindeki miktarları da iyi. Ben de ondan alacağım benimki bitince. Taksitle satan bi yer olsa bari :KK70:

X