sen ne diyorsun okur-yazar olmayı bırak ordinaryüs profesöre adayız hepimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne diyorsun okur-yazar olmayı bırak ordinaryüs profesöre adayız hepimiz
ay bugun doktor esimin d vitaminini dusuk buldu. ben kafama gore ona bir doz baslamistim.ama yeterli olamamisim. ben yapamamisim diye doktora devrettim hastayi kizlar :)sen ne diyorsun okur-yazar olmayı bırak ordinaryüs profesöre adayız hepimiz
Aynen canım
Arada doktor da baksa iyi olur tabi canımay bugun doktor esimin d vitaminini dusuk buldu. ben kafama gore ona bir doz baslamistim.ama yeterli olamamisim. ben yapamamisim diye doktora devrettim hastayi kizlar :)
ne kadar verdindi? :)) erkeklerde de düşük olabiliyor demek ... ben hep kadınlara özgü diye düşünüyordumay bugun doktor esimin d vitaminini dusuk buldu. ben kafama gore ona bir doz baslamistim.ama yeterli olamamisim. ben yapamamisim diye doktora devrettim hastayi kizlar :)
Arada merdane göster o zamanşişiriyor işte
ben de senin gibi düşünüyorum acaba benim de ondan mı olmuyor diyorumişte böyle demeyeceksin bir tek kendime getiremiyorum gibi...
ben şanslıyım, benim işim de düzgün gider, istediklerim olur...
benim 2. bebeğim olsun çalışmayacağım diyorum evde yaşımı beklerim artık diyorumm ondan mı gelmiyor acaba bebiş:)
Ama cidden artık insanlar okuduğunu ve duyduğunu anlayabiliyor.selam kizlar
yarin doktora gidiyorum aldim kagit kalemi elime soru hazirliyorum. sanki 3. tedaviyi konusmak ve planlamak icin degil de kadini sinav yapmaya gidiyorum :)
bilmem ki ondan mı olmuyor... işte hep bahsediyoruz ya olanlar bir mucizeymiş biz sonradan fark ettik... 40 sebep bir araya gelecek de olacak.. ama bir taraftan da umudum sağlam.. oldu yine olur diyorum en nihayetinde mayıstaki kürtajla sonlanan gebeliğimde de 39 yaşındaydım...ben de senin gibi düşünüyorum acaba benim de ondan mı olmuyor diyorum
haklısın canımda ben bölüm sekreteri olarak çalışıyorum yazı yazmaktan konuşmaktan bıkıyorum bazen.Ama hem okur hem yazar olman lazım canım, öyle daha çok tadı çıkıyor
Önceleri öyle olur:)Benim sabah akşam 6 aylıkta sabitlendi artıkamaan uğraşırsan uzar gider... gerçi genelde akşamları insanlar şişiyor sanırım.. akşam 5 aylık sabah 2 aylık göbüşüm
gunde 40 damla baslamistim.. 17 cikmis. benim ilk tepkim biz sana ampul alalim,ayda bir ic oldu.doktor da ona benzer bir sey yazdi bence. daha almadik eczaneden.ama ayda bir kullanacaksin dedi.ne kadar verdindi? :)) erkeklerde de düşük olabiliyor demek ... ben hep kadınlara özgü diye düşünüyordum
O zaman tamam,kafa dinle burda sen, gözlerinle oku sadecehaklısın canımda ben bölüm sekreteri olarak çalışıyorum yazı yazmaktan konuşmaktan bıkıyorum bazen.
hastami doktora devrettim.isin kotusu kocam da pek sevmiyor hastane islerini. bir sikayeti varsa geliyor bana anlatiyor ve benden tedavi etmemi bekliyor :) yakinda sahte doktorluktan hapse dusecegim :)Arada doktor da baksa iyi olur tabi canım
40 damla ne yahu kendine yarım şişe adama 40 damla eziyet olsun diye mi 40 damlat dedin ampul iyi olur hadi bakalım geçmiş olsun... ben de benim son gittiğim dr.a gıcık oldum.. kutu ne ki bebekler için o 1 derece yükseltir ben ampul veriyorum dedi... sonuç bir çıktı 32 19 dan 32ye yükseltmişim bir kutuda:)gunde 40 damla baslamistim.. 17 cikmis. benim ilk tepkim biz sana ampul alalim,ayda bir ic oldu.doktor da ona benzer bir sey yazdi bence. daha almadik eczaneden.ama ayda bir kullanacaksin dedi.
.
Böyle konularda burda konuyu aç da birlikte değerlendirelimgunde 40 damla baslamistim.. 17 cikmis. benim ilk tepkim biz sana ampul alalim,ayda bir ic oldu.doktor da ona benzer bir sey yazdi bence. daha almadik eczaneden.ama ayda bir kullanacaksin dedi.
.
ayy demee.. bana hep nazar değdirdiler sende mide yok göbek yok diye diye... bakalım biraz mide de çıktı göbeğimi görmeliydin adet olacağım zaman.. 6 aylık resmenn.. patlayacak bombaydım nerdeyse.. neden o kadar şişer ki bi insan bu hormonlara noliy...Önceleri öyle olur:)Benim sabah akşam 6 aylıkta sabitlendi artık
Budur40 damla ne yahu kendine yarım şişe adama 40 damla eziyet olsun diye mi 40 damlat dedin ampul iyi olur hadi bakalım geçmiş olsun... ben de benim son gittiğim dr.a gıcık oldum.. kutu ne ki bebekler için o 1 derece yükseltir ben ampul veriyorum dedi... sonuç bir çıktı 32 19 dan 32ye yükseltmişim bir kutuda:)