ben her gun damla damla icmekten cok yoruluyordum malum usengec insanim. pazartesi yarim sise iciyorum oluyor bitiyor :)
cok endiselenmis olmalisin. benim miyomlarim varken de yuksek cikmisti ama 50 gibi. biz de cok endiselenmistik cunku annem yillardir kanserle ugrasiyordu. hikaye de iyi huylu miyom ile baslamisti. ama doktor ya adet zamaniyla ilgili ya da cikolata kisti demisti.testi adete gore tekrarladi normal cikti. anneme de sizin turunuz anne kiz arasinda gecen turlerden degil demisti. bana ameliyatimi
tup bebek uzmani bir jinekologun yapmasi oneriliyordu. ama ben de onkoloji ihtisasi olan bir doktor istiyordum. neyse ki sonunda tup bebek uzmani bir onkolog yapti ameliyatimi.
sagdakiler catlamis demisti ya ondan soldan geliyor dedim canim. ama muayenede berbatti sol yumurtaligimin agrisi. hic bu kadar acimamistir herhalde. saga baktiginda bir agri duymuyordum. tabii ben o an solda sayi fazla
gorumcem iskenderunda benim de babama zeytinyagi,nar eksisi, salca yollar surekli.ama etini maalesef kasaptan almak zorunda kalir babam. buradaki etler saman gibi hic sevmiyoruz. mecbur yiyoruz ama herseyin tadini bozuyor sanki. bir de iskenderunlu birisi icin kriter cok yuksek oluyor. yapilan seyler yeniyor ama hep bir iskenderun aniliyor :) ben orada yasasam obez olurum herhalde. halka tatlinin kilo ile alindigi, doneri ile rahat iki kisinin doydugu bir memleket iste :)