• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

bence bunlar cocuk.. yani kategori disi.. yasli hissetmemek icin gormezden geliyorum. yoksa gozlerim kanadi :) kim bunlar yaaahah,ben yasli degilim yahahaha diye bagirdigimizi dusunemiyorum. kategori disi bu gencler deyip gecmek en guzeli :)
Orda baya küçük görünüyorlar cidden bazı resimlerde baya bildiğin koca adam:)
Büyük oğlum ve kız arkadaşı, demiştin ya düğününü görmeden kendimi yaşlı hissetmem diye:)

panic_attack panic_attack ustunde calisilan testlerinden haber var mi? yoksa calismalar tum hizi ile devam mi ediyor? lh ve fsh beraber cikmiyor mu yahu hic anlamadim.

Bence hepsi aynı gün çıktı da online sistemde sıkıntı var. Başka bi tanıdıkta da sonuç yazmıyomuş hala. Direkt hastaneden gidip almam lazım. İlk defa böyle oluyo valla. Normalde daha önceki tüm testlerimi, gebelik testlerimi vs 1 saat sonra netten öğreniyodum. Hsg görüntülerimi de gördüm korku filmi gibi valla. :bicak:

Bence hepsi aynı gün çıktı da online sistemde sıkıntı var. Başka bi tanıdıkta da sonuç yazmıyomuş hala. Direkt hastaneden gidip almam lazım. İlk defa böyle oluyo valla. Normalde daha önceki tüm testlerimi, gebelik testlerimi vs 1 saat sonra netten öğreniyodum. Hsg görüntülerimi de gördüm korku filmi gibi valla. :bicak:
hadi amh bazen kendileri bakmiyor dis laboratuvar oluyor gec gelebilir ama fsh , e2 bu kadar gec cikmamali. dedigin gibo sistemsel bir sey muhtemelen. acaba arasan mail atmazlar mi sana?

Orda baya küçük görünüyorlar cidden bazı resimlerde baya bildiğin koca adam:)
Büyük oğlum ve kız arkadaşı, demiştin ya düğününü görmeden kendimi yaşlı hissetmem diye:)

Allaam biz de çocuğumuzun böyle fotoğraflarını görebilcez mi acaba. 60 yaşında belki. Aboooov vazgeçtim ben. :skandal::silah:

hadi amh bazen kendileri bakmiyor dis laboratuvar oluyor gec gelebilir ama fsh , e2 bu kadar gec cikmamali. dedigin gibo sistemsel bir sey muhtemelen. acaba arasan mail atmazlar mi sana?

Şahsın kendisine teslim ediyorlarmış. Maille ile ya da telefon ile bilgi vermiyolarmış. Gizlilik hat safhada. Pentagon peşimizde yani :KK59::confused:

panic_attack panic_attack hem 60'da ne varmış, oluruz da geçeriz de Allah'ın izniyle :spor:

He valla. Bu memlekette kafama bişi düşmezse, kaza kurşunu denk gelmezse veya trafiğe kurban gitmezsem niyetim bir asrı Ajda Pekkan olarak tamamlamak ama hayırlısı be gülüm :KK45:

He valla. Bu memlekette kafama bişi düşmezse, kaza kurşunu denk gelmezse veya trafiğe kurban gitmezsem niyetim bir asrı Ajda Pekkan olarak tamamlamak ama hayırlısı be gülüm :KK45:
Valla ben şimdi yeni evlenen veya ilk çocuğunu yeni doğuran arkadaşlarıma özeniyorum.
Bu yaşa gelmiş bir çocuk demek, artık kendi hayatını yaşamaya başlamış, senden oldukça uzaklaşmış,sanki hiç küçük olmamış gibi davranmaya başlayan yetişkinler demek.
Senin çocuğun olması onu hiç ilgilendirmiyor, böyle doğmuş sanıyorlar kendilerini:) tıpkı bizim kendimizi hiç bebek olmamış hissettiğimiz gibi..
Yani onun her halini hatırlayan sen ile, kendini yetişkin hisseden evladın arasında, bu dünyaya bakışta çok farklı açılar oluyor.
Ve sen,sanki bu kadar yıl hiç yaşanmamış gibi, evinize yetişkin bir misafir gelmiş gibi, artık onun özel alanları olduğunu kabul edip, onun dünyasını uzaktan izliyorsun.
Bu durum, 60 yaşındayken çok daha kabullenilebilir gibi geliyor bana:)
40 erken bunlar için:KK12:

Valla ben şimdi yeni evlenen veya ilk çocuğunu yeni doğuran arkadaşlarıma özeniyorum.
Bu yaşa gelmiş bir çocuk demek, artık kendi hayatını yaşamaya başlamış, senden oldukça uzaklaşmış,sanki hiç küçük olmamış gibi davranmaya başlayan yetişkinler demek.
Senin çocuğun olması onu hiç ilgilendirmiyor, böyle doğmuş sanıyorlar kendilerini:) tıpkı bizim kendimizi hiç bebek olmamış hissettiğimiz gibi..
Yani onun her halini hatırlayan sen ile, kendini yetişkin hisseden evladın arasında, bu dünyaya bakışta çok farklı açılar oluyor.
Ve sen,sanki bu kadar yıl hiç yaşanmamış gibi, evinize yetişkin bir misafir gelmiş gibi, artık onun özel alanları olduğunu kabul edip, onun dünyasını uzaktan izliyorsun.
her zaman oyle olmayabilir ya.. ben hatirliyorum annem 38 yasinda emekli olmustu ben de lisedeydim. gelir beni okumdan alirdi gezerdik tozardik cok guzel zaman gecirirdik. ben 38 yasinda kendimi alacagim okuldan herhalde :)

Yaaa duygulandimmm: ( ( kuzum buyuycek ve yabanci misafir gibi mi olucak evde..dogru dedin aslinda. Allah omur versin de yavrucuklarimiza.

Buarada masallah yakisikli ogluna canim Allah bahtini acik etsin :) Genc kayinvalide genc babanne olucaksin ))

Yaaa duygulandimmm: ( ( kuzum buyuycek ve yabanci misafir gibi mi olucak evde..dogru dedin aslinda. Allah omur versin de yavrucuklarimiza.

Buarada masallah yakisikli ogluna canim Allah bahtini acik etsin :) Genc kayinvalide genc babanne olucaksin ))
Hahhaah kayinvalide degil kaynana canim.. kiz anasi kayinvalide olur :-)

her zaman oyle olmayabilir ya.. ben hatirliyorum annem 38 yasinda emekli olmustu ben de lisedeydim. gelir beni okumdan alirdi gezerdik tozardik cok guzel zaman gecirirdik. ben 38 yasinda kendimi alacagim okuldan herhalde :)
Şimdi zaman değişti, herkes öyle artık, geç evleniliyor, bakma ben aşk kurbanı oldum:KK53:
Seviyorum da seviyorum ne var sanıyorsam evlilikte, pek hevesliydim:KK70:
Ben aslında direk olarak kendi oğlumdan bahsetmedim.
Demek istediğim, bu yaşta çocuğun olduğunda, henüz 40 yaşında otomatik olarak eski nesil oluyorsun.
Ve tabi ki kendini çok büyük sanıyorlar, dünya ellerinde, her istediklerini yapabilecek güç var falan, her genç gibi:)
:KK75:

ben simdi tatile gelince 6 yasindaki yegenimi aliyorum.arkadaslarimla bulusmaya gidiyorum bazen. surekli sunu asiliyorum, bak simdi ikimiz benim arkadaslarima gidiyoruz, ileride senin arkadaslarina gidecegiz :) bunu soyleyince bir sey demiyor cunku ona gezmek olsun.. ama bazen de annesiyle aliyiyoruz araya, arkadaslarimla bulusacam deyip anneyi teyzeyi ihmal etmek yok. bizimle oturup cayini kahveni iceceksin sonra nereye gidiyorsan gidecen diyoruz. bu onda ne cagristiyorsa 6 yasinda cocuk hayatini elinden aliyormusuz gibi bize atar yapiyor :)

Back