• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Benim bu duruma yorumum sebzeler de canlı :) kurban bayramında et hiç yiyemem ama onun harici ben de etçiyim, leşçiyim. Ya bu işte bir sınır da yok; süt içmek de ineği sömürmek, yumurta yemek tavuğun yavrusunu yemek, öte yandan doğada herşey canlı.. ben çok bu konulara girmeden gayet etçi bir şekilde besleniyorum.
Her vejeteryanlık durumu sonradan bu düşüncelerle edinilmiş bir şey mi, yoksa neredeyse doğuştan etten tiksinen vejeteryanlar da var mı acaba?

Brokoli yiyip 90 yaşına kadar yaşayacaksam erken öleyim daha iyi derim ben de :) sebze yerim ama yemem gerektiği için. Beni bana bıraksalar hiç bir sebzeyi yiyeceğimi sanmıyorum :)
Egeliyim ben ota da sebzeye de bayilirim :)
Semizotu, isirganotu, ebegumeci, cibes, ispanak, brokoli, pirasa... Allahiiimmm ot ve sebze sevilmez mi yaaa :)

Valla burçlarda cidden öyleymiş yani yaş ilerledikçe artık tamamen yükselen burcun etkisine giriyormuşsun:)
Kan gruplarında da öyleyse demek:KK70:
Ben 30 yaşından itibaren akreplerin yüz karası oldum:KK70:
Sessiz sakin, evcimen akrep mi olur ya:confused:
E ben yayım son bir aydır hava soğuk diye sadece markete ve hastaneye gidiyorum. Onun harici hep evdeyim. Asosyal yay olur mu? İşte ben oldum :) bahanem de hava soğuk. Sanki hava ilk defa soğudu bu yaşıma kadar :)

Semizotu, isirganotu, ebegumeci, cibes, ispanak, brokoli, pirasa... Allahiiimmm ot ve sebze sevilmez mi yaaa :)
Ben de etçil bir 0 grubu olmama rağmen sebzeyi severim, son yıllarda, sağlıklı olduğunu daha bir önemsediğimden sanırım, daha çok seviyor gibiyim

Ben de ot seviyorum ama bağda bahçede.. benim hoşlanmadığım tencerede ot :) ama eskiden daha fenaydım şimdi iyi kötü bir şeyler yiyorum.

Ben de etçil bir 0 grubu olmama rağmen sebzeyi severim, son yıllarda, sağlıklı olduğunu daha bir önemsediğimden sanırım, daha çok seviyor gibiyim
Kesinlikle canim.
Ot sebze iyidir :)
Ben eti de severek yiyorum ama cok sIk degil. Icim sıkılıyo ardarda yersem, gozum gonlum hemen yesil ariyo :)

E ben yayım son bir aydır hava soğuk diye sadece markete ve hastaneye gidiyorum. Onun harici hep evdeyim. Asosyal yay olur mu? İşte ben oldum :) bahanem de hava soğuk. Sanki hava ilk defa soğudu bu yaşıma kadar :)
Cidden ya, millet nerdeyse yüzümü unutacak, dışarı çıkmak, hele ki birini ziyarete gitmek çok büyük bir iş halini aldı, rahatlık düşkünlüğü mü ki bu :KK75::kahve:
Nerelerdesin diyenleri hiç duymuyor gibiyim:KK47::)

Cidden ya, millet nerdeyse yüzümü unutacak, dışarı çıkmak, hele ki birini ziyarete gitmek çok büyük bir iş halini aldı, rahatlık düşkünlüğü mü ki bu :KK75::kahve:
Nerelerdesin diyenleri hiç duymuyor gibiyim:KK47::)
Neredesin sorusunun cevabı basit.. kendimle başım belada oturuyoruz karşılıklı diyorum ben de :) yarın arkadaşımla buluşacağım mesela. Ama mecbur buluşacağım . Hava da soğuk değil. Yağmur da yağmıyor :)

Bende düzenli meme ultrasonu ve troid ultrasonu yaptırırım. Yani bazen doktorun istemesine de gerek kalmaz ultrason çeken doktorum da sabit olduğu için kafama göre gider yaptırırım. Çekerken de gördüklerini gayet güzel açıkladığı için tatmin olmuş şekilde eve giderim :)
Endokrin de her geldiğimde giderim ama onun süreçleri biraz yoruyor dar zamanda diye arada dahiliyeci ile çözüyorum işlerimi :)
Küçük oğlum hipertiroid hastası olduğundan geçen yaz tiroid ultrasonumu yaptırdım, normal çıktı.
Diğer tarafları da ihmal etmemek gerek aslında, ne güzel ne var ne yok baktırmışsın

Küçük oğlum hipertiroid hastası olduğundan geçen yaz tiroid ultrasonumu yaptırdım, normal çıktı.
Diğer tarafları da ihmal etmemek gerek aslında, ne güzel ne var ne yok baktırmışsın
Ne kadar erken başlamış troid oğlunda. Nasıl değerleri peki.. bizim ailede rutin kontroller önemsenirdi orada çıkan bir şeyler sonucunda da diğer doktorlarla ilişkilerin başlıyor ister istemez. Hatta çocukken hayalim hasta olup hastaneye yatmaktı.çünkü hastanede yatan çocuklara oyuncak geliyordu :) Annem hemşire olduğu ve çocuk doktorumla aynı hastanede çalıştığı için bazı şeyler hastalık bile olmadan çözülürdü. Hayale bak ya tam manyaklık :)

Benim bu duruma yorumum sebzeler de canlı :) kurban bayramında et hiç yiyemem ama onun harici ben de etçiyim, leşçiyim. Ya bu işte bir sınır da yok; süt içmek de ineği sömürmek, yumurta yemek tavuğun yavrusunu yemek, öte yandan doğada herşey canlı.. ben çok bu konulara girmeden gayet etçi bir şekilde besleniyorum.

Evet veganlığa geçişte hastanelik oldum zaten. Benim empati sınırım yok. O yüzden delirmemek için bunları düşünmemeye çalışma terapisi aldım. :/ Dünyadaki düzenden şikayetçiyim ama dilekçe yazacak bi merci yok. Varsa diğer tarafta beni tanırsınız. Büyük arıza çıkarıcam çünkü. :))

Evet veganlığa geçişte hastanelik oldum zaten. Benim empati sınırım yok. O yüzden delirmemek için bunları düşünmemeye çalışma terapisi aldım. :/ Dünyadaki düzenden şikayetçiyim ama dilekçe yazacak bi merci yok. Varsa diğer tarafta beni tanırsınız. Büyük arıza çıkarıcam çünkü. :))
Düşünmemeyi öğrendiysen bravo sana. Çok düşünenin çok derdi olur derler.. dertlerinin son bulması sana bağlı :)

Ne kadar erken başlamış troid oğlunda. Nasıl değerleri peki.. bizim ailede rutin kontroller önemsenirdi orada çıkan bir şeyler sonucunda da diğer doktorlarla ilişkilerin başlıyor ister istemez. Hatta çocukken hayalim hasta olup hastaneye yatmaktı.çünkü hastanede yatan çocuklara oyuncak geliyordu :) Annem hemşire olduğu ve çocuk doktorumla aynı hastanede çalıştığı için bazı şeyler hastalık bile olmadan çözülürdü. Hayale bak ya tam manyaklık :)
Benim de erkek kardeşim kalp ameliyatı oldu, (halk arasında doğuştan kalbi delik denilen olay)
benden sadece 14 ay küçük olduğu için sanırım, ben de hastalığın ne olduğunu tam ayırt edemiyordum ve bütün ilgi onda olduğu için hasta olmayı isterdim hep:)
Oğlum 9,5 yaşından beri yani 1,5 yıldır ilaç kullanıyor, 11 yaşında şu an.
6 yaş civarı kilo azlığı sebebiyle yapılan rutin tahlilde tsh çok düşük çıkmış ve ilaçsız takip edilmişti.
Sonra tsh da düzeldi ama birkaç yıl içinde aniden tiroid bezinde büyüme ve aşırı sık tuvalete çıkma şikayetiyle tekrar tahlil yapıldığında değerleri çok kötü çıkınca bir hafta fakültede yatırmışlardı.
Çünkü hipertiroid bütün vücutta hiper bir aktiviteye sebep olduğundan, nabız 150'ye çıkmış.
Birkaç ay nabız yavaşlatıcı ilaç da kullandı, şimdi iyi çok şükür ama tiroid baskılayıcı ilaca devam tabi ki
14 Şubat sevgililer gününde kontrolümüz var yine, 14 Şubat'ı hastanede geçiricez:)
Aynı zamanda göz bulgusu da oluşabileceği için göz kontrolü de var Perşembe günü, yani gün boyu hastanedeyiz (gözleri de normal çıkıyor çok şükür ama kontrol oluyor 6 ayda bir)

Son düzenleme:
Sen her şeyi beğenmezsin, seçicisin , o yüzden hoşuma gitti:dondurma::KK200:

Gız sen gomiklik yapcan da ben beğenmicem mi? Hemi de burçlu yükselenli. :)) :KK200:

Burda herkes ayrı komik yav.
Senin çaktırmadan hamile kalma planlarınla kocanı gömüşüne,
Marjo Marjo nun medyatiklerle ilgili laflarına,
can09e can09e plakalı Eminemin de sinirli, tripli, heyheyli ve üşengeçli hallerine çok gülüyorum.
Şu an aklıma gelenler bunlar. Ha bi de dün "ya spermle yumurta karışırsa" muhabbetlerine güldüydüm. :))

Gız sen gomiklik yapcan da ben beğenmicem mi? Hemi de burçlu yükselenli. :)) :KK200:

Burda herkes ayrı komik yav.
Senin çaktırmadan hamile kalma planlarınla kocanı gömüşüne,
Marjo Marjo nun medyatiklerle ilgili laflarına,
can09e can09e plakalı Eminemin de sinirli, tripli, heyheyli ve üşengeçli hallerine çok gülüyorum.
Şu an aklıma gelenler bunlar. Ha bi de dün "ya spermle yumurta karışırsa" muhabbetlerine güldüydüm. :))
:KK50::KK19:
Kafa dengi olmak böyle bir şey heralde:rapci::KK55::KK30:

Back