Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de dun sabah regl oldum.Günaydınlar
Ben de dün akşam oldum.. ne aşılama ne tüp düşünüyorum... hatta hormonlu spiral taktırayım diyorum
sen bakma canım bana umutlar marta :)Ben de dun sabah regl oldum.
Vazgecmeyeliiiim yaa hirmonlu spiral olmaasss :))
sen bakma canım bana umutlar marta :)
SaafffeeeeetttEmineeeaa..
Saafffeeeeettt
Hayirli olsun cnm. Bu yolda beraberiz inş bundan sonra. Ben de gecikmeden bir merkez bulmak istiyorum. Hangi merkezde tedavi gormektesinBenim tüp bebek tedavisi de Pazartesi günü aşılama ile sonuçlanacak muhtemelen. Vitaminli yumurta sendromu yaşıyorum. Kanalımın olduğu tarafta olgun iki yumurta var. Diğer tarafı bilmiyorum zAten önemli değil.Yarın tekrar kan ve ultrason bakılacak yarın karar verilecek.
sana kızmış bile olabilir drlar sevmez öyle şu bunu dedi bu bunu dediyiProfil fotondaki söze katılıyorum. :))
Bugün hormon tahlili için rastgele bi doktora gittim.
Adamın canı sıkılıyomuş zaar anam bi muhabbet bi espriler bişiler.
57 yaşında, 3 yıl önce menopoza girmiş bi kadın, yumurta nakliyle ikizlere hamile kalmış. Sağlıkla doğurmuş. "Niye yaşım geçiyo diyosun ki, 38 geç değil" dedi. Sonra önceki testlerime baktı. "Değerlerin güzelmiş ama bi tek amh düşük çıkmış. 1.71 çok vaktin yok demek" dedi. "Kendi doktorum gayet iyi olduğunu söylüyor ve önemsemiyor, hatta gereksiz bi test, ben diğer hormon değerlerini önemsiyorum diyo" dedim. Bişi demedi. "Ekleyelim yine de amh testini de" dedi. Sonra çıkarken dedi "bigün sizi bu hastanede bebeğinizle görücem." Sanırsın Sır Kapısı. Kutsadı mı elime düşecen mi demek istedi noldu anlamadım. :/
ben yurt disindayim tedavim burada devam ediyor. ama Turkiye deki doktorum , kalamis tup bebek merkezinde Tekzen Camlıbel. Turkiye de yasasam onunla denemek isterdim tup bebek tedavisini. sen de umarim en yakin zamanda bulursun aradigin doktoru.Hayirli olsun cnm. Bu yolda beraberiz inş bundan sonra. Ben de gecikmeden bir merkez bulmak istiyorum. Hangi merkezde tedavi gormektesin
sana kızmış bile olabilir drlar sevmez öyle şu bunu dedi bu bunu dediyi
amhyi gerçekten takmamak gerek .. 38 tabi ki geç değil işte diyoruz 45e kadar yolu var çevremizde bi sürü örnek var..
Ama seni şu açıdan takdir ediyorum.. olmasa da dünyanın sonu değil dediğin için..bunu başarabildiğin için... bu sonuçlar ne zaman çıkıcakmış.. devlet hastanesi mi?
he ya aynen o durumdayım ben de
hormon testlerini yeni mi yaptirdin anlamadim.. gecen kan ve idrar neden vermistin kafam karisti :)Profil fotondaki söze katılıyorum. :))
57 yaşında, 3 yıl önce menopoza girmiş bi kadın, yumurta nakliyle ikizlere hamile kalmış. Sağlıkla doğurmuş. "Niye yaşım geçiyo diyosun ki, 38 geç değil" dedi. Sonra önceki testlerime baktı. "Değerlerin güzelmiş ama bi tek amh düşük çıkmış. 1.71 çok vaktin yok demek" dedi. "Kendi doktorum gayet iyi olduğunu söylüyor ve önemsemiyor, hatta gereksiz bi test, ben diğer hormon değerlerini önemsiyorum diyo" dedim. Bişi demedi. "Ekleyelim yine de amh testini de" dedi. Sonra çıkarken dedi "bigün sizi bu hastanede bebeğinizle görücem." Sanırsın Sır Kapısı. Kutsadı mı elime düşecen mi demek istedi noldu anlamadım. :/
oyle bir sey mi var ya o zaman beni araniza kabul etmemeniz gerekirdiBen aşılama yaptıracağım, gruptan atacak mısınız beniigerçi aşılamada da doğal fizyolojik süreç devam ediyor, tüpte buluşuyor sperm ve yumurta.
Hmmm evet. O ismi de duymustum. Fiyat nedir bilgin var miben yurt disindayim tedavim burada devam ediyor. ama Turkiye deki doktorum , kalamis tup bebek merkezinde Tekzen Camlıbel. Turkiye de yasasam onunla denemek isterdim tup bebek tedavisini. sen de umarim en yakin zamanda bulursun aradigin doktoru.
Valla amh onemsiz diyen bir doktor neye dayanarak diyor acaba. Senin degerin cok dusuk degilmis ama dusuk olsaydi inemsiz demesi manasiz olurdu. Hangi doktora gittiysem (benim amh degeri cok dusuk. Seninkiyle kiyaslanamaz bile) bu yastan sonra bu amh degeri ile ne diye normal yoldan deniyorsun dedi. Hemen tupe basla dediProfil fotondaki söze katılıyorum. :))
Maalesef hiç bilmiyorum canım. Tekzen bey bana bu yaz tüp bebek önerdi ama orada tedavi olmayacağım için hiç fiyat konuşmadık. Çok iyi bilmiyorum ama tedavi için ön görüşmeler yapılmıyor mu merkezlerde? Belki bu şekilde bilgi alabilirsin.Hmmm evet. O ismi de duymustum. Fiyat nedir bilgin var mi