- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
Umarım test sonucu pozitif olur. Nefes darlığı salgı artmasını da ilk defa duydum can09e :))Anladım canım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım test sonucu pozitif olur. Nefes darlığı salgı artmasını da ilk defa duydum can09e :))Anladım canım:)
Teşekkür ederim, test yapmam sanırım adet günüm geçene kadar. Ufaktan adet öncesi sancı başladı gibi.Umarım test sonucu pozitif olur. Nefes darlığı salgı artmasını da ilk defa duydum can09e :))
En sevmediğim sancılar.. adetin ayak seslerimizin olmadığı bir dokuz ay istiyoruz... çok şey mi istiyoruz :)Teşekkür ederim, test yapmam sanırım adet günüm geçene kadar. Ufaktan adet öncesi sancı başladı gibi.
Balgami demedim nefes darligi ve salya artisi icin dedim. O anlamistir muhtemelen
hahahah çok komiksin...Nefes darlığı ve salya artışı bi köpek ya da yarasa tarafından ısırıldığınıza dalalettir. Herkes anlamıştır muhtemelen.
hahahah çok komiksin...
benim sizinki gibi yabancı kaynaklarım yok ama .. gebeliğin başından itibaren bu belirtileri yaşayan kadınlar var.. artan oksijen ihtiyacından, progesteron denen hormonu üreterek solunum sistemini hızlandırıp insana daha sık ve derin nefes aldırır, bunun sonucunda da nefes darlığı meydana gelebilir. benim doktorum da kalbimin hızlı attığını nefes almakta zorlandığımı söylediğimde normal ihtiyacın 2 katına çıkıyor demişti..
yooo ne sinirleneceem asıl sağa noldu da öyle 'herkes anlamıştır muhtemelen' deyip laf çarpıyoonnNoldu? Siğirlendinn.. (Dilber Koçarslanlı tonuyla)
yooo ne sinirleneceem asıl sağa noldu da öyle 'herkes anlamıştır muhtemelen' deyip laf çarpıyoonn
iyi kısmen oldu gibi bu defa ama pmsnin etikisiyleSeni gızdırmak için yaptım.
iyi kısmen oldu gibi bu defa ama pmsnin etikisiyle
şafak batangüneş ya da şafak 1 ne diyoonn seeeenn?Anam çen pms miçin? Kıjdın mı çeen?
Almış gene oyuncağını çarpıpduru iki gözümün çiçee.
şafak batangüneş ya da şafak 1 ne diyoonn seeeenn?
ben de yarin kontrole gidecegim. pek hareketli bir gun olacak bizler icin can09eHe ben de yarın hormon tahlili yaptıracam. İnşalla fsh msh falan yükselmemiştir.
Burdayım, yetiştim
Bacaklarini havaya kaldirmistir.
Yumurta ve spermin birbirine aşık olduğu, bu kararlarını da bir bebek haberi ile sana duyurdukları bir ovulasyon dönemi olur umarım :)Eveet bu ayın ovulasyonu da geldiii çattı.
https://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/adet-oncesi-17-gebelik-belirtisi.html
Hem salya artışını , hem nefes darlığını nedenleriyle beraber erken gebelik belirtisi olarak yazmışlar.