• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Nefes darlığı ve salya artışı bi köpek ya da yarasa tarafından ısırıldığınıza dalalettir. Herkes anlamıştır muhtemelen. :işsiz:
hahahah çok komiksin...
benim sizinki gibi yabancı kaynaklarım yok ama .. gebeliğin başından itibaren bu belirtileri yaşayan kadınlar var.. artan oksijen ihtiyacından, progesteron denen hormonu üreterek solunum sistemini hızlandırıp insana daha sık ve derin nefes aldırır, bunun sonucunda da nefes darlığı meydana gelebilir. benim doktorum da kalbimin hızlı attığını nefes almakta zorlandığımı söylediğimde normal ihtiyacın 2 katına çıkıyor demişti.. :işsiz:

hahahah çok komiksin...
benim sizinki gibi yabancı kaynaklarım yok ama .. gebeliğin başından itibaren bu belirtileri yaşayan kadınlar var.. artan oksijen ihtiyacından, progesteron denen hormonu üreterek solunum sistemini hızlandırıp insana daha sık ve derin nefes aldırır, bunun sonucunda da nefes darlığı meydana gelebilir. benim doktorum da kalbimin hızlı attığını nefes almakta zorlandığımı söylediğimde normal ihtiyacın 2 katına çıkıyor demişti.. :işsiz:

Noldu? Siğirlendinn.. (Dilber Koçarslanlı tonuyla) :işsiz:

Dün gece regl oldum, erken geldi bir de. Aslında normale döndü. 28 günde bir adet olurdum, 30-31 e çıkmıştı klomen+iğne tedavisi sonrası. 2 aydır kullanmıyorum hiçbirşey, normale döndü. Adetin 3. günü pazara denk geliyor, doktora söyleyeyim belki yarın çağırır. Aşılama deneyeceğiz bu ay, bakalım.

Back