Hadi hayirlisi. Pek anlamiyorum bu islerden. Fazla yorum yapamiyorum ama inşallah guzel haberler verirsinBu sefer ben yanılayım istiyorum ama mantığım iğnenin etkisi geçmemiştir daha diyo. Yeni uyandım. Eşim bi de predictor bulup gelecek birazdan. Zor tutuyorum kendimi. Şimdi altıma yapacam. :))
Sonuç ne olursa olsun çook heyecanlııııı:) 12.gün iğnenin etkisi geçer demişti doktorum.Bu sefer ben yanılayım istiyorum ama mantığım iğnenin etkisi geçmemiştir daha diyo. Yeni uyandım. Eşim bi de predictor bulup gelecek birazdan. Zor tutuyorum kendimi. Şimdi altıma yapacam. :))
Sonuç ne olursa olsun çook heyecanlııııı:) 12.gün iğnenin etkisi geçer demişti doktorum.
Kanda kesin çıkar, Kan testi mi yapsan:)Hem heyecanlı hem sinir bozucu. İğne olmamış olsam aha kesin hamileyim diyecem de bugün 10. Gün ve ikinci test de dünkü gibi aynı siliklikte çıktı. :/
Kanda kesin çıkar, Kan testi mi yapsan:)
Merhaba arkadaşım özelden gönderdim vitaminin adını işallah faydasını görürsün yalnız sende biliyorsundur bu tür bitkisel içerikli vitaminlerin en az 3 ay kadar kullanılması gerekiyor etkisi biraz geç sirayet ediyor vücuda. Dilerim şifa olurMerhabalar bu topiği yeni farkettim bende 40 yaşında geç evlendim çok zorlu süreçler yaşadım. Doğal yolları deneyeceğim. Vitaminin adını bana da yazar mısınız size zahmet olmazsa
Bugün testi tekrarladınız mı merak ettim..Hem heyecanlı hem sinir bozucu. İğne olmamış olsam aha kesin hamileyim diyecem de bugün 10. Gün ve ikinci test de dünkü gibi aynı siliklikte çıktı. :/
Bugün testi tekrarladınız mı merak ettim..
12. Gün de biraz şüpheli geliyor bana iğne etkisi.Benim hep 7. Gün sıfırlanıyor.İyi Pazarlar yoldaşlar :)
Regl olacam gibi tatlı tatlı kasık ağrısı başladı ama bu sabah yaptığım erken gebelik testi yine çok silik ikinci çizgiyle devam ediyo. Zerre koyulaşma yok 4 gündür. Bugün iğnenin 12. Günü ve bat'a 2 gün kaldı. Ne iğneymiş arkadaş terk edemedi bünyeyi. Agam benle eğleniğii.. :)
12. Gün de biraz şüpheli geliyor bana iğne etkisi.Benim hep 7. Gün sıfırlanıyor.
Tersinden düşününce de hergün daha sikikleşip görünmez olması lazım iğne etkisinin bende öyle oldu.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.İlk aydan bezdim test yapmaktan valla. Önümüzdeki regl döneminde yine iğneli tedavi yaptırıcam ve bu sefer hiç test yapmayacağım. İğnenin etkisi olmasa koyulaşması lazım. Ama stabil.
Aynen öyle üzülmek ve durmak yok denemeye devamSelam gençler. Bat'a 3 gün var lakin iki gündür görünen silik çizgiler az önce yaptığım testte artık kayboldu. Demek ki o çizgilerin sebebi tahmin ettiğim gibi çatlatma iğnesindeki hcg yüzündenmiş ve iğnedeki hcg vücudumu iğneden sonraki 11. Günde terk ediyomuş. :) En son bu sabah iyice silikleşmişti. Az önce de hiçbir şey kalmadı. Durmak yok. Denemeye devam!
Eki Görüntüle 2206998 Eki Görüntüle 2206999
Yanlış anlaşılmayayım test yapmayı değil bebiş çalışmalarını kastettimAynen öyle üzülmek ve durmak yok denemeye devam
Yanlış anlaşılmayayım test yapmayı değil bebiş çalışmalarını kastettim
canım var görünüyıorEki Görüntüle 2206308 Eki Görüntüle 2206309
Bu testte bir şey gören var mı arkadaşlar? Size de yazdığım gibi 5 dkda tertemiz negatifi gördükten sonra testi banyoda bıraktım. Sonra eşim 15 dk sonra burda silik çizgi var dedi. Ben de testin süresi geçti artık salla dedim. Açıklamada 30 dakikadan sonraki sonuçlar geçersiz diyo daha 20 dakka olmadı ki dedi. İğne etkisidir, hormon etkisidir, test tuhaftır, biz yanılıyoruzdur diye düşünüyorum ama var mı burda bi şey sizce? İlk defa böyle bi şeyle karşılaşıyorum. Test Miratech erken gebelik testi. Bat'a 5 var.
Evet ya ben de heyecan yaptım, umarım meleğin seninledir panic_attack :)canım var görünüyıor
ne iğnesi vuruldun kaç gün önce vuruldun
inşallah meleğin sana süpriz yapıyordur heyacan yaptım vallahi
canım var görünüyıor
ne iğnesi vuruldun kaç gün önce vuruldun
inşallah meleğin sana süpriz yapıyordur heyacan yaptım vallahi
canım o iğne sonrası 10 gün yalancı pozitif çıkıyorOvitrelle çatlatma iğnesi oldum 6 Kasım'da. Dün akşamki erken gebelik testinde hiçbir şey çıkmadı. Tertemiz :) 12-13 gün çatlatma iğnesindeki hcg hormonu vücudumdan çıkmıyo demek ki. Umudum yok yani. Yarın regl olmam lazım. Olmazsam Çarşamba kan tahlili.
canım o iğne sonrası 10 gün yalancı pozitif çıkıyor
inşallah meleğin gelmiştir
Bu kandil gününde rabbim isteyen herkese hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inşallah