• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Evet. Utanmaz arlanmaz şımarık bebe! Hayır Mayıs'ta kesin yola çıkacaksa kızmıcam valla, seneye beraber aynı anda hastanede kutlarız ama insan bi haber verir önden. Randevu verir. Hiç sevmem belirsiz işleri. :)
Terazi olmamasına üzüldüm valla. Kimyasal bile böyle şeetmediydi yav. Hayal kırıklığı derecelendirmesinde ikinci sırada yer aldı bu ay. Birinci sıradaki ilk deneme ayımız Mayıs 2018 idi. :) Gerisini sallamadıydım.
Ben de Başak istiyordum ama havamı aldım.. buna sen karar veremezsin dedi bizim bebe. Yarın iğnelere başlıyorum bu ay gelmeye niyetliyse boğa olur ki yeğenim de boğa mükemmel anlaşıyoruz. Sonrası yay o da benim burcum. Yani yakasına yapıştım ya gelecek bu aralar ya da gelecek :) ayrıca bu ay gelirse eşime de Doğum günü hediyesi olacak.. bakalım bizim bebe “çekilin bu hikayede tek yıldız var o da benim” diyerek bu ay kendini gösterecek mi :)

Katılıyorum. Hani korunmasız ilişki çok riskliydi, evlerden ırak olsundu, hemen hamile kalınıyodu? Hiçbir yöntem %100 korumuyodu hani noldu? Ulan ben yıllarca boşuna mı tırstım hamile kalmaktan?! Püü yazıklar olsun böyle sisteme! F.ck the system! :mapus:
Evet ya ben Regl olduğumda annem bana neden Regl olduğumu anlatıp korunmasız ilişki olursa artık hamile kalırsın demişti. İnanmıştım. Ama tam olarak da öyle gelişmedi olaylar..

E ne olacak peki.. burçlardan pek anlamam ama Kasım boğa değil mi. Yeğenim 12 Kasım ve boğa.. yoksa yeğenim boğa değil de ben mi yanlış biliyorum. 2. Ayda hamile kalırsan 11 de doğurmaz mısın ?
hee şimdi oldu 11 yani kasım akrep canım boğa nisan mayıs
benim kızım 12 mayıs doğumlu bir boğa ağustosta gebe kaldım :KK70:

hee şimdi oldu 11 yani kasım akrep canım boğa nisan mayıs
benim kızım 12 mayıs doğumlu bir boğa ağustosta gebe kaldım :KK70:
Ay kendime gülüyorum şu an bir de o kadar emin boğa yazıyorum ki :) aynen akrep olacaksa hiç hayır demeyiz.. Aslında şu saatten sonra her burç kabulümüz de isterse 13. Burç ile doğsun bize o da uyar :)

Ay kendime gülüyorum şu an bir de o kadar emin boğa yazıyorum ki :) aynen akrep olacaksa hiç hayır demeyiz.. Aslında şu saatten sonra her burç kabulümüz de isterse 13. Burç ile doğsun bize o da uyar :)
:KK70: hiiç mi hiç önemi yok benim de.. yok şu ay olmasın yok şu burç olmasın... sağlıkla gelsin inşallah..

Ama o zaman iğne takviyesi vardı. Geriden gelen ikinci bi yumurta vardı muhtemelen o döllendiydi. Amaaaan bence bi cacık yok. Akrep de olmasın, Yay da olmasın. Mayıs'ta tüplü Kova yapacam ben lambadasız salsasız, yetti beeeaa! :KK34:

Ya sen bu burc meselesini bosver ya. Ben de "hayatta Koc burcu cocuk istemem," diyordum. Kizim Koc burcu oldu. En sevdigim kücük bas hayvan kendisi su anda.

Cocugun oldu mu inan Koc olmus, Oglak olmus bakmiyorsun artik.

Bosver, sen dene kafana gore. Artik ne cikarsa bahtina.

Ben de Başak istiyordum ama havamı aldım.. buna sen karar veremezsin dedi bizim bebe. Yarın iğnelere başlıyorum bu ay gelmeye niyetliyse boğa olur ki yeğenim de boğa mükemmel anlaşıyoruz. Sonrası yay o da benim burcum. Yani yakasına yapıştım ya gelecek bu aralar ya da gelecek :) ayrıca bu ay gelirse eşime de Doğum günü hediyesi olacak.. bakalım bizim bebe “çekilin bu hikayede tek yıldız var o da benim” diyerek bu ay kendini gösterecek mi :)

Şubat'ta tutarsa boğa olmaz, akrep olur ama. :)
Boğa olması için Temmuz-Ağustos civarı tutması lazım. Pas geçtiydik ordan biliyorum. :))

Ya sen bu burc meselesini bosver ya. Ben de "hayatta Koc burcu cocuk istemem," diyordum. Kizim Koc burcu oldu. En sevdigim kücük bas hayvan kendisi su anda.

Cocugun oldu mu inan Koc olmus, Oglak olmus bakmiyorsun artik.

Bosver, sen dene kafana gore. Artik ne cikarsa bahtina.

Oğlak olmasın yeter. Gerisi için devam ediyorum denemelere. Erken doğar, geç doğar oğlak olur hadi o da tamam da. Bile bile Nisan'da çalışma yapmam. Mimkin değil. Hsg'de mola verdiydik Nisan'da da veririz nolacak yani. :))

O zaman siz bekleyedurun istediginiz burc gelsin diye :)))

12 ayın koskoca 10 ayında tutmuyosa diğer 2 ayında da tutmayıversin zaten. :63:

2 ay yumurta peşinde koşmayıp tatil yapmış olacaz.

Hem bu daha 8. Deneme. İki ay daha hakkım var taam mı!? :lülülü:

Hırs yaptım. Ya benim dediğim olacak ya hiç olmayacak. :)))

12 ayın koskoca 10 ayında tutmuyosa diğer 2 ayında da tutmayıversin zaten. :63:

2 ay yumurta peşinde koşmayıp tatil yapmış olacaz.

Hem bu daha 8. Deneme. İki ay daha hakkım var taam mı!? :lülülü:

Hırs yaptım. Ya benim dediğim olacak ya hiç olmayacak. :)))
Uyy bacimm kiyamam Allah gonlunuze gore versin ben saka yapiyom:)

Evet. Hem yüksek oranda dha içeren balık yağı kapsülü var, hem krill yağından elde edilen ve onu kıymetli yapan astaksantin isimli antioksidan kapsulü var pakette. Onun oranı da yüksek. İkisini birlikte içiyosun. 30 günlük kullanım için 60 kapsül var.
Merhaba eşime dr Astalıfe verdi yalnız morfolojı hareket oek değişmedı bide kriliom QH var acaba hangısının içeriği daha ıyı hangısini tercıh etsek

Back