• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

gittiğin dr yapmıyormuymuş canım.. umarım en kısa sürede hallolur..
Tesekkür ederim. Makasla keserek yapıyormuş kanama olurda durduramazlarsa rahmi alıyorlarmış. Eşimde bende korktum lazerde cok risk yok onun için lazerle yaptıralım dedik. Şişlide Brüksel tıp merkezinde yapıyorlarmı orada yaptıracagız sanırım biraz pahalı ama yapacak bir şey yok.ayarlamaya calışacagız.

Geçmiş olsun kuzum. Bildiğim bir yer yok ama o kürtaj işlemlerini yaptırdığın yere bir daha uğrama bence. Yapılan işlem hatasından ya da enfeksiyon yüzünden yapışıklık oluşmuştur. Kaç kürtaj yapılmıştı?
Sagolasın tesekkür ederim İki kürtaj birtanesi düşük toplam üç kayıp. Üçüncüyü yapısıklık tan ölmüş olabilir dedi Tuncay hoca. Mecbur Baska hastane yokki. İldeki tek hastane.

Bak en azindan nerede problem var onu buldunuz! Problemi bulduktan sonra cozumu kolay. Insallah bir iki aya herseyin cozulecek.
Sagolasın inşallah. Ama Dr 6 aydan bahsetti çünkü iki üç kez de anca acılır dedi. Ondan sonra östrojen hormonu yükleyeceklermiş ria takacaklarmış yada bolon yada jel hangisi yapılır bilmiyorum. Tamamen acılınca sakır sakır adet göreceksin ondan sonra cocuk düşüneceğiz dedi Dr.

Sagolasın inşallah. Ama Dr 6 aydan bahsetti çünkü iki üç kez de anca acılır dedi. Ondan sonra östrojen hormonu yükleyeceklermiş ria takacaklarmış yada bolon yada jel hangisi yapılır bilmiyorum. Tamamen acılınca sakır sakır adet göreceksin ondan sonra cocuk düşüneceğiz dedi Dr.

Gercekten de biraz uzun bir surec. Ama bak benim dusugum Ekim sonunda oldu, zaman nasil gecer diyordum. 3 ay gecti, 4.aya giriyoruz bile. Belki ilgini o esnada baska seylere verirsen zaman cabuk gecer. Onceden birden fazla kere hamile kalmistin, bence tedavinden sonra yine hemen hamile kalacaksin ve 2020 model super bir bebegin olacak. Sigarayi falan da birakirsan iciyorsan, fazla kilo varsa verirsen, ne bileyim kendini bakima alirsan cok guzel olur bu esnada.

@cilekliturta_33 Marjo Marjo can09e can09e dennisgo dennisgo

Teşekkür ederim yoldaşlar. Evet 38 oldum, test yaptım ve sonuç tertemiz bir negatif! İnsan anasına bi sürpriz yapar. Doğmadan gıcık benim velet!
Demek ki günaşırı lambada yapınca da olmuyomuş bunu da test ettim. :))

O taşı alıp bi tarafıma koymadığım kaldı bi. Onu da yapacam az kaldı :KK70: Yerin üstüne koyacam yani. :KK70:
Nice mutlu ve sağlıklı yıllara. Yeni yaşın sana cennet kokulu bebekleri getirsin inşallah

Tesekkür ederim. Makasla keserek yapıyormuş kanama olurda durduramazlarsa rahmi alıyorlarmış. Eşimde bende korktum lazerde cok risk yok onun için lazerle yaptıralım dedik. Şişlide Brüksel tıp merkezinde yapıyorlarmı orada yaptıracagız sanırım biraz pahalı ama yapacak bir şey yok.ayarlamaya calışacagız.
Geçmiş olsun. yapıyor mu bilmiyorum ama kalamış tüp bebek merkezi Tekzen Çamlıbel’ e de sorabilirsiniz isterseniz. Brüksel tüp bebek merkezi de Yücel karaman’ın ve hakkında hep pozitif şeyler söyleniyor.

Gercekten de biraz uzun bir surec. Ama bak benim dusugum Ekim sonunda oldu, zaman nasil gecer diyordum. 3 ay gecti, 4.aya giriyoruz bile. Belki ilgini o esnada baska seylere verirsen zaman cabuk gecer. Onceden birden fazla kere hamile kalmistin, bence tedavinden sonra yine hemen hamile kalacaksin ve 2020 model super bir bebegin olacak. Sigarayi falan da birakirsan iciyorsan, fazla kilo varsa verirsen, ne bileyim kendini bakima alirsan cok guzel olur bu esnada.
bakalım nasip olur inşallah sagolasın. Elimden geleni yapacağım kısmet bakalım.

Şubat'ta tutarsa boğa olmaz, akrep olur ama. :)
Boğa olması için Temmuz-Ağustos civarı tutması lazım. Pas geçtiydik ordan biliyorum. :))
Sana boğa da mı olmaz ? Tüplerimden birisi alındı ve tek kanal var diye normal yolla yılın altı ayını pas geçiyorum. Sende de burç seçmece var ve bir kaç ayı pas geçiyorsun. Sonunda sana da tüp bebek önerecekler haberin olsun :)
Bogaa ne yapti sizeeee:63::KK35:
bana hiç bir şey yapmadı yakın arkadaşlarımdan birisi de boğa.. ben de yay.. beraber yemek yiyip duruyoruz :)
Eşim istemedi. :KK70: Anam biz karı koca manyağız ya ne olacağıdı? :))
size bir doz üstün dökmen’in burçlar hakkındaki yorumları iyi gelebilir. O zaman 13. burç bile olur dersiniz. can09e can09e ve ben sonuç olarak bu noktaya vardık. Burası çok güzel sizi de bekleriz :)
12 ayın koskoca 10 ayında tutmuyosa diğer 2 ayında da tutmayıversin zaten. :63:

2 ay yumurta peşinde koşmayıp tatil yapmış olacaz.

Hem bu daha 8. Deneme. İki ay daha hakkım var taam mı!? :lülülü:

Hırs yaptım. Ya benim dediğim olacak ya hiç olmayacak. :)))
Sen de ne zaman bıraktım, kafamdan çıkardım hamile olduğumu öğrendim konuşması yaparsan bir gün bilelim ki ya boğa ya oğlak :)

Geçmiş olsun. yapıyor mu bilmiyorum ama kalamış tüp bebek merkezi Tekzen Çamlıbel’ e de sorabilirsiniz isterseniz. Brüksel tüp bebek merkezi de Yücel karaman’ın ve hakkında hep pozitif şeyler söyleniyor.
Sagolasın..eşim Yücel beyle görüştü tfonda..ona gitmek istiyor 6 - 7 bin demiş bir operasyon na. Benimkini aynı Tuncay hoca gibi iki üç sefer yapmak gerekir demiş gidip muayene olup konusacagız ona göre hareket edecegiz. Eşim telefon da bile konuşması güven verdi bana diyor. Bakalım ne olacak

Sagolasın..eşim Yücel beyle görüştü tfonda..ona gitmek istiyor 6 - 7 bin demiş bir operasyon na. Benimkini aynı Tuncay hoca gibi iki üç sefer yapmak gerekir demiş gidip muayene olup konusacagız ona göre hareket edecegiz. Eşim telefon da bile konuşması güven verdi bana diyor. Bakalım ne olacak
Çok olumlu konuşuluyor hakkında.. doktordan olumlu etkilenmek çok önemli. Bu durumda görüşme de istediğiniz gibi geçer orada tedavi olup sağlıkla bebeğini kucağına alırsın umarım. Ben de Tekzen beyi çok severim. Ameliyat olurken özellikle onu seçme nedenim uzmanlığı olmuştu ama sonrasında da tutumu beni olumlu etkiledi. Şu an yurtdışında yaşıyorum ama Türkiye’ye tatile gidince mutlaka kontorle gider tavsiye alırım :)

Yaa offf ya ne gicik bir durum.. insanin cani nasil sıkılmasin... tamam cozumu var sukur ama.. yani ona verecegin parayi bebegine verirdin.. benim de bir kurtajimda parca kalmisti sonra tekrar aldilar anesteziyle... ne kadar soylendim ne kadar kizdimmm ama neyse ki cozumu var... insallah sen de bu sorunlari atlatip bebise kavusursunuz...

E ne olacak peki.. burçlardan pek anlamam ama Kasım boğa değil mi. Yeğenim 12 Kasım ve boğa.. yoksa yeğenim boğa değil de ben mi yanlış biliyorum. 2. Ayda hamile kalırsan 11 de doğurmaz mısın ?
Kasim Boga degil ki. Kasim ya Akrep ya Yay olur.
Boga tee Mayista.
Hayir kendim Boga'yim ordan biliyorum :)))

Çok olumlu konuşuluyor hakkında.. doktordan olumlu etkilenmek çok önemli. Bu durumda görüşme de istediğiniz gibi geçer orada tedavi olup sağlıkla bebeğini kucağına alırsın umarım. Ben de Tekzen beyi çok severim. Ameliyat olurken özellikle onu seçme nedenim uzmanlığı olmuştu ama sonrasında da tutumu beni olumlu etkiledi. Şu an yurtdışında yaşıyorum ama Türkiye’ye tatile gidince mutlaka kontorle gider tavsiye alırım :)
Amin insallah sağolasın tesekkür ederim

Yaa offf ya ne gicik bir durum.. insanin cani nasil sıkılmasin... tamam cozumu var sukur ama.. yani ona verecegin parayi bebegine verirdin.. benim de bir kurtajimda parca kalmisti sonra tekrar aldilar anesteziyle... ne kadar soylendim ne kadar kizdimmm ama neyse ki cozumu var... insallah sen de bu sorunlari atlatip bebise kavusursunuz...
Amin inşallah sagolasın. Önerdiğin konuya baktım Yücel beyi iyi diyorlar ne yapalım eşim diyorki seni kurtarsınlarda giden para olsun diyor Bi şekilde öderiz diyor. Ben acılmamasından korkuyorum. Mevlam korktuğumda sınamaz insallah. Mevlam nasip eder insallah bizde anne baba olmayı

Merhaba eşime dr Astalıfe verdi yalnız morfolojı hareket oek değişmedı bide kriliom QH var acaba hangısının içeriği daha ıyı hangısini tercıh etsek

Bugün doktorumla konuşurken tekrar tembihledi. Özellikle Astalife kullanmayı kesinlikle bırakmamamı istiyor. Ben yumurta kalitesini arttırmak için kullanıyorum. İsterse eşin de kullanabilir demişti ama o kullanmıyor.
Krilom QH 100 mg. ubiuqunol da içeriyor ama içerdiği diğer şeyler yani dha ve astaksantin miktarı astalife'a göre çok düşük.
Astalife 500 mg.dha içerirken diğeri 59,5 mg dha içeriyor.
Astalife 16 mg. Astaksantin içerirken diğeri 0,075 mg astaksantin içeriyor.

Üreme hücreleri, özellikle sperm için astaksantin mucize antioksidan olarak görülüyor. Koenzim q10dan yani ubiquinoldan daha kıymetli bir antioksidan.

O yüzden eşinizin bol miktarda astaksantin alması için Astalife kullanması daha doğru bence. Ne kadar süre kullandınız? En az 3 ay düzenli kullanmak şart.

Back