- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
Biz eşimle 8 yıl flört ettikten sonra evlendik:)) İlişkinin son 4 yılında öğrendiler, daha fazla dayanamadık baskılara, evlendik. 40 yaşında evlendim. Şimdi 41 yaşındayım. Çocuk kısmını hiç düşünmedim açıkçası. Doğru zaman o zamanmış demekki. Ben de bir gün çikolata kisti, miyom, polip ve yaşıma rağmen hamilelik haberi vereceğim, hissediyorum:) Bu ay sadece klomene başladım. Kendiliğinden çatladı yumurta. Regl tarihini bekleyeceğiz artık:) Neyseki hormon değerlerim ve amh çok iyi. Onlara güveniyorum:) Prowomen içiyorum ben de. Quenzim 10 içerisinde 200 mg var. Folik asit 400 mg var. L-Arjinin ve b vitaminleri, çinko var. 2. kutum. 30 adet var paketinde. Bu arada kızkardeşim 37 yaşında hamile kaldı sadece klomenle. 8 aylık bebişi var şimdi. 13 yıl evlilikten sonra çocuk istedi. Sırf çevre baskısından inada bindirdi, bıktırdılar kızı. Sanki evlenen herkes çocuk yapmak zorunda. Sorular bitmez, ikinciyi soruyorlar şimdi de:)Ben 37 yaşında olmama rağmen niye bu kadar bekledin bakışlarını hissediyorum ve açıkçası umrumda değil. Bu bakışları atıp akıl verenler hep 20lerinin başında evlenip ikişer çocuk yapıp çocukla kocalarını elde tutmaya çalışan, bütün hayatı evlilik olan, hayatı kaçırmış tipler. Kocişine sunum yapanlar dersem net anlaşılmış olur. :)
Eğitim, iş, evlilik korkusu, doğru adam bulma derken 36da evlendim ki bana kalsa hala acelem yoktu. Çocuk sahibi olmanın riske gireceğini bile bile evlenmek için acele etmedim. Mutlu evlilik olmadıktan sonra napayım anne olmayı. Bir buçuk yıl baktık keyfimiz iyi, o zaman dedik başlayalım çocuk çalışmalarına. 6 aydır tık yok ama en baştan hazırdık bu sürece yaştan dolayı. Tüp bebek aşamasında negatif görene kadar moralimi bozmam muhtemelen.
Bugün yumurta takibine başladık ve ilk iğnemi birazdan göbeeme yapacağım :) Dr.um çok umutlu çok pozitif. Çok küçük dozlarla çözeriz bu işi diyo ama bakalım ne zaman tutacak.
Sizler de bozmayın moralinizi. Çoğu insan ikinci, üçüncü çocuklarına 40larında hamile kalıyo. Yumurta ve sperm varsa, kanallar açıksa ihtimal hep vardır. Ne hikayeler okuyoruz burda. Önemli olan sağlıklı bir beden ve psikoloji. Gerisini doktorunuza bırakın. Ve mutlaka antioksidan kullanın. Tüm değerlerimin iyi olmasını doktorum aylardır antioksidan kullanıyor olmama ve sağlıklı beslenmeme bağlıyor. Günde 100 mg koenzim q10 ve ek olarak omega3 kullanmayı ihmal etmeyin. Öpüyorum hepinizi yoldaşlarım :)
Biz eşimle 8 yıl flört ettikten sonra evlendik:)) İlişkinin son 4 yılında öğrendiler, daha fazla dayanamadık baskılara, evlendik. 40 yaşında evlendim. Şimdi 41 yaşındayım. Çocuk kısmını hiç düşünmedim açıkçası. Doğru zaman o zamanmış demekki. Ben de bir gün çikolata kisti, miyom, polip ve yaşıma rağmen hamilelik haberi vereceğim, hissediyorum:) Bu ay sadece klomene başladım. Kendiliğinden çatladı yumurta. Regl tarihini bekleyeceğiz artık:) Neyseki hormon değerlerim ve amh çok iyi. Onlara güveniyorum:) Prowomen içiyorum ben de. Quenzim 10 içerisinde 200 mg var. Folik asit 400 mg var. L-Arjinin ve b vitaminleri, çinko var. 2. kutum. 30 adet var paketinde. Bu arada kızkardeşim 37 yaşında hamile kaldı sadece klomenle. 8 aylık bebişi var şimdi. 13 yıl evlilikten sonra çocuk istedi. Sırf çevre baskısından inada bindirdi, bıktırdılar kızı. Sanki evlenen herkes çocuk yapmak zorunda. Sorular bitmez, ikinciyi soruyorlar şimdi de:)
Suan elimde omega3 ve q10 kullaniyorum. Prowomenı bu vitaminlerle kullanmak dogru olurmu? Prowomen içinde belli bir oranda omega3 ve q10 var. Fazlamı olur.
Ewt 100mg q10 varmıs.Teşekkür ederim cvp yazdığinız için.Prowomen kullanıyorsanız ekstra koenzim q10 kullanmayın. Zaten içinde 200 mg var. Normalde 100 mg önerilir ama 200 olmasında sakınca görülmez.
İçerik yenilenmediyse şayet prowomen içeriğinde omega 3 yağ asitleri yok biliyorum ben. O yüzden onu ayrıca kullanabilirsiniz.
Ewt 100mg q10 varmıs.Teşekkür ederim cvp yazdığinız için.
Evet, arkadaşın dediği gibi Quenzim Q10 var, ayrıca kullanmayın, ben de folikasiti ayrıca almıyorum içerisinde 400 mg olduğu için.Suan elimde omega3 ve q10 kullaniyorum. Prowomenı bu vitaminlerle kullanmak dogru olurmu? Prowomen içinde belli bir oranda omega3 ve q10 var. Fazlamı olur.
Yarın kan testi vermeye gideceğim, dua edin benim için pozitif çıksınnnn, burdaki birçok kişiye de umut olsun....
Yarın kan testi vermeye gideceğim, dua edin benim için pozitif çıksınnnn, burdaki birçok kişiye de umut olsun....
Merhaba, 0.34 çıktı. Adetime 4 gün var, negatiftir artmaz herhalde
Bir dahaki aya artık
Geçen ay adetim 2 gün gecikince yaptığımda 0.01 çıkmıştıHayırlısı olsun kuzum. Niyeyse benim de umudum yok. 20'sinde belli olacak. Bakalım..
Bende sana bakmaya geldim hayırlısı olsun rabbim uğraşlarının karşılığını göstersin sagliklaMerhaba, 0.34 çıktı. Adetime 4 gün var, negatiftir artmaz herhalde
Bir dahaki aya artık
Çok teşekkür ederimBende sana bakmaya geldim hayırlısı olsun rabbim uğraşlarının karşılığını göstersin saglikla
canım bu günden 14 -16 gün arası hangi güne geldi ve o gün adetinin kaçıncı günü idi dr çalışın dediği günlermiydi bir kontrol etsene canım uyuyor muRegl oldum bugün, 14 dü adet tarihim, birkaç gün öne geldi. Gitti 60 TL, tühh:)) Çarşamba yumurta takibi için gideceğim tekrar doktora. Aralık ayına kaldı umutlar
Baktım canım, aralıksız 3 gün ilişkinin olduğu döneme denk gelmiş. Doktor gün aşırı demişti biz 3 gün üst üste değerlendirdik. 24 ekimde 22 mm yumurta vardı. Gün aşırı ilişki dedi. 7 sinde çatlamış 24-26-27-28 değerlendirmiştik. Bir de 30 ekimicanım bu günden 14 -16 gün arası hangi güne geldi ve o gün adetinin kaçıncı günü idi dr çalışın dediği günlermiydi bir kontrol etsene canım uyuyor mu
Regl oldum bugün, 14 dü adet tarihim, birkaç gün öne geldi. Gitti 60 TL, tühh:)) Çarşamba yumurta takibi için gideceğim tekrar doktora. Aralık ayına kaldı umutlar