Belli bir yaştan sonra en iyisi ayrı ev, gerek kalmasın tabiki de, konu açıldı diye yazıyorum.Ya yeni evliyim ya. Evimi gormek istiyolar. Kac kez soylediler gelmek istediklerini ben de zamani gelince davet edecegimi guzel bir dille acikladim amma icin icin de gucendiler sanirim. Halbuki ben babaevindeyken bile arkadaslarima iftar yemegi veren,layigiyla agirlayan biriydim amma buraya cagirmadim diye bi sitemkar oldular. Simdi de cagirdim,iptal ediyorum diyince ayip mi olacak bilemiyorum. Gerci evime cagirmasam 4.5 aydir bir ayarlayip bi kahve bile icmediler benle biyerlerde
Hayirlisi. Kiz olacaginin garantisi zaten yok. 3. De erkek olursa isin daha da zorlasicak. Bunlae buyudukce cok catisma yasarlar aralarinda. Kiz cocuk gibi olmaz yani. Kavgalari da cok siddetli olur ama dedigim gibi korunmuyorsaniz bence senin 3. De gelir yakin zamanda merak etme. Ilk cocuk olmadi mi zor oluyor da bintane doguranlarin sonradan da cocuk sahibi olmalari daha kolay
Haklisiniz kizlar. Ikimizin de evi olmakla birlikte bana bosanalim diyen bi adama ait bir mulk ve bu adam 1 haftadir gelip aam gibi ozur dilemedi. Kendisi de yarin evde mi oturuacak yoksa bugun yaptigi gibi defolup gidicek mi bilmiyorum. O evdeyken arkadaslarim gelirse de iyice yuzsuz dueumuna dusucem. Aslinda burda da durasim yok da babaevine gidemiyorum. Babam kalp hastasi. Diger kardesim de evlenip bosandi. Ben de gidersem cok kotu olucak. Mecbur burdayim simdilik surec tamamlanana kadar. Ayrilirsak da ayri ev tutucam.
Marjo olabilir cnm. Belki de astrolojik bir durumdur. Kanlı ay tutulmasi mi olmis yine. Bilmiyodum. Eger oyle ise bu etkiler tabi ruh halimizi
Kız kardeşim de ayrılıp geldi diyorsun ya, (adam gibi adam da kalmadı ki herkesde bi doyumsuzluk, bi sorumsuzluk, bi ego, ihtiyacım yok havası, boşanmalar da doğal tabi bu durumda) işte insan her şeyi düşünüyor değil mi, bunların hepsi de baba evine geldi denecek falan diye bile çekinir bazen insan, bazen de ana babanın sözleri de kocayı aratmıyor, insan diyor ki bari kocamla kavga edince ertesi gün sarılır yatarım, unutulur.
Ama o evden çıktıktan sonra anne babanın sözü ağır gelir.