- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
- 133
Senella is konusunda bir molaya ihtiyac duyuyor bazen insan.ben zorunlu bir mola vermis durumdayim ama cocuk yok hala :) sana cok iyi gelirdi, sirtindaki yuklerden kurtarmis olurdun kesinlikle ama belki cocuk konusunda ayni noktada olabilirdin. ama su an işte kalmak zorunda oldugun icin stresi de iliklerine kadar yasiyor olmalisin. umarim esin kisa surede is bulur ve sen de ise biraz daha rahat devam eder oradaki stresle daha kolay basedersin.
Evet canım mola iyi gelecektir kesinlikle, inşallah hayırlı bir iş bulur. Bu süreçte bir B planı da yaptım. Kendi işimi eşime öğrettim. Olur da bir hamilelik gerçekleşirse benim işi idare edecek. Ben arada kontrol amaçlı gideceğim. Ama hayat insanlar plan yaparken başına gelenlerdir. Neler olur Rabbim bilir. En hayırlısı olsun inşallah.
Evet cnm. Flo ben de bunu kullaniyorum. Dogru tahminleri var
Bizi uzuyorlar amma yanlarina da kalmiyor. Dönup doalsip kendilerini isirmis oliyolar.
Bu arada baristik biz :) ben gottim yanina. Hemen yelkenleri suya indirdi. Cok uzulmus,beni de ozlemis garibim. Uzuldum. Ben de ona kirici konusmuatum cunku. Ama regl oncesi ben bpyle gergin pluyprum napiym
Erkekler çocuk gibidir. Iyi yaptın. 3 günlük dünya için küs kalmaya değmez. Ama rahatsızlıklarını o da sende konuşun ortak bir karar alın.
Erkeklerin laf sokması meşhur dennisgo
Benimki de ilk başta yapıyordu laf sokuyorsun diyordum. Hayır benim ki eğitici öğretici bilgi diyordu. Bir gün bende ona yaptım bozuldu tabi. Sonra dedimki eğitici öğretici bilgi bu :)
Düzeldi :)