• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bakın bunu ben kendi elcegizlerim ile yaptım. İçinde aytasi, pembe kvars, ametis, bir de green aventurine var sanırım. Dusukten sonra sinirlenip çıkarmıştım. İki gün önce yine taktım. Böyle cildinize değen birşey alıverin.

Eki Görüntüle 2228808 Eki Görüntüle 2228807
Cok hos olmuslar. Ellerine saglik. Ben de alicam inşallah. Taslara merakliyimdir hem. Taslarinin enerjisinden de yararlanalim

Ben de nedense kolay hamile kalacağımı sanıyordum. O fikre nereden kapıldım onu da bilmiyorum ama sonuçta bir şekilde nazlı mı nazlı, kendi takvimine göre gelecek olan çocuklarımız olacağını anladım. Kabul de ettim. Önceleri kavga ederdim doğmamış çocukla neyimizi beğenmiyorsun acaba diye :) bir şeyi biliyorum ki gelecekler.. bu ay olur gelecek ay olur gelecek yıl olur ama gelecekler. Dediğin gibi olmayacağı zaman zaten doktor senin çocuğun olmaz diyor. Böyle bir şey olmadığı için de denemeye ve umut etmeye devam.
Evet evet. Kolay bisey saniyodum ben de . Bir de evlenmeden once agri sikayeti ile filan doktora gittigimde hep yumurtaya denk geliyordu. Demek yumurtlama agrisi cekiyordum. Doktora sorardim. Cocuk sahibi olmama engel bi durum var midir sizce diye. Baktiklari kadariyla sorun olmadigini soylerlerdi. Hatta bak.yumurta var derlerdi ama daha detayli bildi isterssn test yaptir regl 3. Gununde derlerdi. Ben de hemen olucak saniyodum. O kadar cok kosulu varmis ki bu isin. Bilemedim.
Bisey sorucam. Peki ozel olucak biraz ama bieliktelik sonrasinda esimin s.permleri hemen akiyor disari. Sizce bu da bir engel midir hamile kalmama?

Ahahaha hakkaten yaa okudugumda:KK57: olmama engel olamiyorum bazilarini :KK19:
Ben de öyle
Ne guzel anlattin dicilek... ben de imgeledim hayallerini...
Not almak hissettiklerini kagida dokmek olumlu sonuc dogurur bence de... ama belirtileri takip etmesen iyi olur.. kendini dinledikce o kadar kotu hissediyorsun...
Benim son adet tarihim 21 martti tahmini dogum tarihini de 26.12.18 gosteriyordu hesaplayicilar. kizimi sezaryen ile kucagima aldigimdan onunda erken alincagini dusundugum icin aralik ortasinda kavusuruz diye umuyordum... lakin o is oyle olmadi demek kis bebesi olmak istemiyor dedim.. kabullendim 1 hafta surdu kabul etmem....
Elbette insaniz duygularimiz var.. denisin dedigi gibi uzuntumuzu yasayip onumuze bakmaliyiz... elbette umutlari yitirmicez.
O kaliteli bir yumurta ile sperm mutlak selam naber muhabbetine girecekler..:KK8:
bunlar karşılıklı bakışıyor da yakınlaşamıyorlar sanki. Ama bir gün kanları birbirine ısınacak. Sonrası iyilik güzellik....Sağlıklı ve keyifli bir hamilelik bizi bekliyor olsun..

Evet evet. Kolay bisey saniyodum ben de . Bir de evlenmeden once agri sikayeti ile filan doktora gittigimde hep yumurtaya denk geliyordu. Demek yumurtlama agrisi cekiyordum. Doktora sorardim. Cocuk sahibi olmama engel bi durum var midir sizce diye. Baktiklari kadariyla sorun olmadigini soylerlerdi. Hatta bak.yumurta var derlerdi ama daha detayli bildi isterssn test yaptir regl 3. Gununde derlerdi. Ben de hemen olucak saniyodum. O kadar cok kosulu varmis ki bu isin. Bilemedim.
Bisey sorucam. Peki ozel olucak biraz ama bieliktelik sonrasinda esimin s.permleri hemen akiyor disari. Sizce bu da bir engel midir hamile kalmama?
Dışarı akanın meni ve içinde sperm olsa da, o anda yeterli miktarda spermin de içeride kanallara ilerlediğini söylüyor doktorlar. Yine burada bazılarına doktorlar 15 dakika uzan gibi tavsiyeler vermiş olduğu için uygulayanlar gördüm. Ama bana öyle bir şey denemediği için ben takılmıyorum bu duruma.

Dışarı akanın meni ve içinde sperm olsa da, o anda yeterli miktarda spermin de içeride kanallara ilerlediğini söylüyor doktorlar. Yine burada bazılarına doktorlar 15 dakika uzan gibi tavsiyeler vermiş olduğu için uygulayanlar gördüm. Ama bana öyle bir şey denemediği için ben takılmıyorum bu duruma.

İki ay önce aşılama yapıldı. Düşün doktor teyzesi spermlere sen yorulma ben seni yumurtanın yakınlarına bırakırım dedi. Gitti yine aylaklık yaptı orada sonuç negatif :)
Heee. Anladim. Olmayinca oyle de olmuyor diyorsun. Bilemedim. Baya bi geri cikiyor hemen amma. Herkeste de oyle hemen geri cikmiyor anladigimkadari ile

Heee. Anladim. Olmayinca oyle de olmuyor diyorsun. Bilemedim. Baya bi geri cikiyor hemen amma. Herkeste de oyle hemen geri cikmiyor anladigimkadari ile
aynen cikmayinca da sonuc degismedi bizde. henuz gonlu yokmus olmamis. ya doktor o ay ikiz gebelik bile gelisebilir ama istemiyoruz ve engelleriz dedi. sonuc negatif. o kadar superdi ki hersey bu kez mukemmelliklerinden kavusamadilar sanirim :)

aynen cikmayinca da sonuc degismedi bizde. henuz gonlu yokmus olmamis. ya doktor o ay ikiz gebelik bile gelisebilir ama istemiyoruz ve engelleriz dedi. sonuc negatif. o kadar superdi ki hersey bu kez mukemmelliklerinden kavusamadilar sanirim :)
Doktor neden engelleyecek oluşmasını gebeliğin onu anlayamadım??

Ne diyeyim. kac tane komsunun kizi gec evlendi. 37 yasinda evlenip doguran var. 41 yasinda evlenip doguran var. Oluyor oluyor da iste biraz zamanla oluyor herhalde.
Bakalim bu topigin ilk hamişi kim olucak :)

Ne diyeyim. kac tane komsunun kizi gec evlendi. 37 yasinda evlenip doguran var. 41 yasinda evlenip doguran var. Oluyor oluyor da iste biraz zamanla oluyor herhalde.
Bakalim bu topigin ilk hamişi kim olucak :)
ya bazilarinin da 20 li yaslarin sonunda bile zor oluyor. herkesin hikayesi farkli sekilleniyor ama bence dedigin gibi belli yastan sonra daha cok ugrasiyoruz. cunku yas ilerledikce bizde de yumurta rezervi gerilimi basliyor ister istemez. o stres bile etkiliyor olabilir. benim Turkiye deki doktorum bu yaz baska ulkeye tasinma stresi bile seni etkiliyor olabilir dedi. herseyden de nem kapiyorum baksana :)

Hashimoto su olanlar bu makaleyi okusunlar:

Marjo Marjo can09e can09e ve değileri

Abstract. – OBJECTIVE: Clinical evidence suggests that oral supplementation with myo-inositol (MI) and selenium (Se) is useful in the treatment of autoimmune thyroiditis. The purpose of this study was to highlight the positive response of Hashimoto’s patients with subclinical hypothyroidism (SH) treated with MI and Se (MI-Se) in restoring a normal thyroid function. PATIENTS AND METHODS: A total of 168 patients with Hashimoto’s thyroiditis (HT) having Thyroid Stimulating Hormone (TSH) levels between 3 and 6 µIU/ml were randomized into 2 groups: one receiving MI-Se and the other one Se alone. RESULTS: TSH, anti-thyroid peroxidase (TPOAb) and anti-thyroglobulin (TgAb) levels were significantly decreased in patients treated with combined MI-Se after six months of treatment. Also, a significant free serum T4 increase was observed in MI-Se group, along with an amelioration of patients’ quality of life. CONCLUSIONS: The administration of MI-Se is significantly effective in decreasing TSH, TPOAb and TgAb levels, as well as in enhancing thyroid hormones and personal wellbeing. Such treatment restored euthyroidism in patients diagnosed with autoimmune thyroiditis.

https://www.europeanreview.org/wp/w...itol-and-selenium-restore-euthyroid-state.pdf

ya bazilarinin da 20 li yaslarin sonunda bile zor oluyor. herkesin hikayesi farkli sekilleniyor ama bence dedigin gibi belli yastan sonra daha cok ugrasiyoruz. cunku yas ilerledikce bizde de yumurta rezervi gerilimi basliyor ister istemez. o stres bile etkiliyor olabilir. benim Turkiye deki doktorum bu yaz baska ulkeye tasinma stresi bile seni etkiliyor olabilir dedi. herseyden de nem kapiyorum baksana :)
Evet. Yas ileri oldugu icin hemen olsun diye kasiyoruz. O stres de olumsuz etkiler. Yoksa genc evlenip de yillarca olsun diye ugrasan oyle cok cift var ki tanidigim. 10 yilin sonunda hamile kalan cok var. Calisinca da zor oluyo. Yorgunluk,is stresi... salla basini al maasini modunda olmak lazim herhalde.yoksa is hayatindaki stres de engeller gebe kalmayi

Evet. Yas ileri oldugu icin hemen olsun diye kasiyoruz. O stres de olumsuz etkiler. Yoksa genc evlenip de yillarca olsun diye ugrasan oyle cok cift var ki tanidigim. 10 yilin sonunda hamile kalan cok var. Calisinca da zor oluyo. Yorgunluk,is stresi... salla basini al maasini modunda olmak lazim herhalde.yoksa is hayatindaki stres de engeller gebe kalmayi
herkesin herseyi yasama bicimi farkli iste. ben is yerinden iki arkadasi biliyorum bebek sahibi olmak icin ayrildilar kisa surede oldu da cocuklari. ama bazilari da calisirken hamile kalabildi. ayni stres herkesi ayni etkilemiyor. ben eskiden tahlil sonuclarimi cok merak ederdim. o degerim kac bu degerim kac. artik kani veriyor gerisine karismiyorum. herseyi doktora biraktim :) bana inanilmaz iyi geldi bu rahatlik.

Back