- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
Ovitrelle iğnesini rahat vurdun mu, korktuğun gibi olmadı değil mi:)Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Az önce doktordan geldim. 16.6 mm olmuş. Ovitrelle verdi, bu akşam yapacağım. Ve sadece bugün ve yarın ilişki önerdi. Pazar gününden itibaren de utrogestan fitil kullanacağım 10 gün boyunca. Yumurtaların boyutlarına bakıp süper! Harika! Diye tepki verdi ama 16.6 sizce de küçük değil mi acaba? Bir de şöyle birşey var; benim adet döngüm biraz kısa 22-23 günde bir oluyor. Belki elini çabuk tutmak istemiştir diye de düşünüyorum. Bir sorum daha var, bu çatlatma iğnesini kendim yapıcam yine göbekten, acaba zorlanır mıyım? Menopuru yaptım ama dozu çok düşüktü bi fırtta oluyordu ama bu biraz fazla geldi gözüme..
Yok valla bu menopurdan da kolaymış. İğnenin girdiğini bile anlamadım. Hatta saklıyorum enjektörü söyleyeceğim doktora bi dahakine böyle uç istiyorum diye :)) Şaka maka yıllardır iğne korkusu olan ben iğneci oldum çıktım..Ovitrelle iğnesini rahat vurdun mu, korktuğun gibi olmadı değil mi:)
Ben de çok korkarım iğneden:))Yok valla bu menopurdan da kolaymış. İğnenin girdiğini bile anlamadım. Hatta saklıyorum enjektörü söyleyeceğim doktora bi dahakine böyle uç istiyorum diye :)) Şaka maka yıllardır iğne korkusu olan ben iğneci oldum çıktım..
Progestran ilaç adet gecikmesi yapar arkadaşım var inşallah meleğin sürpriz yapıyordur sana bayram şekerin gelmiştir insallah sonucu yaz oldumuHerkese tekrar merhaba, bu konu başlığı biraz benim sorularım ve sizin cevaplarınız şeklinde ilerlemeye başladı, kimse birşey yazmıyor benden başka :) 2 hafta olmuş yazmayalı, beklemedeydim. Bu sürede hiç ümitlenmedim ve kendimi hamile gibi de hissetmedim, hala da hissetmiyorum ama adetim 2 gün geçti ve doktorun dediğine göre yarın kan testine gitmem gerekiyor. Bu tedavi(menopur+ovitrelle+progestan) adet gecikmesi yapar mı? Bir de bat a kadar tüm adet belirtilerini yaşadım fakat iki gündür kayboldular. Göğüslerim acayip şişti ve hassaslaştı her zamanki gibi ama şu an normale döndüler. Bir de dün akşam kasıklarım bir anda şişti ve ağrı yaptı gaz sancısı gibi, yürüyemedim bile. Ama bir saat kadar sürdü ve geçti. Şimdi ben yarın kan vermesem mi diyorum, eğer bu ilaçların adet geciktirme etkisi varsa Pazartesiye kadar beklemek istiyorum. Siz ne diyorsunuz?
Yapıyorsa normal o zaman. Çünkü adet döngüm çok kısa zaten, belki onu düzenlemiştir. Pazartesi gideyim o zaman kan vermeye ben. Teşekkür ederim :)Progestran ilaç adet gecikmesi yapar arkadaşım var inşallah meleğin sürpriz yapıyordur sana bayram şekerin gelmiştir insallah sonucu yaz oldumu
Canım bu harika bir takviye hem vitamin hem mineral hem de bir sürü takviye hayıtdan ginsenge kadar muhteşem bişey sipariş vereyim dedim stoklarda kalmamış başka bir kaç site de daha araştırayım tekrar çok teşekkür ederim canım
Canım özelden yazdım vitaminin ismini şifa olsun işallahmerhaba,
sizde de işe yaradı mı?
Yaradığını düşünüyorsanız bana da vitaminin adını yazarmısınız
Ayy bana da yazarmısınız?Belki dermansız derdime derman olur ne bileyimCanım özelden yazdım vitaminin ismini şifa olsun işallah
Özelden yazdım canım şifa olsunAyy bana da yazarmısınız?Belki dermansız derdime derman olur ne bileyim
Canım özelden yazdım şifa olsunbearnguin bana da yazarmisin vitaminin adini
Değerleriniz maşallah çok iyi zamanı gelmedi demek size tavsiyem aşılama öncesi rahim filmi de cektirin arkadaşım rahim filmi sonrası doğal yoldan gebe kalanlar çok duydum bu forumdaSelam gençler ben geldim. :)
Geçen sene evlendim ve şu an 37 yaşındayım. 5 aydır ovülasyon testine göre nokta atışlı denemeler yapıyoruz. Yumurtlama dönemimi bariz hissediyorum ve saat gibi düzenli çalışıyor ergenliğimden beri. Sistemde bi sıkıntı yok görünüyor ama henüz başarı da yok.
Eşimin değerleri de normal. Bu ay da denedikten sonra Ekim ayını pas geçip Kasım'da aşılama için başvuracağım.
Şubat ayında gebeliğe hazırlık için yaptırdığım muayene ve tahlillerde dr.um sonuçlarımın harika olduğunu, kolay hamile kalacağımı söyledi ama zaman geçtikçe ve buraları okudukça endişelenmeye başladım açıkçası. Doğal yolla olur diye diye 6. aya geldik ve gerilmeye başladım artık :)
Rahim filmim çekilmedi bi. Diğer sonuçlar şu şekilde:
AMH: 1.71 ng/ml
TSH: 0,82
SERBEST T4: 1,03
FSH: 6,2
LH: 3.44
E2: 57
PROLAKTIN: 9,96
7 aydır folik asit, 1 aydır gebelik öncesi kullanılması önerilen bi multivitamin kullanıyorum. Haftaya ek olarak aşılama ve tüp bebek tedavisi öncesi önerilen omega 3 ve koenzim q10 kullanmaya başlayacağım.
Her şeyi planladım. :) İki aşılama deneyeceğim. Olmazsa 2019 Mayıs'ta tüp bebek düşünüyoruz.
Benim hikaye de böyle işte. Hayırlısı be gülüm. :)
Değerleriniz maşallah çok iyi zamanı gelmedi demek size tavsiyem aşılama öncesi rahim filmi de cektirin arkadaşım rahim filmi sonrası doğal yoldan gebe kalanlar çok duydum bu forumda
Yumurtlama oldugunu gördüğünüzde üç gün ara vermeden ilişki olsun arkadaşım
Rabbim size ve isteyen tüm arkadaşlara hayırlısı ile nasip etsin inşallah