İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhaba inşallah gönlünüzce olsun..bu soruyu doktor sitesinde dr kutay biberoğlu’na sormanızı öneririm en kısa sürede hatta bazen aynı gün cevaplıyor ve çok gerçekçi bilgili bir hekim.

Merhaba arkadaşlar tüm sayfaları okudum Allahım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah içindede bana. Kimse yazmaz oldu. Son durumlar nedir acep meraktayım.
Şu vitamin adını bende alabilirmiyim.

Canım sıkıntılı geçtiğini bilmiyodum, çok üzüldüm inanki. Çok şükür atlatmışsınız. Cinsiyet de belli olmuş. Harika valla maşallah. Sağlıkla kucağına al inşallah

Canım sıkıntılı geçtiğini bilmiyodum, çok üzüldüm inanki. Çok şükür atlatmışsınız. Cinsiyet de belli olmuş. Harika valla maşallah. Sağlıkla kucağına al inşallah
Allah razı olsun rabbim hayırlısı ile sana ve tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin
Yumurtlama takibi yaptırdın mi veya yumurtlama testi aldı mı

Allah razı olsun rabbim hayırlısı ile sana ve tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin
Yumurtlama takibi yaptırdın mi veya yumurtlama testi aldı mı
Yok canım. Mens takvimime göre yumurtlamayı hesap edeyim dedim. Rahim filmi çektirdim bu ay. Belki bu ay kalırım dedim. Haha umut işte :)) önümüzdeki ay yumurta testi alayım. Olmadı Aralıkta yeniden Bahceci yolları taştan.

İnşallah Aralık ayına kalmadan seninde güzel haberlerini alırız canım

Ben de 6. ay denemesinin sonucunu yaklaşık on gün sonra öğrenmeyi bekliyorum ama artık pek umudum yok. Sonra ver elini aşılama yolları. :)

Bu arada vitamin adını forumda yazmak yasak mı yahu? Herkes deli gibi ilaç ve vitamin adını yazıyo yorumlarda. Yeni bi yasak mı geldi noldu?

Hakikaten mesela bende istiyorum o vitaminin adını

Hakikaten mesela bende istiyorum o vitaminin adını

gerçekten o vitemın adını bilen biri yazsa keşke

Bu arada hazır yeri gelmişken, ileri yaştan dolayı gebeliğe hazırlık veya tedaviye destek amacıyla kullandığınız, doktorunuzun önerdiği vitamin ve minarel takviyeleri neler? Hangi markaları kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim? Ben çok araştırmıştım da o yüzden merak ettim.

Benimkiler:

Femibion Baby Planning (Gebelik öncesi kullanım için üretilmiş bir ürün. Folik asit, iyot, demir, d vit., magnezyum vs içerikli bir multivitamin)

Nordic Naturals Prenatal Omega 3 DHA (Gebelik öncesinde, gebelikte ve emzirme döneminde kullanılması için üretilmiş bir ürün. Ağır metal ve katkı maddesi içermiyor. Norveç balıklarının etinden elde edilen yağlar kullanılıyor. Bu yüzden biraz pahalı.)

Solgar - Coenzym Q10 100 mg. (Kaliteli yumurtalar ve hücre yenilenmesi için önerilen bir antioksidan.)

Not: Tüm bu ürünleri doktoruma danışarak kullanmaktayım. İlk yazdığımı 6 aydır, diğer ikisini 2 haftadır kullanıyorum.

Merhaba Arkadaşlar
Umarım herkes iyidir ve hepinizin vereceği güzel haberleri vardır. Uzun zamandır uğrayamıyorum ama neyseki sizler sahipsiz bırakmamışsınız sayfamızı.
Aylardır düzenli beslenme spor bitkisel çaylar vitaminler herşeyi denedim ama olmadı olduramadım bıraktım artık doğal yollardan denemeyi son bir şans vereyim dedim kendime bir kez daha tüp bebek tedavisi olmak ve Aret Kamara gitmek istedim kulüpten görüştüğüm bir arkadaşım ısrarla tavsiye ettiği için. Rahim filmi ve bir sürü tahlil hazırlığı bittikten sonra filmimde gördüğü 2 cm lik polipi operatif histeroskopi ile aldı doktorum. Ameliyattan sonra nasıl tesadüf ettiyse 3,5 yıldır ilaçsız regl olmayan ben regl oldum. Şuan klomen tedavisine başladık ama henüz görünen bir yumurta yok sabırla tedavimin olumlu sonuçlanmasını bekliyorum olumlu olmazsada artık çocuk sayfasını tamamen kapatıcam gelişmeleri yazarım arkadaşlar öpüyorum herkezi

Arkadaşlar buarada vitaminin adını isteyen herkese özelden ulaştım. İlaç içeriği veriliyor fakat ilaç ismi vermek yasak. Bu vitamini ben aldım ama kullanmadım. Doktorum da gerek yok dedi şuan ilaç olarak yalnızca folik asid ve kan sulandırıcı içiyorum. Yumurta sayısı ve kalitesini arttırmak için sabah aç karnına arı sütü ve zeytinyağında incir yiyorum bir de karışık bir bitki çayım var onu içiyorum...

Teşekkür ederim gönderdiğiniz mesaj için. O vitaminin içerik kısmında titanyum dioksit var mı bi bakabilir misiniz merak ettim.

Canım içeriğini olduğu gibi yazıyorum şöyleki ;

Kalsiyum 133,3mg

Magnezyum 133,3mg

E Vitamini 133,3mg

C Vitamini 33,3mg

Kolin (Bitartarat) 33,3mg

Inositol 33,3mg

Turunçgil Bioflavonoidleri 33mg

Potasyum 26,7mg

Pantotenik Asit 20mg

Niyasin 16,7mg

B6 Vitamini 16,6mg

Tiamin 16,6mg

Riboflavin 10mg

Çinko 8,3mg

Çin melekotu 8,3mg

Ayı üzümü 8,3mg

Hayıt meyve ekstresi 8,3mg

Standardize Amerikan Ginsengi 8,3mg

Deve Dikeni 8,3mg

Karayılan otu ekstresi 8,3mg

Standardize soya izoflavonları çekirdek ekstresi 6mg

Demir 5000IU

A Vitamini 2,3mg

Pantetin 2mg

Kokarboksilaz 2mg

Pridoksal -5- Fosfat 2mg

Riboflavin -5- Fosfat 0,7mg

Manganez 0,5mg

Bakır 266,7mcg

Folik asit 166,7mcg

Boron 100mcg

Biotin 66,7mcg

Selenyum 66,7mcg

B12 Vitamini (Kobalamin) 66,7mcg

Krom 55mcg

İyot 16,7mcg

Molibden 8mcg

Karotenoid karışımı 6,7mcg

K Vitamini 133,3IU

D Vitamini 133,3IU

Vitamin içeriğini değil de katkı içeriğini merak ettim. Boyar madde, jelatin, şeker vs gibi.

Vitamin içeriğini değil de katkı içeriğini merak ettim. Boyar madde, jelatin, şeker vs gibi.
Şeker, maya, buğday, gluten ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenleri içermiyor ayrıca yapay aroma ve tatlandırıcı da yok. Hatta vejeteryan ve veganlar için de uygun olduğu yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…