Bu ay regl sonrası hemen aşılama tedavisine mi başlayacaksınız?13 gün önce yapıldı. Herhangi bi sapma olmazsa 5 gün sonra regl olmam lazım. Hsg'den sonra korunmamızı istedi. Regl olunca da aşılama işlemi için iğnelere başlayacağız.
Neden korunuyorsunuz ki??? İlaç mı verdi? Ben olsam hayatta korunmam.Bu ay regl sonrası hemen aşılama tedavisine mi başlayacaksınız?
En azından bir ay deneseniz iyi olmaz mı, tabi sadece bir öneri benimki,belki de içimden geçen sadece, doktorunuzun tavsiyelerine uyunuz:)
Cok gecmis olaun canim Allah sifa versin cabucak gecsin insallah.:)Tetradox gıcıktır hatta bütün antibiyotikler gıcıktır bence de:)
Ben de yarın için randevu aldım, kulağım doktorsuz geçmeyecek gibi, içindeki enfeksiyonu dışardan hissediyor gibiyim, ağırlaştı resmen sol tarafım
Bu ay elindeki testlerini dene bence...Merhaba tekrar.
En son lekelenme ile baslayan adetimle konu olnustum size :) ve dr a gidecegimi soylemistim.
Adetin son gunu gittim. Ultrasonla bakti rezervler iyi durumda. SAT 29 aralik olunca 9 unda yani 11. gun gelin yumurtlamaya bakalim dedi. Yani bakacak ve bize su kadar saat icinde iliskide bulunun diyecekmis. Bu islem 31 Euro.
kararsizim. Bende acaba aldigim ovulasyon testlerini mi denesem diyorum (hayatimda ilk defa deneyecegim) yani normal sartlarda yumurtlama problemi yasamayan biriyim. En son Agustosta hamile kalmistim. Kese yerlesme vs ok di. Kalp atisi yoktu kurtaj olmustum(
Demem o ki acaba ne yapsam
Ovu testi VS. Yumurtlama catlama takibi :))
Dr un yaptigi kesin olur demi :) testle ugrasip zaman kaybetmis mi olurum acep.
Bende de genç kızlık dönemimde çok dizim ağrırdı. Demekki d vitaminim benim hep düşükmüş.
bearnguin canım bende sana özel mesaj yazıp soracaktım. Ahh o kadar kolların delinmesi git gel sonu boş olması ne fena değil mi? Neyseki iğne yemedin bu süreçte. Opu olmadım değil mi? Hiç o aşamaya gelmedi. Yumurta nereye gitmiş ki, yumurtladın demek ki. Çalışma yapsaydın. Ben sana yazacaktım aslında opu 'yu falan bekleme sen ilişkilerini gene yaşa. O kayıp yumurtalar nereye gidiyor. Ben nerdeyse opu günü bir gün önce yapsaydım diye düşündüm. Allah bilir ya benden o bir yumurtayi bile bulup alamadılar diye düşünüyorum nedense. Çünkü hiçbir kanıt bizim elimizde yok, ne derlerse onu biliyoruz.
Canım dinlen bir ay bakalım ne olacak. Pıhtılaşma da hangi gen senin, ne kullanıyorsun. Aret hocamı verdi kullan dedi.
Vitaminleripanic_attack verirde. Ben glutensiz diyet yapıyorum bu ay. Arada bir iki şey kaçırdım. Sende yap istersen. Halk ekmegin glutensiz ekmeği var. Onun disinda buğday türevi olan hiçbişey yemiyceksin. Şeker de az tüketmek lazım yumurta kalitesini bozuyormuş.
Regl çok düzenli değilse ovulasyon testleriyle tam gününü kaçırma ihtimali de var.Merhaba tekrar.
En son lekelenme ile baslayan adetimle konu olnustum size :) ve dr a gidecegimi soylemistim.
Adetin son gunu gittim. Ultrasonla bakti rezervler iyi durumda. SAT 29 aralik olunca 9 unda yani 11. gun gelin yumurtlamaya bakalim dedi. Yani bakacak ve bize su kadar saat icinde iliskide bulunun diyecekmis. Bu islem 31 Euro.
kararsizim. Bende acaba aldigim ovulasyon testlerini mi denesem diyorum (hayatimda ilk defa deneyecegim) yani normal sartlarda yumurtlama problemi yasamayan biriyim. En son Agustosta hamile kalmistim. Kese yerlesme vs ok di. Kalp atisi yoktu kurtaj olmustum(
Demem o ki acaba ne yapsam
Ovu testi VS. Yumurtlama catlama takibi :))
Dr un yaptigi kesin olur demi :) testle ugrasip zaman kaybetmis mi olurum acep.
Amin canım, sağolCok gecmis olaun canim Allah sifa versin cabucak gecsin insallah.:)
Bu ay elindeki testlerini dene bence...
Bir cok gebe kalan var o sekilde takip edip.. asilama takiple gebe kalamayan da var...
Regl çok düzenli değilse ovulasyon testleriyle tam gününü kaçırma ihtimali de var.
Regl bittiği gibi başlayıp , uzun süre her gün yapsan daha garanti olur ama o da pahalıya gelebilir.
Beklemek istemiyorsan doktorun takini çok daha garanti, sonuçta yumurta gelişimi birebir görülerek izlenecek
Ayy konu yalanmisss kizlar... umutlandimdi ben deBdv de konuyu gordunuz mu 46 yasinda hamileymis annesi yine bir umut:)
Riskli gebelikmia ama olsun olmus yani:)
En kısa zamanda kolayca olsun inşallah. Kendini rahatlat biraz. Stres engel oluyormuş bebeğe. Rahat ol. Maşallah amh iyi çıkmış illa olur.Kızlar merhaba iyi haftalar diliyorum ve bende aranıza katılmak istiyorum ...
Biraz öykümden bahsedeyim 35imde evlendim evliliğimin 6.ayında doğal yolla hamile kaldım bebeğimizi 13 haftalıkken aldılar kromozom anomalisi vardı belki de kimsenin duymadığı bi sendrom triploidi 69 kromozomluymuş döllenme hatası olmuş Muş Muş sonuç oğlumuzu bizden aldılar Allah büyük verir de alır dedik bundan 7 ay Sonra kimyasal gebelik oldu kanda çıktı 2 gün Sonra değer düştü tabii beni yaş telaşı aldı iki ay önce tüp bebek merkezine gittik (bu arada en son amh mayısta bakıldı 4,17 doktorlar çok iyi olduğunu söyledi )dr kendiliğinden hamile kalırsın özel istekle tüp bebek mi yapayım dedi!!!! Biz şaşkın tabii eşimden örnek istedi hoopp eşimin 3 milyon sperm çıktı biz yine şaşkın Sonra doktor bi vitamin verdi bunu kullansın 3 ay dedi biz dünya başımıza yıkılmış şekilde çıktık ordan yaşım 37 oldu artık 3 ay mı beklicem niye tüp yapmıyor vs başka Dr gittik ve o hemen başlayalım dedi istediğim buydu transfere kadar herşey güzeldi transferden Sonra 12 gün bana geçmedi ağlama nöbetleri uyksuzluk ateş basmaları sonuç negatif arkadaşlar tekrar başlamak için en az 3.adet ...diyorum ki allahım ne olur kendiliğinden olsun bizim planlarımız değil senin dediğin oluyor senın için zor değil allahım bize de isteyen herkese de nasip et bu arada eşime vitaminler bitkisel kürler başladık acele etmek istemiyorum ama elimden geleni yapmak istiyorum kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Bu ay regl sonrası hemen aşılama tedavisine mi başlayacaksınız?
En azından bir ay deneseniz iyi olmaz mı, tabi sadece bir öneri benimki,belki de içimden geçen sadece, doktorunuzun tavsiyelerine uyunuz:)
Neden korunuyorsunuz ki??? İlaç mı verdi? Ben olsam hayatta korunmam.
Herkeze selamlar
Epeydir yoktum aranızda tekrar geldim sizlere anlatacaklarım var. Sayfa sahibi olarak sayfa ismine ihanet etmiş oldum aslında tedaviye başlayarak yani doğal yolla denemeyi bırakıp tedavi görmeye başladım gerçi yalnızca klomen içerek tedavideyim demek biraz tuhaf ama neyse...
Tüp bebek tedavisi sıkıntılı bir süreç bu süreçte hiç bir şey dikkatimi dağıtmasın hiç sorgulamayayayım hiç bir şey okumayayım istedim bu yüzden aranızda olamadım. Bilmeyenler için hikayemin üzerinden geçeyim 42 yaşındayım 6 yıllık evliyim 4 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. 2016 yılında Bahçeci Kliniğinde Cem Çelik önderliğinde paldır küldür 2 görünen sonra 1 e inen yumurtayla 5 gün içinde başlayıp biten bir tedaviden diyemeyeceğim saçmalıktan sonra ancak toparlanıp ikinci tedavime 2018 yılının ağustos ayında Aret Kamar ile başladım. 2,5 cm lik polipim olduğunu öğrendim önce polip alındı sonra eylül de klomen maceram başladı eylül ayında hiç yumurta görünmedi ekim ayının ilk haftasından sonra gitmedim tedaviye yaklaşık bir ay sonra tekrar gittim yine klomen kullandım kasım ayının sonunda 2 olgun görünen yumurta arkadan gelen 4/5 yumurta vardı uzatmayayım bir tane olgun yumurta kalınca ki diğerleri biraz büyüdükten sonra yok oluyor görünmüyor o yumurtanın peşine düştük yumurta 21 mm ye geldi ancak e2 ve progesteron seviyem bir yükseldi bir düştü buarada bu sonuçları öğrenebilmek için bir ayda tam 18 gün boyunca Anadolu Yakasından Avrupa yakasına klinikte bekleme süremle birlikte 7 saat mesai harcayarak damarlarım acıdan ve morluktan kaslarımın içine saklanıncaya kadar durmadan kan verdim buarada bir tüp bebek maaliyetinin 10/2 si kadar da ücret ödedim sadece kan testleri için sonuç ne oldu biliyormusunuz önce bu yumurtanın büyümesi durdu sonra küçülmeye başladı sonra tekrar büyüdü ve dün öğrendim ki bu yumurta yok olmuş onca mesai onca can acısı ve can sıkıntısı yanıma kar kaldı. Şimdi görünen bir yumurta daha var 10mm büyüklüğünde ve aynı mesaiyi bu yumurta için harcamaya ne gücüm kaldı ne de isteğim. Diyeceğim o ki ben yine doğal yollardan denemeye karar verdim ve artık şuna inandım ki her birimiz birer mucizeyiz en az 40 sebep bir araya gelmiş ve bizler de birer mucize olarak dünyaya gelmişiz. Pazartesi günü DHEAS tahlili yaptıracağım ve vücudumun bu vitaminin desteğine ihtiyacı olup olmadığını öğreneceğim. L-arginin Selenyum testi yaptırılıyor mu bilmiyorum ama yaptırılıyorsa onları da yaptırıp güzel bir vitamin takviyesine başlayayım diyorum. Bunun için de sayfamızın ecza bilgisi tavan arkadaşlarımpanic_attack ve @Marjo sizlerin yardımına ihtiyacım var. Sonuçlarım çıktığında bu vitaminler eksikse ve yerine konması gerekiyorsa (DHEAS hormon eksikliği kısırlığa sebep oluyormuş) bana işe yarayacak güzel bir vitamin tavsiye ederseniz çok mutlu olurum. Buarada pıhtılaşma problemimden dolayı kan sulandırıcı içiyorum. Herşeyi içinde barındıran tek bir vitamin olursa enfes olur. Buarada prowomen kullandım bitti tekrar almadım. Artık sayfamızda olacağım. Hepinizi öpüyorum herkeze bebeğine gidecek yolda iyi şanslar ve başarılar diliyorum
Reglimde duzenli aslinda ama belli olmaz tabii. Bir dusuneyim bugun tesekkurler
Amin inşallah hepimiz hamile olalım stressiz olmaya özen gösteriyorumEn kısa zamanda kolayca olsun inşallah. Kendini rahatlat biraz. Stres engel oluyormuş bebeğe. Rahat ol. Maşallah amh iyi çıkmış illa olur.
Kızlar merhaba iyi haftalar diliyorum ve bende aranıza katılmak istiyorum ...
Biraz öykümden bahsedeyim 35imde evlendim evliliğimin 6.ayında doğal yolla hamile kaldım bebeğimizi 13 haftalıkken aldılar kromozom anomalisi vardı belki de kimsenin duymadığı bi sendrom triploidi 69 kromozomluymuş döllenme hatası olmuş Muş Muş sonuç oğlumuzu bizden aldılar Allah büyük verir de alır dedik bundan 7 ay Sonra kimyasal gebelik oldu kanda çıktı 2 gün Sonra değer düştü tabii beni yaş telaşı aldı iki ay önce tüp bebek merkezine gittik (bu arada en son amh mayısta bakıldı 4,17 doktorlar çok iyi olduğunu söyledi )dr kendiliğinden hamile kalırsın özel istekle tüp bebek mi yapayım dedi!!!! Biz şaşkın tabii eşimden örnek istedi hoopp eşimin 3 milyon sperm çıktı biz yine şaşkın Sonra doktor bi vitamin verdi bunu kullansın 3 ay dedi biz dünya başımıza yıkılmış şekilde çıktık ordan yaşım 37 oldu artık 3 ay mı beklicem niye tüp yapmıyor vs başka Dr gittik ve o hemen başlayalım dedi istediğim buydu transfere kadar herşey güzeldi transferden Sonra 12 gün bana geçmedi ağlama nöbetleri uyksuzluk ateş basmaları sonuç negatif arkadaşlar tekrar başlamak için en az 3.adet ...diyorum ki allahım ne olur kendiliğinden olsun bizim planlarımız değil senin dediğin oluyor senın için zor değil allahım bize de isteyen herkese de nasip et bu arada eşime vitaminler bitkisel kürler başladık acele etmek istemiyorum ama elimden geleni yapmak istiyorum kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah