İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

13 gün önce yapıldı. Herhangi bi sapma olmazsa 5 gün sonra regl olmam lazım. Hsg'den sonra korunmamızı istedi. Regl olunca da aşılama işlemi için iğnelere başlayacağız.
Bu ay regl sonrası hemen aşılama tedavisine mi başlayacaksınız?
En azından bir ay deneseniz iyi olmaz mı, tabi sadece bir öneri benimki,belki de içimden geçen sadece, doktorunuzun tavsiyelerine uyunuz:)

En azından bir ay deneseniz iyi olmaz mı, tabi sadece bir öneri benimki,belki de içimden geçen sadece, doktorunuzun tavsiyelerine uyunuz:)
Neden korunuyorsunuz ki??? İlaç mı verdi? Ben olsam hayatta korunmam.

Cok gecmis olaun canim Allah sifa versin cabucak gecsin insallah.:)

Merhaba tekrar.

En son lekelenme ile baslayan adetimle konu olnustum size :) ve dr a gidecegimi soylemistim.

Adetin son gunu gittim. Ultrasonla bakti rezervler iyi durumda. SAT 29 aralik olunca 9 unda yani 11. gun gelin yumurtlamaya bakalim dedi. Yani bakacak ve bize su kadar saat icinde iliskide bulunun diyecekmis. Bu islem 31 Euro.

kararsizim. Bende acaba aldigim ovulasyon testlerini mi denesem diyorum (hayatimda ilk defa deneyecegim) yani normal sartlarda yumurtlama problemi yasamayan biriyim. En son Agustosta hamile kalmistim. Kese yerlesme vs ok di. Kalp atisi yoktu kurtaj olmustum (

Demem o ki acaba ne yapsam

Ovu testi VS. Yumurtlama catlama takibi :))

Dr un yaptigi kesin olur demi :) testle ugrasip zaman kaybetmis mi olurum acep.

Bu ay elindeki testlerini dene bence...
Bir cok gebe kalan var o sekilde takip edip.. asilama takiple gebe kalamayan da var...

Senella merhaba
Sorma canım kollarım daha yeni yeni düzeliyor opu olamadım yumurtam kafasına göre büyüyor küçülüyor sonra bir daha büyüyüp yok oluyor tüp yapacağız diye doğru düzgün çalışmada olamadı ama bundan sonra dediğin gibi çalışmaları güncelleyip arttıracağım canım Aret Hocanın benden istediği pıhtılaşma testi Aptt idi çıkan sonuç referans aralığının üzerinde çıkmış testlerimi yorumlarken tedavinin başında söylemişti kan sulandırıcı vereceğim bırakmadan kullan diye...
Yaaa evet şekerin yumurta kalitesini bozduğunu duymuştum ahhh bir de şu çikolata düşkünlüğüm olmasa glutensiz sağlıklı bir beslenme programı hazırlayayım kendime çok iyi oldu hatırlatman sağol canım bir de bu beslenmeye sağlam bir egzersiz programı ekledim mi tamamdır

Regl çok düzenli değilse ovulasyon testleriyle tam gününü kaçırma ihtimali de var.
Regl bittiği gibi başlayıp , uzun süre her gün yapsan daha garanti olur ama o da pahalıya gelebilir.
Beklemek istemiyorsan doktorun takini çok daha garanti, sonuçta yumurta gelişimi birebir görülerek izlenecek

Bu ay elindeki testlerini dene bence...
Bir cok gebe kalan var o sekilde takip edip.. asilama takiple gebe kalamayan da var...

Reglimde duzenli aslinda ama belli olmaz tabii. Bir dusuneyim bugun tesekkurler

Kızlar merhaba iyi haftalar diliyorum ve bende aranıza katılmak istiyorum ...
Biraz öykümden bahsedeyim 35imde evlendim evliliğimin 6.ayında doğal yolla hamile kaldım bebeğimizi 13 haftalıkken aldılar kromozom anomalisi vardı belki de kimsenin duymadığı bi sendrom triploidi 69 kromozomluymuş döllenme hatası olmuş Muş Muş sonuç oğlumuzu bizden aldılar Allah büyük verir de alır dedik bundan 7 ay Sonra kimyasal gebelik oldu kanda çıktı 2 gün Sonra değer düştü tabii beni yaş telaşı aldı iki ay önce tüp bebek merkezine gittik (bu arada en son amh mayısta bakıldı 4,17 doktorlar çok iyi olduğunu söyledi )dr kendiliğinden hamile kalırsın özel istekle tüp bebek mi yapayım dedi!!!! Biz şaşkın tabii eşimden örnek istedi hoopp eşimin 3 milyon sperm çıktı biz yine şaşkın Sonra doktor bi vitamin verdi bunu kullansın 3 ay dedi biz dünya başımıza yıkılmış şekilde çıktık ordan yaşım 37 oldu artık 3 ay mı beklicem niye tüp yapmıyor vs başka Dr gittik ve o hemen başlayalım dedi istediğim buydu transfere kadar herşey güzeldi transferden Sonra 12 gün bana geçmedi ağlama nöbetleri uyksuzluk ateş basmaları sonuç negatif arkadaşlar tekrar başlamak için en az 3.adet ...diyorum ki allahım ne olur kendiliğinden olsun bizim planlarımız değil senin dediğin oluyor senın için zor değil allahım bize de isteyen herkese de nasip et bu arada eşime vitaminler bitkisel kürler başladık acele etmek istemiyorum ama elimden geleni yapmak istiyorum kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu arada hsg çektirdim herşey yolunda ,pıhtılaşma testi yaptırdım sadece hafif pıhtılaşma çıktı mthfr c677 heterozigot zaten tedavi de sulandırıcı verdiler

En kısa zamanda kolayca olsun inşallah. Kendini rahatlat biraz. Stres engel oluyormuş bebeğe. Rahat ol. Maşallah amh iyi çıkmış illa olur.

Evet, aslında olması gereken o da. Ben aşılama hakkımı özellikle Ocak'ta kullanmak istedim. Terazi burcu olur belki diye.
Bu ay aşılama tutmazsa Mayıs'a kadar kendi halimize bırakacak zaten bizi. Mayıs'ta gel dicek, sana tüp bebek yapacam!

Neden korunuyorsunuz ki??? İlaç mı verdi? Ben olsam hayatta korunmam.

Hsg sonrası antibiyotik kullandığım dönem yumurtlama dönemiydi. Bir de hafif de olsa rahim ve yumurtalıktaki yumurtalar radyasyon gördüğü için korunmamızı istedi doktorum. Riske gerek yok dedi. Yeni adet dönemine kadar korunuyoruz o yüzden şu an.

Hoşgeldiniz sayfanıza bende yazarak değilde okuyarak katkıda bulunuyorum sayfaya tabi birçok bilgiyi alarakta kendime. Baya uğraşlar vermişsiniz geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzene girer herşey. Marjonun dediği gibi inşallah 2019 da hepimiz hamile kalırız.

Son düzenleme:
Reglimde duzenli aslinda ama belli olmaz tabii. Bir dusuneyim bugun tesekkurler

Reglin düzenliyse yumurtlama da düzenlidir. Bence hemen doktorda takip ettirmene gerek yok. Hap ya da iğne ile takip olacaksa tamam da, sırf yumurta için gitmek gereksiz. Bulabilirsen Clearblue ovulasyon testini tavsiye ederim. Bende her ay aynı günlerde hiç şaşmadan pozitifi gösterirdi. Doktor takibinde de yine aynı günlerde yumurtladığım tastiklendi. Benim reglim de düzenlidir.

Amh değerinin maşallahı var.
Ama rezervin iyi olması da yetmiyor işte. Yumurtalarımız ne kadarı kaliteli ve döllenmeye uygun bunu bilemiyoruz.
Hadi döllendi bu sefer tutunamıyor. Niye tutunamıyor derdi başlıyo. Yok kromozom problemi yok pıhtılaşma yüzünden gelişemedi derken net sebebi hiç bulunamayan yığınla sebepsiz infertilite muzdaribi kişilerden biri oluyoruz işte.
Kiminin de az ama öz yumurtası oluyo. Anında gebe kalıyo rezervinin aslında çok az olduğundan bile habersiz şekilde.
Benim anladığım önemli olan sayı değil. Yani nicelik değil, nitelik. Cillop gibi bir yumurta, cillop gibi bir sperm ve bunu taşıyabilecek sağlıklı bir rahim. Yaş geçtikçe nitelik düşüyor. Biz ordan kaybediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…