İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Pamuğu su ile inciltelmiş sirkeye batırıp sür canım gece uyumadan, ertesi gün de yoğurt sür, 2 günde geçmişti. Tecrübeyle sabit:)

Sizce düzenli regli nedir? Benim 23 ile 25 arasinda değişiyor genelde.
Ubiquinol
DHEA
Ari sutu
Propolis
Demir
D vitamini
Multivitamin

kullanıyorum

Şekerli şeyleri olabildiğince kıstım.
Çerez yiyorum
Pekmez vs vs

Bir de olabildiğince egzersiz yürüyüş...

Benim de 25 ile 27 arası değişiyor. Doktora 6 aylık adet döngümü göstermiştim. Ben düzensiz diye düşünüyordum, hayır düzenli dedi. Ve hatta yumurtlama günün 11.gunde olur dedi. Olduğu gibi de çıktı. Düzensiz bir sefer 24, bir sefer 34, bir sefer 41.gunde olması imiş. Her ay aynı gün adet görüyorsan o artık tam süper oluyor.

panic_attack tatlım şu omega 3 bi bakarmısın hamile olduğumda vermişti doktor öylece duruyor işime yarar gibi

Fazla araştırmaya gerek yokmuş zaten içeriğin fotosunu atmışsın. :)

Bence bunu kullan, sonra istersen ayrı ayrı alırsın.

Zaten içinde gebelik öncesi ve gebeliğin ilk 3 ayında kullanılması istenen vitamin ve mineraller var. B grubu, D, C, iyot, demir, çinko, selenyum, folik asit hepsi makul oranlarda.
Gebelik öncesi ve son 3 ayı için omega 3te biraz daha yüksek dha oranı tavsiye ediliyor ama bu varken şimdilik gerek yok.
Buna bi de ubiquinol eklersen tamamdır bacım.

Ay yazmışsın şimdi gördüm tamam ozaman içmeye başlıyorum şifaaa olsun inşallah diğer dediğini de bi bakayım alayım o vakit

Benim de 24 ile 26 gün arası.

20, 40, 30, 15, 50 günde 1 olarak sürekli değişen bi döngü varsa, ne zaman regl olacağını tahmin etmek zorsa düzensizdir. O yüzden zor oluyo düzensiz regl olan kişilerin yumurtlama zamanını tahmin edebilmesi.

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır deyip ileride pişmanlık yaşamamak adına elimden geleni acı eşiğim, maddi ve manevi gücüm yettiğince yapmaya çalışıyorum. Dilerim evlat isteyen herkez evladına uğraşmadan sahip olur Sizin durumunuz nedir

Bugün kulak enfeksiyonu için doktora gittim, bu ilaçları verdi.
En az 2, 3 haftalık enfeksiyon, geç gelmişsin dedi.
Oysa ben en fazla 1 haftadır değişiklik hissediyorum, ağrı da pek yok, akıntı da yok.
Enfeksiyon ilerlemiş, karnabahar gibi küçük parçacıklar oluşturmuş dedi.
Haftaya mutlaka tekrar görmek istiyorum dedi

Düzenli regl 21 ile 35 gün arasında oluşan, her ay ortalama aynı zaman aralığında görülen adet kanamasıdır.
Yani önemli olan aynı aralıkta olmasıdır.
21 günde bir gören de 35 günde bir gören de düzenli regl görüyor sayılır

Süper canım maşaallah, bu kadar kararlı olman ne güzel

Marjo ilgine çok teşekkür ederim. Tedavideyken çok okumayayım araştırmayayım kafamı karıştırmayayım diye buralarda olmadım hesabım pasifti bu yüzden de özelden yazılan mesajlarda ulaşmadı bana. Ama artık buralardayım. Yarın Dhea testi yaptıracağım hatta yaptırabilirsem selenyum ve larginin testi yaptıracağım ona göre bir takviye tavsiyesi isteyeceğim panic_attack ve senden. Okuyan arkadaşlar neden doktorundan değilde sayfadaki arkadaşlarından istiyor diye düşünebilir ancak doktorumun tek tavsiye ettiği vitamin folik asit ve yeterli diyor. Bense ihtiyacım olduğunu düşünüyorum çelişiyoruz
Buarada sen nasılsın vitamin desteklerine ve çalışmalara devammı

Gecmis olsun tekrar. bu kadar ilerlemeden gideydin iyiydi bir saglikci olaraktan
Yarin test yap diyorlar iyi gaza geldim... yapsam mi kisslarr

Gecmis olsun tekrar. bu kadar ilerlemeden gideydin iyiydi bir saglikci olaraktan
Yarin test yap diyorlar iyi gaza geldim... yapsam mi kisslarr
Sağol canım, dediğim gibi pek farketmedim ki, sadece hafif ağırlık vardı, o da bir haftadır.
Neyse artık başladım kullanmaya, önce antialerjik hapı, yarım saat sonra antibiyotik sonra da damla kullandım.
Majezik gerek duymadım.
Hadi bakalım yap bence de, ne kaybedersin ki
Yapınca da yaz hemen, heyecanla bekliyoruz

Haber veririm canim.

Aynen biraz da bunlara dikkat edelim. Maddiyata belimizi büküyor. Elimiz kolumuz bağlanıyor.

Rahim kalınlığını arttıran çayı niye Onc E söylemedin benim kafama takılan bir nokta da oydu.

Bence de vücudumuza yaradı hastalıklar uzaklaşıyor.

Bizim bu ay tutarsa benim dogum gunumde doguyor :)

Benim de :) inşallah tutar. Bu sıralar mucizeye çok ihtiyacım var. Çalışma hayatında kriz var. Art noyetli insanlar cok. Asilan mi dersin, igrendim insanlardan
Belki bu vesileyle uzaklaşirim. Mucizeme veririm kendimi.

Yani kan sulandırıcı içmeyelim mi omega kullanirken bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…