Pamuğu su ile inciltelmiş sirkeye batırıp sür canım gece uyumadan, ertesi gün de yoğurt sür, 2 günde geçmişti. Tecrübeyle sabit:)Ben de mantar oldum galiba.
Hayatımda ilk defa genital bölgem kaşınıyo ama nasıl tatlı kaşınıyo. İlişki sonrası da yanma oldu. Korkarım bu mantara işaret ve hsg sonrası verilen antibiyotiğin prospektüsünde kullanım sonrası mantar oluşumuna sebep olabileceği yazıyordu. Hatta birçok kişi güçlü antibiyotikler sonrasında genital bölgede mantar oluştuğunu yazmış. Doğal florayı bozdu, iyi bakteriler kötülere yenildi yani offf..
İki gecedir hindistan cevizi yağı sürüp yatıyorum. Birazdan da sirkeli suyla duş alıcam. Sonra da kantoron yağı sürücem. Bunlarla geçmezse doktorumdan bi krem isterim artık.Lokman Hekim loading...
UbiquinolBu arada neler kullanıyorsunuz ben bayağı başlara doğru okumaya başladım...ben prowomen içiyorum doğal beslenmeye çalışıyorum bide yürüyüş yapıyorum astalife içen var mı tüp dr önerdi ama Daha almadım
selam canım hoş geldin kayıpların bir daha olmaz umarım.. sağlıkla bebişler gelir...
arkadaşlar yazmışş neler kullanabileceğinii...
yalnız polen varsa onu sen yeme eşin yesiinn
Marjo
İnşallah hiç bişey çıkmaz aşılaman da tutar aaa bende şubatta 38 olacağım
Sizce düzenli regli nedir? Benim 23 ile 25 arasinda değişiyor genelde.
Ubiquinol
DHEA
Ari sutu
Propolis
Demir
D vitamini
Multivitamin
kullanıyorum
Şekerli şeyleri olabildiğince kıstım.
Çerez yiyorum
Pekmez vs vs
Bir de olabildiğince egzersiz yürüyüş...
panic_attack tatlım şu omega 3 bi bakarmısın hamile olduğumda vermişti doktor öylece duruyor işime yarar gibi
Benim de 5 ŞubatAha devrem! :)) Kaç Şubat doğumlusun? Ben 1. Birinç!
Balık yağı ile ilgili fikrimi ayrıntılı didikledikten sonra gece yazarım.
Ay yazmışsın şimdi gördüm tamam ozaman içmeye başlıyorum şifaaa olsun inşallah diğer dediğini de bi bakayım alayım o vakitFazla araştırmaya gerek yokmuş zaten içeriğin fotosunu atmışsın. :)
Bence bunu kullan, sonra istersen ayrı ayrı alırsın.
Zaten içinde gebelik öncesi ve gebeliğin ilk 3 ayında kullanılması istenen vitamin ve mineraller var. B grubu, D, C, iyot, demir, çinko, selenyum, folik asit hepsi makul oranlarda.
Gebelik öncesi ve son 3 ayı için omega 3te biraz daha yüksek dha oranı tavsiye ediliyor ama bu varken şimdilik gerek yok.
Buna bi de ubiquinol eklersen tamamdır bacım.
Sizce düzenli regli nedir? Benim 23 ile 25 arasinda değişiyor genelde.
Ubiquinol
DHEA
Ari sutu
Propolis
Demir
D vitamini
Multivitamin
kullanıyorum
Çerez yiyorum
Pekmez vs vs
Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır deyip ileride pişmanlık yaşamamak adına elimden geleni acı eşiğim, maddi ve manevi gücüm yettiğince yapmaya çalışıyorum. Dilerim evlat isteyen herkez evladına uğraşmadan sahip olurHoşgeldiniz sayfanıza bende yazarak değilde okuyarak katkıda bulunuyorum sayfaya tabi birçok bilgiyi alarakta kendime. Baya uğraşlar vermişsiniz geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzene girer herşey. Marjonun dediği gibi inşallah 2019 da hepimiz hamile kalırız.
Düzenli regl 21 ile 35 gün arasında oluşan, her ay ortalama aynı zaman aralığında görülen adet kanamasıdır.Sizce düzenli regli nedir? Benim 23 ile 25 arasinda değişiyor genelde.
Ubiquinol
DHEA
Ari sutu
Propolis
Demir
D vitamini
Multivitamin
kullanıyorum
Çerez yiyorum
Pekmez vs vs
Süper canım maşaallah, bu kadar kararlı olman ne güzelBen de seni ariyordum :) Diyete basladin mi? Ben dun basladim. Cat diye kestim cikolatalari, recelleri, biskuvileri. Iki ogune de dusurdum yediklerimi. Ama aksam yemekten sonra yogurdun icine armut dilimleyip tarcinla yedim biraz. O kadar da olsun, daha ilk gunu. Henuz tartiya cikmadim ama iki hafta sonra cikacagim.
Cumartesi gunu kotum ustume olmadi. Popomu asip yukariya kadar cikti ama dugmeler birlesmedi. O anda karar verdim.
Ben iki cocuguma da hamile kaldigimda cat diye zayiftim, sanirim bu kilo gercekten de onemli.
Hosgeldin. Ben de seni merak ediyordum. Hatta ozelden mesaj attim ama birakip bu diyarlari gittin sandim duymayinca birsey :)
panic_attack Cok guzel aciklamis herseyi (yoksa aciklamadi mi? Birsey okudum ama cok mesaj girilmis ben buraya girmeyeli haftasonundan beri). Bu arada Omega 3 balik yagi kani sulandiriyor haberin olsun :)
Gecmis olsun tekrar. bu kadar ilerlemeden gideydin iyiydi bir saglikci olaraktanEki Görüntüle 2222801 Bugün kulak enfeksiyonu için doktora gittim, bu ilaçları verdi.
En az 2, 3 haftalık enfeksiyon, geç gelmişsin dedi.
Oysa ben en fazla 1 haftadır değişiklik hissediyorum, ağrı da pek yok, akıntı da yok.
Enfeksiyon ilerlemiş, karnabahar gibi küçük parçacıklar oluşturmuş dedi.
Haftaya mutlaka tekrar görmek istiyorum dedi
Sağol canım, dediğim gibi pek farketmedim ki, sadece hafif ağırlık vardı, o da bir haftadır.Gecmis olsun tekrar. bu kadar ilerlemeden gideydin iyiydi bir saglikci olaraktan
Yarin test yap diyorlar iyi gaza geldim... yapsam mi kisslarr
Haber veririm canim.Sağol canım, dediğim gibi pek farketmedim ki, sadece hafif ağırlık vardı, o da bir haftadır.
Neyse artık başladım kullanmaya, önce antialerjik hapı, yarım saat sonra antibiyotik sonra da damla kullandım.
Majezik gerek duymadım.
Hadi bakalım yap bence de, ne kaybedersin ki
Yapınca da yaz hemen, heyecanla bekliyoruz
Senella merhaba
Sorma canım kollarım daha yeni yeni düzeliyoropu olamadım yumurtam kafasına göre büyüyor küçülüyor sonra bir daha büyüyüp yok oluyor tüp yapacağız diye doğru düzgün çalışmada olamadı ama bundan sonra dediğin gibi çalışmaları güncelleyip arttıracağım canım Aret Hocanın benden istediği pıhtılaşma testi Aptt idi çıkan sonuç referans aralığının üzerinde çıkmış testlerimi yorumlarken tedavinin başında söylemişti kan sulandırıcı vereceğim bırakmadan kullan diye...
Yaaa evet şekerin yumurta kalitesini bozduğunu duymuştum ahhh bir de şu çikolata düşkünlüğüm olmasaglutensiz sağlıklı bir beslenme programı hazırlayayım kendime çok iyi oldu hatırlatman sağol canım bir de bu beslenmeye sağlam bir egzersiz programı ekledim mi tamamdır
Kullandigimiz seyler cok. Onceden de detayli olarak cok tekrar ettik. Simdi eski sayfalari bulabilir miyim, diye gittim baktim ama tarihin tozlu sayfalarina karismislar coktan sanirim. Ama genel olarak: Conezim Q10 (karsilayabiliyorsan ubiquinol, karsilayamiyorsan ubiquinone) ve yaninda cok iyi kalite Omega 3 (DHA-EPA orani onemlipanic_attack aciklar, karsilayabilyorsan sirasiyla havyar, yoksa krill, yoksa somon), iyi kalite bir hamilelik oncesi ve hamileler icin vitamin, ve folik asit (folate olmasi daha hayirli).
Abartmadan iyi yaglardan yiyorsun: zeytinyagi ve avokado. Kotu yaglardan uzak duruyorsun: kanola, misir vs.
Ayrica yumurtlama donemine kadar taze ari sutu alabilirsin. "Red Raspberry Leaf" cayi da bulabilrsen yumurtlama donemine kadar icmen rahim kalinligini artiriyor. Nar ve yaban mersini de oyle. Yumurtlama oldu, bitti. O zaman bunlari birakiyorsun.
En onemlisi sigara iciyorsan birakiyorsun, alkol almiyorsun (ya da cok az), kahveyi cok azaltip, ekstra kilon varsa veriyorsun. Stresi de azatlmaya calisiyorsun. Hic cocugum olmayacak diye telase kapilirsan olmaz. Olacak diye dusuneceksin. Ve hatta hic bir sey dusunmeyeceksin.
Bana da doktorum önerdi Astalife'ı. Birinci paket bitti, ikinciyi sipariş ettim. Dha oranı 500, yani çok iyi ve ayrıca astaksantin antioksidan kapsülleri de var pakette.
Ayrıca multivitamin olarak İngiltere menşeli Pregnacare Her and Him kullanıyoruz eşimle.
Bir de Solgar Ubiquinol kullanıyorum.
Daha önce farklı markalardan da olsa içerik olarak aynı ürünleri (multivitamin+omega 3+koenzim q10) Temmuz ayından beri düzenli olarak kullanıyorum.
İlk defa bu sene, bu salgınlarda nezle bile olmadım. Demek ki işe yaradığı noktalar var. Darısı yumurtaların başına :)
Bizim bu ay tutarsa benim dogum gunumde doguyor :)
Hosgeldin. Ben de seni merak ediyordum. Hatta ozelden mesaj attim ama birakip bu diyarlari gittin sandim duymayinca birsey :)
panic_attack Cok guzel aciklamis herseyi (yoksa aciklamadi mi? Birsey okudum ama cok mesaj girilmis ben buraya girmeyeli haftasonundan beri). Bu arada Omega 3 balik yagi kani sulandiriyor haberin olsun :)