İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ben 42. Haftada doğmuşum. Üşengeçliğim taa ordan belliymiş. Keyfim iyiydi valla içerde. Zorla çıkarmışlardı beni hiç unutmam. Oo sooğuuk geeceedee..
:KK70:Ben erken doğmuşum ama yine de üşengecim, keyfime ve uykuya pek düşkünüm :spor::süslü::KK6:
Annem mart sonu gibi hamile kalmış ben 14 Kasım doğumluyum

Valla ben tembelim usengecim ama kizim oldu sukur...:dua:
Annem der ki usenenin oglu kizi olmazmis senin nasil oldu bilmem:KK48:

Beni de erkek beklemisler haftami gecirmisim:deli:

Kizimi da 38+3te sezaryenle aldim kucagima..:KK200:

panic_attack panic_attack sen mi daha üşengeçsin yoksa ben mi acaba:KK49:

Bilmem ki. Benim yaşımı duyan şok oluyo. Ve ben yaşıma göre genç gösteriyor oluşumu tembelliğime ve uykuya bağlıyorum. Bi de geç evlenmeye. :KK76:

Üşenenin çocuğu daha kolay olur bence. Neticede yattığın yerden olacak bi iş ve üzerine bi saat daha yat denen bişi :KK70:

Bilmem ki. Benim yaşımı duyan şok oluyo. Ve ben yaşıma göre genç gösteriyor oluşumu tembelliğime ve uykuya bağlıyorum. Bi de geç evlenmeye. :KK76:

Üşenenin çocuğu daha kolay olur bence. Neticede yattığın yerden olacak bi iş ve üzerine bi saat daha yat denen bişi :KK70:
:KK70::emir_bebek:Yattığın yerden iş diyosun:KK49:

:KK9:Yattığın yerden :KK71:bu iyiydi bak :KK70:

Kesinlikle rahatlığa borçlusundur:halay:

Benim de küçük oğlumu gören senin mi diyordu, bi de büyük oğlum var deyince şaşkın şaşkın bakıyorlardı, hatta bir gün Edirne merkezde Selimiye'yi ziyaret ettiğimizde bir kadın yanıma yaklaşıp, kızım bekarsan oğluma kız arıyorum demişti:KK70:

"Geç evlenenip 'nerde kaldı bu bebek' diyenler kulübü"ne hoş geldin kardeş. :KK54:

Bazı arkadaşlar hariç tabi. Aramızda üçüncüyü isteyenler var. :sus::olamaz::KK48:
Hosbuldum hep erken evlenip kızım olsun onunla abla kardeş gibi gezer tozarız diye hayal ediyordum 36 da nasipmiş :KK42: evlenmek hersey nasip

Hosbuldum hep erken evlenip kızım olsun onunla abla kardeş gibi gezer tozarız diye hayal ediyordum 36 da nasipmiş :KK42: evlenmek hersey nasip

36 yaşında mı evlendiniz siz de? Olsun, geç olsun güç olmasın. Ben geç evlendiğim için hiç pişman değilim. Hatta bence evlilik 45'ten sonra hayatten el etek çekilmeye başlayıp evcimen olunca, yalnız kalmamak için yapılmalı ama kadınlarda doğurganlık buna göre dizayn edilmemiş işte orda bi sıkıntı var. :KK14:

Ben 3 düşük hikayenizi hatırlıyorum galiba, pıhtılaşma sorunu olmamasına rağmen. Öncesinde çocuk yoktu di mi? Kusura bakmayın valla o kadar çok yorum okuyorum ki hepsi karışıyo.

Bi ara herkesten tek tek evlilik yılı, yaş ve çocuk sayısı alacağım burda. :kahve:

36 yaşında mı evlendiniz siz de? Olsun, geç olsun güç olmasın. Ben geç evlendiğim için hiç pişman değilim. Hatta bence evlilik 45'ten sonra hayatten el etek çekilmeye başlayıp evcimen olunca, yalnız kalmamak için yapılmalı ama kadınlarda doğurganlık buna göre dizayn edilmemiş işte orda bi sıkıntı var. :KK14:

Ben 3 düşük hikayenizi hatırlıyorum galiba, pıhtılaşma sorunu olmamasına rağmen. Öncesinde çocuk yoktu di mi? Kusura bakmayın valla o kadar çok yorum okuyorum ki hepsi karışıyo.

Bi ara herkesten tek tek evlilik yılı, yaş ve çocuk sayısı alacağım burda. :kahve:
Evet hatırladığınız gibi 3 düşük yasayan yok malesef. İlk evliliğim bazen kızıyorum esime neden bu kadar gec cıktın karsıma diye nasipten ötesi olmuyor. Ben de aynen çok mesaj olunca bazen bana yazılanları bile kacırıyorum.

Evet hatırladığınız gibi 3 düşük yasayan yok malesef. İlk evliliğim bazen kızıyorum esime neden bu kadar gec cıktın karsıma diye nasipten ötesi olmuyor. Ben de aynen çok mesaj olunca bazen bana yazılanları bile kacırıyorum.

Tüp bebek denediniz mi hiç? Hangi tedavileri oldunuz? Gebelikler kendiliğinden mi gerçekleşti? Kaç yıllık evlisiniz? Ne sordum gene. :) Hafızama atıcam şimdi. Gece daha iyi kaydediyorum. :)

Tüp bebek denediniz mi hiç? Hangi tedavileri oldunuz? Gebelikler kendiliğinden mi gerçekleşti? Kaç yıllık evlisiniz? Ne sordum gene. :) Hafızama atıcam şimdi. Gece daha iyi kaydediyorum. :)
Tüp bebek denemedim. Sadece bir kez klomen kullandım ikinciden önce iğneyi oldum ama birlikte olamadık yatılı misafirim geldi bosa gitti ben biran önce hamile kalmak istediğim için kullanmıştım. Üçüncüye kalmadan ECOPIRIN 100 MG ve folbiol kullandım. Hamileliği ögrenincede clexan 400 ve PROGESTAN 100mg ilave ettik. Baska birsey kullanmadım. Üçüde kendiliğinden oldu. 3 yıl oldu eylülde evleneli. İlki 3.haftalıkmış asayukarı dedi Dr kendiliğinden düştü adetim sanıyordum düşük müş. İkinci 9+2 üçüncü9+3,te kalpleri durdu kurtajla aldılar. Benim böyle işte

X