Gebeliğe Hazırlık İleri hızı arttırmak için ne yapabiliriz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hacamatı eşiniz mi yojsa sızde oldunuz mu

Doktora söyledim bunlar gebeliğe engel oluyor sanırım ne yapabiliriz diye sorun yok dedi engel değil dedi off
Aglütinasyonun negatif olması gerekiyor canım iyi bi devlet hastanesine git çünkü bu negatife dönmezse sperm ilerleyemez ve döllenme olmaz dolayısıyla antibiyotikle çözülüyo diye biliyorum o çözülünce muhtemelen lifeaksiyon süresi de kısalır bazı doktorlar çok önemsemiyor mesela başka bi hastaneye gittiğimde %1 le bize de olur dedi ama alakasi yokmuş

E peki antibiyotik kullanınca sperm sayısı düşer bu seferde??

Bizimde sorunumuz ileri hız proxeed plus ve keçi boynuzu kürü kullanıyor eşim
hepsini kullandik esim ameliyatta oldu dr degerler iyi dedi normal yolla olur diyen de oldu olmaz diyende sonunda 6 yilda tup bebek yapmaya karar verdik hic bi sorunu olmayan ben yumurta kalitesizligi cikti o kadar dr git gel yaptim bi sikinti yok dediler esin gitsin urolojiye dediler
ameliyattan 1 yil sonra duzelme cogu degerde
ama gebelik olmadi bende sikinti olduguda tedavide anlasildi simdi cok sukur ilk tup bebek denemesinde hamile kaldim rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin insallah

İyiymiş kupa başına fiyat o zaman.... Bir iki ay bekleyelim eğer ileri hız artmazsa başka doktora gideceğiz el mecbur Allah'ım sen yardım et

Bebek istegı deyınce hacamat nerden yapılıyor nerelerden yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…