- Konu Sahibi Sogukkahve35
-
takip et ama bence stres yapmadan yumurtlama olduğunda zaten yumurta akı gibi geliyo suValla ben ne yumurtalama takibi yapıyorum nede öyle saatlerce yatabiliyorum ilişki sonrası .. 3 günden fazla beklemiyoruz sadece yumurtlamaya denk gelebilsin diye.. Yumurta takibi bana stres yaptırıyor..
Hiç önemsemedim o akıntı olayını da bi dikkat edeyim bakayım sadece bazen krem gibi bembeyaz akıntı geliyor .. Soğan kürüne bugün başlıyorum rahmimi temizlesin güzelce bahar temizliğitakip et ama bence stres yapmadan yumurtlama olduğunda zaten yumurta akı gibi geliyo su
beyaz olmıycakmıs işte su gibi olcakmısHiç önemsemedim o akıntı olayını da bi dikkat edeyim bakayım sadece bazen krem gibi bembeyaz akıntı geliyor .. Soğan kürüne bugün başlıyorum rahmimi temizlesin güzelce bahar temizliği
Ben de öyle biliyorım canım valla doktorlar bizim kadar bişe söylemiyoeBen de duydum ama şöyle bir şeyde duydum çok sık ilişki yaşamak sperm kalitesini de düşürüyormuş hadi buyur bakalım çık işin içinden... :'(
aynen eşimin değerleri arttı işte ama total 17.28 ileri hareketlilik 8 oldu bi ihtimal olur diye bende yatcam artık 2 saatayaklarımdan tavana bağlıyacak en son. girmediğimiz şekil kalmıyacak yumurta ile birleştirmek için
aynen yaptık yaptık kış gelmedenAllahtan yaz geliyo kışın donuyodum
sen mutlaka yat ama 56 güzel bi değer bence.arada yukarı aşşa da kaldır popişiaynen yaptık yaptık kış gelmeden
Aynen kışın zor oluyor yaAllahtan yaz geliyo kışın donuyodum
Denicem canımm sağolsen mutlaka yat ama 56 güzel bi değer bence.arada yukarı aşşa da kaldır popişibirde eşin ilişkiden 1 saat önce ılık duş alsın spermlere iyi geliyormuş
Aynen kışın zor oluyor ya
Bence en azından bi 5 dk yatmak gerekiyor diye düşünüyorum benim anlamadığım bir konu var bir videoda spermlerin yumurtaya doğru yolculuğunu izlemiştim Spermler kadının içine aktığı gibi hemen anında hızlıca hareketle yumurtaya doğru yol alıyordu animasyon diye hızlandırılmış mıydı yoksa gerçekten böyle mi oluyor? Eğer hemencecik yola çıkıyorlarsa likefaksiyon süresi ne için önemli acaba?Kimisi de giden gider yatmaya gerek yok diyo ya
bakma sen onlara altı üstü yatcan denemekten ne çıkarKimisi de giden gider yatmaya gerek yok diyo ya
Aşılama da ileri hızı nasıl arttırıyorlar ki?Bizde cok sey kullandik.kzlar hala kullaniyor yine de yetmiyor hizli hareketli yok.sifir asilama duk yuzde 21 hizli harektli enjekte edilebildi ancak daha napayimki
aynen dizüstünde belden daha rahat kırabiliyorum ama 2 saat olunca zor oluyo öylePeki kadının dizlerinin ve ellerinin üstünde olduğu pozisyon için ne düşünüyorsunuz kızlar? Bu pozisyonda da hamile kalınabilir mi? sırtüstü olunca yine ister istemez biraz akıyor ya
Onda nası yatıyorsunuz sonradanaynen dizüstünde belden daha rahat kırabiliyorum ama 2 saat olunca zor oluyo öylesayısı hareketi iyi olan için dizüstü daha iyi bencede
ha birde benden akmıyo ya eşim bakıyoda baya derinde gözüküyo diyoPeki kadının dizlerinin ve ellerinin üstünde olduğu pozisyon için ne düşünüyorsunuz kızlar? Bu pozisyonda da hamile kalınabilir mi? sırtüstü olunca yine ister istemez biraz akıyor ya
Bence en azından bi 5 dk yatmak gerekiyor diye düşünüyorum benim anlamadığım bir konu var bir videoda spermlerin yumurtaya doğru yolculuğunu izlemiştim Spermler kadının içine aktığı gibi hemen anında hızlıca hareketle yumurtaya doğru yol alıyordu animasyon diye hızlandırılmış mıydı yoksa gerçekten böyle mi oluyor? Eğer hemencecik yola çıkıyorlarsa likefaksiyon süresi ne için önemli acaba?
Ahaha iki saat öyle durulmaz bence de şu veletlerin bize yaptırdıklarına bakın yaaaynen dizüstünde belden daha rahat kırabiliyorum ama 2 saat olunca zor oluyo öylesayısı hareketi iyi olan için dizüstü daha iyi bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?