• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İleri hızı arttırmak için ne yapabiliriz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eşimde de ileri hız 15% idi bir ay önce.1 ay boyunca keçiboynuzu kürü ve e-vitamini kullandı.şimdi test yaptık ileri hız 44% olmuş

Benim eşimde de ileri hız 15% idi bir ay önce.1 ay boyunca keçiboynuzu kürü ve e-vitamini kullandı.şimdi test yaptık ileri hız 44% olmuş
Biz de e vitamini ve keciboynuzu kullandık ama hiçbir değişiklik olmamış 🤔 yalnız keçiboynuzunu eczaneden alıp içti kür mü etkili olan acaba

Biz de e vitamini ve keciboynuzu kullandık ama hiçbir değişiklik olmamış 🤔 yalnız keçiboynuzunu eczaneden alıp içti kür mü etkili olan acaba
Üzülme bizde de işe yaramadı hiç neler neler yaptık hızı arttıramıyoruz ne yazık ki... Bu yüzden tüp bebek yaptırmak zorunda kalacağız :'(

Keçi boynuzu çakşır vs vitamin ilaçları havuç suyu proxeed plus daha bir sürü şey.. doktor tüm bunlarla artmıyorsa boşuna uğraşmadan daha fazla tüp veya aşılama yaptırın dedi.
Canım Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin size 🙏

Bence kür yapın.keçiboynuzu da ne kadar fazla siyah o kadar iyi.ayrıca günde iki tane incir yesin
Canım söyle anlatayım bundan 11 ay önce benım esımın toplam sperm sayısı 75 milyondu ama hareketsizlik yuzde 55 ti ozel bır ılac olan north vıtal dıye bır ılac kullandı ve kecıboynuzu özü pekmezi kullandı sayı 150 milyona cıktı hareketsizlik yuzde 45 e düştü ve 6 ay sonra yanı subat ayında ben hamıle kaldım ama ne yazık ki 7 haftalıkken düşük yasadım yanı north vıtal dıye bır ılac var o da cok ıyı bir ilaç

merhaba aglünitasyon pozitif bizim testtede çıktı.
eşimin gittiği üroloji sperm testini isteyen kişi yani hiç bişey dememiş onla ilgili sadece renkli ultrason istemiş.
snra ben internette arastırdım spermlerin birbirine yapışıp kümeleşip ilerleyememesine sebep oluyormuş
sonra kendi gittiğim kadın doğumcuya göstermek istedim güveniyorum doktoruma zaten sperm testi yptırırsanız bana getirip göster demişti.
direk aglünitasyonu söyledi çökmeler var spermde dedi ikimizdende ASA diye bi kan testi istedi.
antisperm antikor testin açılımı.
sonra eşim yeniden benim gittiğim hastanede ürolojiye göründü dün.
yine elle muayene etmiş birşey yok demiş sperm testine bakmış sayısı iyi ama ileri hız düşük demiş
eşim kadındoğumun istediği testi söylemiş doktorda bunuda yaptırmanda fayda var demiş oda renkli ultrason istemiş.
bugun ultrasona girecek işte.
bizimde aglünitasyon var
ileri hareketli %10 toplam hareketli %40 çıktı
ml de sperm 15 milyon toplam sperm 60 milyon
yani doktordan doktora farkta oluyor allah işini iyi bilen yardımcı olabilecek doktorlarla karşılaştırsın hepimizi yaaaa
Canım araştırırken yorumunu gördüm aglütinasyonu benim eşimede bir sıkıntı olmaz dediler hem benim doktor hem eşimin hamilesin sanırım herhangi bir engeli var mı gerçekten

Canım araştırırken yorumunu gördüm aglütinasyonu benim eşimede bir sıkıntı olmaz dediler hem benim doktor hem eşimin hamilesin sanırım herhangi bir engeli var mı gerçekten
Hayır canım hiç bi ilaç kullanmadık sperm testinden sonraki ay hamile kaldım :) inşallah sizinde tez zamanda gelir bebişiniz.

Aglütinasyonun negatif olması gerekiyor canım iyi bi devlet hastanesine git çünkü bu negatife dönmezse sperm ilerleyemez ve döllenme olmaz dolayısıyla antibiyotikle çözülüyo diye biliyorum o çözülünce muhtemelen lifeaksiyon süresi de kısalır bazı doktorlar çok önemsemiyor mesela başka bi hastaneye gittiğimde %1 le bize de olur dedi ama alakasi yokmuş
Merhaba devlet hastanesınde bunun için hangı testı yapıyorlar devletten ürolojisinde randevu aldık ama bazısı bu durumu önemsenmiyormuş

Back