- Konu Sahibi Sogukkahve35
-
Biraz araştirma yaptım hız dışındaki değerler immünolojik veya mikrobik olarak bu hale gelebiliyormuş tedavisi varmış doktor bakalım ne diyecek.. Keşke tek başına sayı gebe kalmaya yetebilseydiBendede ayni dert var çözüm bulamadim
proxeed plus ı 6 kutu düzenli bir şekilde kullandı eşim soğuk press keçi boynuzu özü içti 4 ay ama ileri hız hiç artmamış Bizde proxeed işe yaramadı yani anlayacağınız...Bizimde sorunumuz ileri hız proxeed plus ve keçi boynuzu kürü kullanıyor eşim
Canım bu kürler dönüşümlü bir ay süreyle mi yapılmalı aynı anda yapılmıyor sanırsam?Saraçoğlunun keçiboynuzu kürü ve havuç suyu canım
Bende geçen ay eşime keçiboynuzu kürü yaptım bu ayda proxeed plus kullandı doktor tavsiyesi ile inşallah şifa olur canımBizimde sorunumuz ileri hız proxeed plus ve keçi boynuzu kürü kullanıyor eşim
Evet canım 21gün içiyor sonra 15 gün ara verip tekrarlayabilirsiniz isterseniz ama bi zararı yokmuş bu kürünCanım bu kürler dönüşümlü bir ay süreyle mi yapılmalı aynı anda yapılmıyor sanırsam?
Tamam canım ben artık keçiboynuzu özü almayacağım o da fayda etmedi keçi boynuzu kaynatıp suyunu içireceğim gecen ay katı meyve sıkacağı aldım havuç için artık makineme kuvvetEvet canım 21gün içiyor sonra 15 gün ara verip tekrarlayabilirsiniz isterseniz ama bi zararı yokmuş bu kürün
Bide çok pahalı bi ilaç dr önerdi eşim aldı aldıktan sonra araştırdım kullananların çoğu memnun kalmamış bilmiyorum bizim ilacımız yeni bitti inşallah faydası olmuşturproxeed plus ı 6 kutu düzenli bir şekilde kullandı eşim soğuk press keçi boynuzu özü içti 4 ay ama ileri hız hiç artmamış Bizde proxeed işe yaramadı yani anlayacağınız...
Başka birşeye etkisi oldumu peki morfoloji yada yavaş ileri harekete. Bana doktorum dediki endişelenmeyin çunkü yavaş ileri harekette gebelik başlatır bilmiyorum ne derece doğru. Bellide öyledir rahat hareket edeceği ve uzun yaşayabileceği bi ortam varsa neden olmasın.proxeed plus ı 6 kutu düzenli bir şekilde kullandı eşim soğuk press keçi boynuzu özü içti 4 ay ama ileri hız hiç artmamış Bizde proxeed işe yaramadı yani anlayacağınız...
İkisini de içebilir aynı anda bence bişiy olmazCanım bu kürler dönüşümlü bir ay süreyle mi yapılmalı aynı anda yapılmıyor sanırsam?
Test yaptırdınızmı kullandıktan sonra biz henüz yapmadık merak ediyorumBende geçen ay eşime keçiboynuzu kürü yaptım bu ayda proxeed plus kullandı doktor tavsiyesi ile inşallah şifa olur canım
Canım kullanın belki faydası olur kullanmayım demem herkesin şifası farklı şeylerde... Son kutumuzu biz 235 aldık yani gerçekten bu veletler daha doğmadan belimizi büktüBide çok pahalı bi ilaç dr önerdi eşim aldı aldıktan sonra araştırdım kullananların çoğu memnun kalmamış bilmiyorum bizim ilacımız yeni bitti inşallah faydası olmuştur
Bende memnun kalanları çok okudum birde emodex diye bi ilaç var oda iyiymişBide çok pahalı bi ilaç dr önerdi eşim aldı aldıktan sonra araştırdım kullananların çoğu memnun kalmamış bilmiyorum bizim ilacımız yeni bitti inşallah faydası olmuştur
Evet yaptırdık bugün sayımız artmış çok güzel maşallah nazar etmeyeyim.. Ama ileri hız aynı hiç artmamış ve ileri hızın yanında viskozite aglütinasyon likefaksiyon canımızı sıkar oldu bunlar bile düzelmemiş adam c vitamini deposu oldu ya hayret bir şeyyyyyTest yaptırdınızmı kullandıktan sonra biz henüz yapmadık merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?