• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İleri hızı arttırmak için ne yapabiliriz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kağan kocatepe mi? Ben de öyle duymuştum bizim yavaş ileri ileri hızlı toplamı %16 artık ne kadarı gidebiliyor bilemeyeceğim :(

Evet oydu canım. Valla bazıları ileri hızlı olmazsa gebelik olmaz diyo, bazıları ikisinin toplamı 50 olsa yeter diyo ben neye inanacağımı şaşırdım. Sonuçta 1 sperm lazım Allah ne zaman nasip ederse o zaman ama işte dayanmak zor

Evet oydu canım. Valla bazıları ileri hızlı olmazsa gebelik olmaz diyo, bazıları ikisinin toplamı 50 olsa yeter diyo ben neye inanacağımı şaşırdım. Sonuçta 1 sperm lazım Allah ne zaman nasip ederse o zaman ama işte dayanmak zor
Dimi ya o bir tane ileri hızlı sperm gidemiyor mu arkadaş anlamıyorum ben bu spermleri ne yapıyorlar içeride :)

Ahaha ne alemsiniz bende diyorum eşime boşalma anında en dibe şeyyap diye daha ne kadar girebilirim ki acaba diyo komediyiz..
aynen aynen valla komedi ya.o bir sürü şey kullanıyo bi yandan ben 2 saat yatıyorum bi yandan hayırlıca bi olsa ne var.o ne güzel hemen banyoya giriyo ben kazık yutmus gibi yatıyom öyle 😁

aynen aynen valla komedi ya.o bir sürü şey kullanıyo bi yandan ben 2 saat yatıyorum bi yandan hayırlıca bi olsa ne var.o ne güzel hemen banyoya giriyo ben kazık yutmus gibi yatıyom öyle 😁
Ahaha ayneeenn rabbim halimize acısında hemencecik karnımızı doldursun inşallaaaahhhhhh

ileri hızlı ve yavas en aşşağı %30 olcakmıs totalde 40 olcakmıs standartlara göre ama burda çoğu kişi daga aşşasıyla hamile kaldı.yüzde 3 le bile kaç haftalık hamileyim diyeni gördüm

Ben ilk zamanlar çok stres yaptım regl döngüm bozuldu bu yüzden artık yapmıyorum bol dua bol takvite ve sabır gerisini allaha bıraktık.. Ama şu an inanılmaz mutlu oldum inşallah bende hamile kalırım yaa bizim de ileri hareketli %3:)

Ben ilk zamanlar çok stres yaptım regl döngüm bozuldu bu yüzden artık yapmıyorum bol dua bol takvite ve sabır gerisini allaha bıraktık.. Ama şu an inanılmaz mutlu oldum inşallah bende hamile kalırım yaa bizim de ileri hareketli %3:)
aynen stres ilk düşmanımızmış zaten.sen 2 saat yat beni dinle 😁

Back