- 25 Temmuz 2016
- 335
- 342
- 53
- Konu Sahibi Sogukkahve35
-
Evet baktım şimdi peki nasil kullaniyordu eşiniz günde kac bardak ve ölçü nedir sulandırılıyor mu?Aktardan aldık mecitefendinin çakşır suyunu nette de satılıyor bakabilirsiniz
Sabah aç karnına çay bardağının 1/3 ğ kadar çakşır gerisi içme suyu şeklinde bir de akşam yatmadan önce içiyordu eşim keçiboynuzuyla birlikte içiyorduEvet baktım şimdi peki nasil kullaniyordu eşiniz günde kac bardak ve ölçü nedir sulandırılıyor mu?
mazge kaldırması derken?kızlar bizimde 26 ay oldu bekliyoruz bir aşılama yaptırdık olmadı maalesef bu ay çakşır kökü aldım akşamları eşime aç karnına kaynatıp içiriyorum bunun yanında çiğ badem fındık kabak çekirdeği zeytinyağında beklemiş incir tüketiyoruz bide bu ay kayınvalidem adetimin ilk üç günü bir kadına götürdü beni mazge kaldırması dediler normalde inanmam kayınvalidemin içi rahat etsin diye gittim yapan kadında bunu yaptığım 5-6 kişi hamile kaldı biri ikiz inşallah sende kalırsın dedi inşallah vesilem olsun hepimiz anne olalım hayırlısıyla
Ya inşallah hamile kalırsın... Sebepsiz infertilite ise ben faydası olacağına inanırım.. Umutsuz olmabende anlamadım onu adetin 1. günü çağırdı beni karnımı açtı sabunla kayganlaştırdı elleriyle kasıklarımdan göbeğime doğru bastırarak masaj gibi birşey yaptı düşmüş dedi rahim sanırım aşağıdaymış dediğim gibi ben inanmıyorum kayınvalidem çok ısrar etti birşey kaybetmem diye yaptırdım bakalım bu ay neler olacak
Eşinin test sonuçları nasıl sayı ve hızı iyi mi?burada okudum öyle bir şey varmış kasık çekme diye açılmıştı galiba konu daha önce başka bir kadına belimi çektirdim ondan sonra iki ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım inşallah vesilem olsun doktorlar olur diyor ama net bir neden söylemediler neden olmadığıyla ilgili inşallah isteyen herkese ve bana nasip etsin ALLAH
Nasıl yani milyon mu bin mi bu sayı?ilk testte 22.000 du morfoloji %6 idi aşılama yaptırdığımız merkez testi yeniledi sperm sayısı 36.000 dedi
bende de kist oluşuyordu ama düzenli adet görüyorum şimdi bir senedir kist falan yk
22 milyonsa iyi bin sandım sadece 3 sıfır görünce :)zaten 22 bin olsaydı doktor çoktan tüp bebek derdi size...22.000 milyon
O zaman o teyzenin yaptığı bu ay vesile olabilir hayırlısı olsun hakkında canım :)yk normal demişti o zman milyon ben yanlış yazmışım :)
Yok canım nerede.... Eşimin hız problemi var sayımız maşallah çok iyi ama hız tırt... O yüzden olmuyor diye düşünüoruz tabii extra başka bilmediğimiz bir sorun yoksa.... Doktor tüp yada aşılama önerdi.. Hız çok önemli spermlerde canım sayıdan daha önemli hız olmazsa sayının bir anlamı kalmıyor maalesef...inşallah amiiin sizde var mı gebelik :)
İnşallah inşallahhhh ama bir iki ay daha olmazsa dr gidin tekrar baştan bir muayene etsin tekrar sen ve eşin baştan test verin...inşallah hiçbir tedaviye ihtiyaç duymaz gebe kalırsın çok zor bu süreç benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu inşallah çok bekletmez bizi miniklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?