- Konu Sahibi Sogukkahve35
-
Ahaha ne alemsiniz bende diyorum eşime boşalma anında en dibe şeyyap diye daha ne kadar girebilirim ki acaba diyo komediyiz..ha birde benden akmıyo ya eşim bakıyoda baya derinde gözüküyo diyo
sonradan değil ki gelceği zaman o pozisyona dönüyozOnda nası yatıyorsunuz sonradan
Kağan kocatepe mi? Ben de öyle duymuştum bizim yavaş ileri ileri hızlı toplamı %16 artık ne kadarı gidebiliyor bilemeyeceğimBen izlediğim bi videoda doktor diyorki spermler zaten ileri giderler, akan zaten fazla menidir onda sperm yokmuş
Aa anladım mantıklısonradan değil ki gelceği zaman o pozisyona dönüyoz
Kağan kocatepe mi? Ben de öyle duymuştum bizim yavaş ileri ileri hızlı toplamı %16 artık ne kadarı gidebiliyor bilemeyeceğim
Size de tavsiye ederiz bu şekilde akma ihtimalı daha aza iniyor ama yorucu bir müddet sonrasıAa anladım mantıklı
Dimi ya o bir tane ileri hızlı sperm gidemiyor mu arkadaş anlamıyorum ben bu spermleri ne yapıyorlar içeride :)Evet oydu canım. Valla bazıları ileri hızlı olmazsa gebelik olmaz diyo, bazıları ikisinin toplamı 50 olsa yeter diyo ben neye inanacağımı şaşırdım. Sonuçta 1 sperm lazım Allah ne zaman nasip ederse o zaman ama işte dayanmak zor
Başkaları tek atışta hamile kalıyor deli oluyorumDimi ya o bir tane ileri hızlı sperm gidemiyor mu arkadaş anlamıyorum ben bu spermleri ne yapıyorlar içeride :)
aynen aynen valla komedi ya.o bir sürü şey kullanıyo bi yandan ben 2 saat yatıyorum bi yandan hayırlıca bi olsa ne var.o ne güzel hemen banyoya giriyo ben kazık yutmus gibi yatıyom öyleAhaha ne alemsiniz bende diyorum eşime boşalma anında en dibe şeyyap diye daha ne kadar girebilirim ki acaba diyo komediyiz..
10 aydır :) Bakalım ne zaman gelecek bebeşimiz çok beklemesin artık 10 ay zor geçti ya rabbim hepimize aratmadan nasip etsin inşallahBaşkaları tek atışta hamile kalıyor deli oluyorumsiz ne kadardır deniyorsunuz
Ahaha ayneeenn rabbim halimize acısında hemencecik karnımızı doldursun inşallaaaahhhhhhaynen aynen valla komedi ya.o bir sürü şey kullanıyo bi yandan ben 2 saat yatıyorum bi yandan hayırlıca bi olsa ne var.o ne güzel hemen banyoya giriyo ben kazık yutmus gibi yatıyom öyle
ileri hızlı ve yavas en aşşağı %30 olcakmıs totalde 40 olcakmıs standartlara göre ama burda çoğu kişi daga aşşasıyla hamile kaldı.yüzde 3 le bile kaç haftalık hamileyim diyeni gördümEvet oydu canım. Valla bazıları ileri hızlı olmazsa gebelik olmaz diyo, bazıları ikisinin toplamı 50 olsa yeter diyo ben neye inanacağımı şaşırdım. Sonuçta 1 sperm lazım Allah ne zaman nasip ederse o zaman ama işte dayanmak zor
amin amiiiiinAhaha ayneeenn rabbim halimize acısında hemencecik karnımızı doldursun inşallaaaahhhhhh
benim eşimde testis dönmesinden ameliyat olmustu evlenmeden önce o yüzden düşmüş değerleri.ameliyattan önce evlenseydik bende tek atardım diyo banaBaşkaları tek atışta hamile kalıyor deli oluyorumsiz ne kadardır deniyorsunuz
İleri hız %3 ile hamile kalan olmuş mu cidden?????ileri hızlı ve yavas en aşşağı %30 olcakmıs totalde 40 olcakmıs standartlara göre ama burda çoğu kişi daga aşşasıyla hamile kaldı.yüzde 3 le bile kaç haftalık hamileyim diyeni gördüm
Bizim de 10 ay oldu ya keşke evlendiğim gibi denemeye başlasaydım. Allah isteyen herkese versin10 aydır :) Bakalım ne zaman gelecek bebeşimiz çok beklemesin artık 10 ay zor geçti ya rabbim hepimize aratmadan nasip etsin inşallah
benim eşimde testis dönmesinden ameliyat olmustu evlenmeden önce o yüzden düşmüş değerleri.ameliyattan önce evlenseydik bende tek atardım diyo bana
aynen olmuş valla ileri hareket 0 olan bile olmuş yavas hareketle gördüm ben okudum burda.o yüzden gönlünüzü ferah tutun stres yapmayın yaptırmayın desemde inanmayın bende stres yapıyorum ama yapmayalım benceİleri hız %3 ile hamile kalan olmuş mu cidden?????
aynen stres ilk düşmanımızmış zaten.sen 2 saat yat beni dinleBen ilk zamanlar çok stres yaptım regl döngüm bozuldu bu yüzden artık yapmıyorum bol dua bol takvite ve sabır gerisini allaha bıraktık.. Ama şu an inanılmaz mutlu oldum inşallah bende hamile kalırım yaa bizim de ileri hareketli %3:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?