- Konu Sahibi Sogukkahve35
-
İyi geceler bir şey soracağım ileri hız %30 oldu demişsiniz öncesinde ne kadardı ? Birde eşinizde varikosel var mıydı acaba?Amin canım Rabbim isteyen bütün kullarına nasip etsin inşallah
Ben önce iki seans tarama hacamatı yaptırdım daha sonra kuyruk sokumu ve belin iki yanlarına yaptırdım eğer bunlardan sonra yaptırmak isterseniz kasıklara da yapılıyorBebek istegı deyınce hacamat nerden yapılıyor nerelerden yaptırdınız
İyi geceler %1 di 3 ayın sonunda %30a yükseldi ki biz test yaptırdıktan sonra hamile olduğumu öğrendim ..eşimde de ultrasonda varikosel çıktı ama sonuçları görünce çok önemli değil dedi deİyi geceler bir şey soracağım ileri hız %30 oldu demişsiniz öncesinde ne kadardı ? Birde eşinizde varikosel var mıydı acaba?
Çok soruyorum kusurabakmayın eşimde sıkıntı var eşler hangı bolgelere yaptırıyorBen önce iki seans tarama hacamatı yaptırdım daha sonra kuyruk sokumu ve belin iki yanlarına yaptırdım eğer bunlardan sonra yaptırmak isterseniz kasıklara da yapılıyor
Esler icinde ayni bolgelerdir buyuk lhtlimalleÇok soruyorum kusurabakmayın eşimde sıkıntı var eşler hangı bolgelere yaptırıyor
Nasıl bir karışımdı?Merhaba arkadaşlar benimde eşimde sayı azlığı ve hareket problemi vardı ben bir karışım yedirdim eşime, ve eşim kendisi kuyruk sokumuna hacamat yaptırdı ikinci ayında kimyasal da olsa gebe kalmıştım 5.haftada kaybettik, isterseniz yardımcı olabilirim
Son konuya sperm azlığı için açtım canım oradan bakabilirisnNasıl bir karışımdı?
Sor tabi canım ne kusru bende ulaşana kadar çok sordum hepimiz geçiyoruz bu yollardan.. eşimde ilk önce tarama hacamatı + kuyruk sokumu +bel e yaptırdı 3 seanstan sonra testi yaptırmıştık çok iyi çıktı eğer etki etmezse kasıklara yapılıyorÇok soruyorum kusurabakmayın eşimde sıkıntı var eşler hangı bolgelere yaptırıyor
Hacamat + çakşır suyu+keçiboynuzu özü + kabak çekirdeği badem fındık fıstık incir hepsini kullandık canımOvv maşallah müthiş bir artış bu hacamat ile artmıştı değil mi? Yoksa başka takviyelerde kullandınız mı?
Diğerlerini 4 ay uyguladık ama artış olmadı hiç hızda belki sayıya etki etmiştir... Eşim yeniden test vermek istiyor zaten bu ay yaptırmıştık ben bir iki ay daha bekleyelim dedim... Hız atmazsa hacamat fikrine ikna edeceğim ki kolayca kabul eder zatenHacamat + çakşır suyu+keçiboynuzu özü + kabak çekirdeği badem fındık fıstık incir hepsini kullandık canım
Canım çakşır suyunu kaç şişe bitirdiniz o da önemli bizim bi de naçizane fikrim yaptığınız küre yada tedavi her neyse inanarak yapın yoksa etki etmiyo vücut reddediyo gibi bi şey oluyo biz çok inanmıştık burda o kadar çok kişi okudum ki çakşır suyuyla hamile kalan eşimde çok inandı ve etki etti elhamdulillah darısı sizlere olsun inşaallah... bi de biz o ay çok ağır bi trafik kazası geçirdik düşünmeye pek fırsatımız kalmamıştı ki zaten vücut çok sarsıldı olmamıştır falan dedim ama o ay tuttuDiğerlerini 4 ay uyguladık ama artış olmadı hiç hızda belki sayıya etki etmiştir... Eşim yeniden test vermek istiyor zaten bu ay yaptırmıştık ben bir iki ay daha bekleyelim dedim... Hız atmazsa hacamat fikrine ikna edeceğim ki kolayca kabul eder zaten
YOk canım tabi ki inanarak içti eşim 20 şişe civarı 4 ay öncede içiyordu çünkü ameliyattan önce Çakşır zaten sayıyı artıyor diye biliyorum hız içim keçi boynuzu özü içti eşim ama dediğim gibi artış olmadı şimdi pekmez yerine kürünü yapıyorum sabah akşamCanım çakşır suyunu kaç şişe bitirdiniz o da önemli bizim bi de naçizane fikrim yaptığınız küre yada tedavi her neyse inanarak yapın yoksa etki etmiyo vücut reddediyo gibi bi şey oluyo biz çok inanmıştık burda o kadar çok kişi okudum ki çakşır suyuyla hamile kalan eşimde çok inandı ve etki etti elhamdulillah darısı sizlere olsun inşaallah... bi de biz o ay çok ağır bi trafik kazası geçirdik düşünmeye pek fırsatımız kalmamıştı ki zaten vücut çok sarsıldı olmamıştır falan dedim ama o ay tuttu
Canım en fazla 11 şişeden sonda ara verilmesi gerekiyor diye biliyorum.. kür öze göre daha uzun vadede etki ediyormuşYOk canım tabi ki inanarak içti eşim 20 şişe civarı 4 ay öncede içiyordu çünkü ameliyattan önce Çakşır zaten sayıyı artıyor diye biliyorum hız içim keçi boynuzu özü içti eşim ama dediğim gibi artış olmadı şimdi pekmez yerine kürünü yapıyorum sabah akşam
Merhaba nelet yaptınızMerhaba arkadaşlar benimde eşimde sayı azlığı ve hareket problemi vardı ben bir karışım yedirdim eşime, ve eşim kendisi kuyruk sokumuna hacamat yaptırdı ikinci ayında kimyasal da olsa gebe kalmıştım 5.haftada kaybettik, isterseniz yardımcı olabilirim
Tesekkur ederim coookSor tabi canım ne kusru bende ulaşana kadar çok sordum hepimiz geçiyoruz bu yollardan.. eşimde ilk önce tarama hacamatı + kuyruk sokumu +bel e yaptırdı 3 seanstan sonra testi yaptırmıştık çok iyi çıktı eğer etki etmezse kasıklara yapılıyor
Merhaba Caksir suyunu nereden aldiniz?Canım en fazla 11 şişeden sonda ara verilmesi gerekiyor diye biliyorum.. kür öze göre daha uzun vadede etki ediyormuş
Aktardan aldık mecitefendinin çakşır suyunu nette de satılıyor bakabilirsinizMerhaba Caksir suyunu nereden aldiniz?
Bizde hacamat yaptırdık ilk daha. Haccam bey eşime çaksir tüketmesini ve keçiboynuzunu söyledi. De daha önce icirmeye calistim esim icmedi begenmedi tadını eğer aldığınız bir yer varsa bilgilendirrmsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?