• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İleri hızı arttırmak için ne yapabiliriz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben ne yumurtalama takibi yapıyorum nede öyle saatlerce yatabiliyorum ilişki sonrası .. 3 günden fazla beklemiyoruz sadece yumurtlamaya denk gelebilsin diye.. Yumurta takibi bana stres yaptırıyor..
takip et ama bence stres yapmadan yumurtlama olduğunda zaten yumurta akı gibi geliyo su 😁

takip et ama bence stres yapmadan yumurtlama olduğunda zaten yumurta akı gibi geliyo su 😁
Hiç önemsemedim o akıntı olayını da bi dikkat edeyim bakayım sadece bazen krem gibi bembeyaz akıntı geliyor .. Soğan kürüne bugün başlıyorum rahmimi temizlesin güzelce bahar temizliği :D :D

Hiç önemsemedim o akıntı olayını da bi dikkat edeyim bakayım sadece bazen krem gibi bembeyaz akıntı geliyor .. Soğan kürüne bugün başlıyorum rahmimi temizlesin güzelce bahar temizliği :D :D
beyaz olmıycakmıs işte su gibi olcakmıs😊soğan kürü de sağlam insanlarda ters tepebiliyor galiba burda biri lanet etmiş soğan kürüne kist oluştu fln demiş

Peki kadının dizlerinin ve ellerinin üstünde olduğu pozisyon için ne düşünüyorsunuz kızlar? Bu pozisyonda da hamile kalınabilir mi? sırtüstü olunca yine ister istemez biraz akıyor ya :(

Kimisi de giden gider yatmaya gerek yok diyo ya
Bence en azından bi 5 dk yatmak gerekiyor diye düşünüyorum benim anlamadığım bir konu var bir videoda spermlerin yumurtaya doğru yolculuğunu izlemiştim Spermler kadının içine aktığı gibi hemen anında hızlıca hareketle yumurtaya doğru yol alıyordu animasyon diye hızlandırılmış mıydı yoksa gerçekten böyle mi oluyor? Eğer hemencecik yola çıkıyorlarsa likefaksiyon süresi ne için önemli acaba?

Bizde cok sey kullandik.kzlar hala kullaniyor yine de yetmiyor hizli hareketli yok.sifir asilama duk yuzde 21 hizli harektli enjekte edilebildi ancak daha napayimki :KK14:

Peki kadının dizlerinin ve ellerinin üstünde olduğu pozisyon için ne düşünüyorsunuz kızlar? Bu pozisyonda da hamile kalınabilir mi? sırtüstü olunca yine ister istemez biraz akıyor ya :(
aynen dizüstünde belden daha rahat kırabiliyorum ama 2 saat olunca zor oluyo öyle 😅sayısı hareketi iyi olan için dizüstü daha iyi bencede

Bence en azından bi 5 dk yatmak gerekiyor diye düşünüyorum benim anlamadığım bir konu var bir videoda spermlerin yumurtaya doğru yolculuğunu izlemiştim Spermler kadının içine aktığı gibi hemen anında hızlıca hareketle yumurtaya doğru yol alıyordu animasyon diye hızlandırılmış mıydı yoksa gerçekten böyle mi oluyor? Eğer hemencecik yola çıkıyorlarsa likefaksiyon süresi ne için önemli acaba?

Ben izlediğim bi videoda doktor diyorki spermler zaten ileri giderler, akan zaten fazla menidir onda sperm yokmuş

Back