ilarzu kız sen arada oku üfle kendini nazar değer valla
ewet cok tatlısın şeker bahtında guzel olsun aman amn.kız bu kadar cok goz boyuycaz die wakıt gecirirken bizim herifler sıkılıp boşamasın bizi hehehe
ilarzuuuuuu çok hoşolmuş canım yaa
çok güzelsin maaşaallaahhh
inşallah yapabilirim çok beceriklisinn yaa
ilarzucum merhaba bişey soracaktım
senin kulllandığın bir hacı sürmesi vardı ben de bir sürme almıştım ama sürümü çok zor ben de hacı malzemesi satan bir yerden almıştım ama hiç sürülmüyor seninkinde böyle bir sorun var mı yoksa ben mi yanlış aldım acaba?
bir de yeni videoları dört gözle bekliyoruz bekletme biziŞeniz
ben saa ölürüm ölürün çiçeğmmm sen iste ben sana aynısından yollarım bitanesiii bazıları evet öle yapıyor gülümmm....
videolarım da gelecek full makyajlı gelecek çiçeğim boş bırakırmıyım ben topiğimi çok sağol bidanemmmm
canımsın sen ya sen çok şekersin ya hem çok güzel hem çok iyi kalpli bir insansın sen canım benimŞeniz
canım bekliyoruz sabırla Şeniz
arzu çok şekersin bitanemm.....bi tane de günlük yapsana şöyle hafif 2 renkten fln...a.s.
aman allahım sadece göz makyajı 19 dk. sürdü, erkeklerin haykırışlarına hak vermemek elde değil..
ilarzuu pabucu yarım çık dışarıya oynayalımmm hihoyyyt
efett canım gece makyajı uzun sürüyor sabırlı olmak lazım malesef kocandan ona göre 1 saat izin isticen:roflol::roflol: ama göz makyajından sonrası 2 dakikalık iş çiçeğimm en önemli bölümü bu en uğraşmalısıŞeniz
he he adam beni boğazlar "bi sn şekerim 1 saate makyajım biter" dersem ne giysem acabalarımla dolabın önünde bi saat oturmamda 10 kere geliyo daha giyinmedin mi diye..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile makyajın çok güzel bu arada ama ben o kadar detayla uğraşamam sanırım..mirmirmirmirmirmirmirmir
ilarzucum, cok guzel ve neselisin =) bir de civil civil renklerle bir makyaj bekliyorum senden =)))
arzum
var ya sen vitrine konulcak hatunsun :asigim:
niye diye sormasositososito
seviyom üle hatun seni :smiley-cool:
geç kalmışım.. yeni keşfettim topiciğini..
el becerin harika.. makyaj yapmak da marifet ister...kaydirigubbakcemile5
senin yerin bir başka....yazacak çok şey var bu konuda fakat burada belirtmek istemiyorum....
canım arkadaşım...yaptığın her yeniliği topiclerinin birinci sayfasından bizlere duyur olur mu balım?....öpüyorum o gül yanaklarından.....:asigim::asigim:
Utanır insan böyle güzel olunur mu?
Onlar nasıl dudaklar?
Utanır insan böyle güzel olunur mu?
Onlar nasıl gözler vaaay vaaay vaaay :asigim: