Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilarzu canım sıkıldıkça açıp izliyom ohh gözüm gönlüm açılıyo kızz :jeyyar:
wallahi nazar değcek kaydirigubbakcemile3 bu gün komşuma izlettim videonu bayıldı sana maşşallah diyoo =) eee ilarzu yeni video ne zamann :içelim:
anam güzele ne yakışmaz istersen ankara misket istersen antep çepikli sana herşey yakışır anam sengözlerimebaksanab
tek kelimeyle mükemmel bi makyaj tatlım,sanatçılarınki gibi olmuş ayrıca anlatırkende cok sevimlisin teşekkürler.. hihoyyyt a.s.
en yakın sürede bebişim anam mahallenizin ailenizin sülalenizin kızı oldum yahu ben dee:lepi:
sen de o komşucuna söle maşallah diyen dilleri bal yisinnna.s.
bu hafta sonu çekecem çiçeğim çok büyük ihtimalle:smiley-cool:
ayyyyy delikafaduldendelikafadulden,
İşyerimden izledim, sesi açamadım o yüzden duyamadım benneyaptımki Ama çok merak ettim ne anlattığını kaydirigubbakcemile3 Eve gideyim sesli izleyecem..
Ama zaten görüntü yeter be abiiii :lepi:
süper olmuş...çok beğendim...kaş göz yapın ve göz renginde çok hoş......
teşekkür ederim çieğimmmm sen de çok incesin gülüm
ayy yap gülüm yap fotosunu da çek koy emi bahar dalım öperim
koymak isterim tabide kocişi izin vermezz delikafadulden
kızlar verdiği emeklerden dolayı artistime çok teşekkür ediyorum huzurunuzda ....
uğraştı yüklememde çok yardımcı oldu sağolsun canım benimm yaaa
1. Bölüm
Gece Makyaji Anlatimi 1 (K.K-ilarzu)
2. Bölüm
Gece Makyaji Anlatimi (K.K-ilarzu)
muhteşem, muhteşem, muhteşem ! ellerine sağlık arzu bayıldım valla.
harikasınız ya,makyaj gerçekten bi sanat herkes gerçekten iyi yapamıyo bazı kişiler iyi yapıyorum sanıyo ama boya küpü oluyorlar haberleri yok siz harikasınız ya ben bi makyaj yapma özürlü olarak size çok özendim yaaa( birde şey soracağım size bana mascara ve fondoten markası verirmisiniz ne önerirsiniz karma bi cildim var şimdiden teşekürler
Ilarzu abla supersin yaaaaaaa hayatimda gördugum en tatli insan gamzen cok yakisiyor sana :))
cok guzel yaptin valla annemle oturduk seyrettik annem masallah masallah diyor her dakka yaa
cok tesekkur ederiiiiiiiz a.s.