- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
senağlamasenağlamasenağlama
olamaz yaaa...ben bu topiği daha yeni gördüm...diğer topiğinden makyaj videolarını izlemiştim ilarzucum....fakat burayı az önce farkettim...üzgün olma sebebim ise,en son yorum yapan ben oldum....:çok üzgünüm::çok üzgünüm: en sıkı takipçin ve sevenin olduğum halde hem de...senağlamasenağlama
benim bitaneciğimin makyajları ve kendisi süper....yorum yaparken bile kelime bulmakta inan zorlanıyorum...seni çok severken şimdi hayranınım....hem öğretiyor,hem de pozitif enerjinle büyülüyorsun balım yaaa....şahanesin sen şahane ....başka ne diyim ben sana....o gül yanaklarından öpüyorum bitanecim....
a.s.a.s.a.s.:asigim::asigim:
bitanecimmm gülüm sen görmedin mi yaaa şaşırdım bak şincikkkmirmirmirmir
çok teşekküre derim gül tikenim valla o kadar güzel sözler yazmışsın ki inan ben de cevaplamakta zorlanıyorum çiçeğimmm....
çok teşekkür ederim baher bahçesi iyiki varsın tatlımmmhihoyyyt
sen ne tatlı ne şeker bir kızsın ya... valla tanımadan bayılıyorum sana, allah nazarlardan saklasın. Bir günde sürme çekmeyi göster, noluurrr Şeniz:1ŞenizŞeniz
olur bebeim ama sürmemi attımm ben alerji yaptısenağlama
bebeğim keşke nişan makyajınıda kendin yapsaydın çok daha güzel olucakmış
Ahhh ne diyorsun dalinim vallaha çok pişman oldum çiçeğim neyse kınada düğünde yaparız artık gülümmmm bi e saç işini çözsek vallaha bedavaya çıkacaz yahuuuudelikafadulden
çok süper olmuş.ellerine sağlık cnm
çok teşekür ederm tatlım
Makyajların güzellii bi yana seni tanımak çok güzel.çok cici birisin
sırnaşık şey sende çok incesin balıma.s
ilarzu çok güzel olmuş bayıldım :1shok::1shok::1shok:
teşekkür ederim hayatımmmm ben de saa bayuldummmŞeniz
İLarzumm süpersin canım =)
sağol bidanesiiii oyy oyyy yirim seni benn çiçeeemmcokacimcoook